Lobo1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Καλά μη κάτσουμε τώρα να συγκρίνουμε muse με radiohead, παίζουν διαφορετική μουσική άλλωστε, είναι κρίμα και για το τόπικ. Θα συμφωνήσω απόλυτα.
subdee Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Και εμένα μου αρέσουν οι Muse αλλά είναι δυνατόν να τους συγκρίνετε με τους Radiohead? Τέλος πάντων, έχω ξενερώσει απο τον Bellamy λόγω ιδεολογιών του.
porco_rosso21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 έχω ξενερώσει απο τον Bellamy λόγω ιδεολογιών του A,για πες,δεν εχω ακουσει τπτ...
subdee Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Είναι κάποια πράγματα που αναφέρονται που μου φαίνονται κάπως. Δε θα τα αναλύσω πάντως καθώς είναι το λάθος μέρος για μια τ'ετοια συζήτηση. http://www.musewiki.org/Matthew_Bellamy
eirini119 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 παιθενω για muse!!!!πιστευω οτι το καλυτερο τους αλμπουμ ειναι το Black Holes and Revelations...εχει αψογα κομματια...αυτο που μου εχει κανει περισσοτερη εντυπωση και μου αρεσει κιολας ειναι το μπασο σε μερικα τραγουδια...ειναι αψογος ο ηχος που βγαζει....κατι το οποιο τελειωποιει και τα τραγουδια τους κιολας,(τι ειπα το ατομο!λολ.... ..)....παντως οι muse πιστευω οτι ειναι πολυυυ καλο συγκροτημα...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Space Dementia // Apocalypse Please // Hysteria Έπη....
frenzy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Πολλοί τους χαρακτήρισαν σαν αντικαταστάτες των Radiohead , ακόμα περισσότεροι σαν αντιγραφή των Radiohead .... Όποιος είπε κάτι τέτοιο δεν έχει ιδέα από τη μουσική και των δύο. Είμαι fan και των 2 αλλά δεν έχουν καμία σχέση. Το μόνο συγκρότημα που θα ταίριαζε στο στυλ των Radiohead είναι οι Sigur Ros κάτι που έχουν αποδεχτεί και οι ίδιοι οι Radiohead.
censOred Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 egw apla thelw na pw.. oti teleutaia exw kollhsei me to Small Print [einai mesa sto absolution] den exw na pw k polla gia muse.. einai ektos kritikhs gia mena.. k to lew egw pou sunithws den milaw enthousiastika gia kanenan k gia tpt . . Φιλε μου το small prints δεν το είχα ακούσει και πολλές φορές..και η αλήθεια είναι οτι το είχα αδικήσει..πολύ δυνατή εισαγωγή,πολύ καλό.. P.S:Μην γράφεις greeklish
censOred Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 τελικά παρατηρώντας Muse και Radiohead αυτό για το οποίο θα μπορούσα να τους παραλληλίσω..είναι ότι οι τελευταίοι δίσκοι και των 2 συγκροτηματβν είναι πολύ καλοί..πολύ σημαντικό αυτό και σπάνιο στις ημέρες μας [offtopic]Καλά το jigsaw falling into place τι κομματάρα είναι (από radiohead)[/offtopic]
4saken Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Καινουργιος δισκος...Resistence.Εντυπωσεις?Δεν προλαβα να τον ακουσω ακομα...
Mika Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ακουσα σημερα τα 5-6 πρωτα κομματια και μου αρεσαν πολυ. Ο Bellamy μου φαινεται βαρυνε λιγο τα φωνητικα του
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Άκουσα κι εγώ το CD. Μου φάνηκε pop με σαφέστατες επιρροές από Queen. :/ Τι γίνεται φέτος με τις αγαπημένες μου μπάντες...
fearwhatnow Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Άκουσα κι εγώ το CD.Μου φάνηκε pop με σαφέστατες επιρροές από Queen. :/ Τι γίνεται φέτος με τις αγαπημένες μου μπάντες... Καλα οχι και pop!Εχει καποιες επιρροες απο Queen σε 2 tracks αλλα τα γυρισματα που κανει μεσα στα tracks δεν παρεπεμπουν σε pop album.Ειναι δυσκολος ο δισκος αλλα ευτυχως για μενα συνεχιζουν στα sophomore μονοπατια του προηγουμενου δισκου.Παλαιοτερα δεν μου αρεσαν καθολουν με αυτα τα ταχα αγριεμενα,φασαριοζικα τραγουδια για teenagers.Ας βγαζουν δισκους μονο με κομματια του στυλ exogenesis(all 3 parts) και ειμαι ευχαριστημενος.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αν κάτι δεν κάνανε ποτέ οι muse ήταν φασαριόζικα τραγουδια για teenagers. Πολύ ατυχής χαρακτηρισμός όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.