fearwhatnow Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αν κάτι δεν κάνανε ποτέ οι muse ήταν φασαριόζικα τραγουδια για teenagers.Πολύ ατυχής χαρακτηρισμός όμως. Plug in baby,Screenager,Time is running out,Hysteria,Σχεδον ολο το Showbiz(αθλιο).Και ενα σωρο αλλα με μονοτονια απο την αρχη μεχρι το τελος σαν τους καημενους Green Day.Οποιος δεν μπορει να δει την ωριμη στροφη τους απο το Black Holes και επειτα τι να πω..Και σε συνθεσεις και σε production και σε στιχους.
thanocaster Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Plug in baby,Screenager,Time is running out,Hysteria,Σχεδον ολο το Showbiz(αθλιο).Και ενα σωρο αλλα με μονοτονια απο την αρχη μεχρι το τελος σαν τους καημενους Green Day.Οποιος δεν μπορει να δει την ωριμη στροφη τους απο το Black Holes και επειτα τι να πω..Και σε συνθεσεις και σε production και σε στιχους. Μέσα στο σωρό με τα μονότονα τραγούδια φαντάζομαι πετάς και τα Space Dementia, New Born, Stockholm Syndrome, Citizen Erazed, Megalomania, Butterflies & Hurricanes, Unintended, Sunburn, Sing For Absolution... Τώρα το ότι οι δυο τελευταίοι δίσκοι είναι πολύ πιο ώριμοι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, και μάλιστα πολύ έγκυρο ευαγγέλιο...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδη επειδη εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα Absolution και Origin of Symmetry, ειμαι φασαριοζος εφηβος?
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή κάποιος μπέρδεψε τους Offspring με τους Muse δε θα κάτσουμε να σκάσουμε κι όλας
fearwhatnow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδη επειδη εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα Absolution και Origin of Symmetry, ειμαι φασαριοζος εφηβος? Δεν ειπα αυτο.Αποψη εξεφρασα.Γουστα ειναι αυτα Ουτως ή αλλως και ο ιδιος ο Bellamy εχει πει οτι δεν ειναι ευχαριστημενος με τις συνθεσεις του πριν το Black Holes.Και το επαναλαμβανει στο dvd του resistance.
censOred Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω παντως μολις εκανα την πρωτη ακροαση.ενω ας πουμε με το black holes αμεσως μου ειχε αρεσει,ειχε αυτο το κατι,το καινουριο μου φανηκε απλα καλο.και πιστευω θελει καμποσες ακροασεις για να το εκτιμησεις.muse ειναι αυτοι μας εχουν συνηθισει στα οπα οπα. α και γουσταρω που ειμαι φασαριοζος εφηβος,μακαρι να συνεχισω να ειμαι.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εχουν αλλαξει την μουσικη τους στο τελευταιο παντως. Δεν ξερω, μαλλον θα πρεπει να το ακουσω λιγο πιο πολυ ακομη. Επειδή κάποιος μπέρδεψε τους Offspring με τους Muse δε θα κάτσουμε να σκάσουμε κι όλας Και επειδη καποιος αλλος μπερδεψε τους Offspring με τους Good Charlotte, δεν θα κατσουμε να σκασουμε ουτε εμεις κι ολας.
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα το άκουσα. Νομίζω πως είναι η πιο ώριμη δουλειά που έχουν κάνει. My respects! Καταπληκτικό το πάντρεμα συμφωνικών στοιχείων, αν και όντως είναι λίγο Queen like... (and i hate Queen). Πρόχειρα ξεχωρίζω το τελευταίο κομμάτι.
linkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδες μην συγκρινουμε τους muse με τους radiohead.Βασικα μην τους συγκρινουμε με οτιδηποτε αλλο..Ειναι μοναδικοι και οι συνθεσεις τους ειναι αλλου... Το νεο cd οντως εχει 2 κομματια επιροες απο queen... Οι muse φτιαχνουν κομματια για φασαριοζους εφηβους????ουτε καν....
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Και επειδη καποιος αλλος μπερδεψε τους Offspring με τους Good Charlotte, δεν θα κατσουμε να σκασουμε ουτε εμεις κι ολας. Χα! got me! Το cd τους είναι καλό, απλά περίμενα κάτι παραπάνω από τους muse. Άσε που το '07 στο terra vibe δεν παίξανε το space dementia και τους το κρατάω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξερω, δεν ειμαι εντυπωσιασμενος. Πολυ διαφορετικος απο τους υπολοιπους ο δισκος, ειδικα το 3ο κομματι wtf τι ακυριλα ειναι αυτη? Βασικα, λιγο χαμηλων τονων δεν ειναι? Why ? Γερασανε ? Για την ακριβεια, ξεχωριζω τα Unnatural Selection, United States of Eurasia και Guiding Light αλλα και αυτα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζουν και πολυ (ισως το United Statew of Eyrasia να ειναι το διαμαντι αυτου του δισκου για μενα). Α, και το πρωτο (μου θυμιζει τα παλια). Αυτα. Βεβαια, ποιος ο λογος να βγαλουν μια απο τα ιδια? Ετσι και αλλιως απο το προηγουμενο δισκο τους φαινοταν η αλλαγη. Δεν πειραζει που δεν θα κοπανιομαστε. Τωρα θα ακουμε Muse και θα πεινουμε τσαι. Edit: Το Unnatural Selection τελικα δεν ξεχωριζει μονο, ειναι κομματαρα. Και τι στιχοι... !!! Edit2: Και το MK Ultra θα ηταν αρκετα καλυτερο αν ελειπε η ηλεκτρονικη σπαστικη μελωδια του Rick Astley.
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Καταραμένο εγγλεζάκι με την παλιοφωνούλα σου, ατάλαντε! Ούτε πιάνο ξέρει να παίζει, ούτε κιθάρα... ούτε τίποτα. Αυτό θα το δούμε live ποτέ;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 LF ένα κομμάτι των Muse που δεν θα μ'αρέσει. _\m/ /Μαρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.