Προς το περιεχόμενο

About Muse..

censOred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά μη κάτσουμε τώρα να συγκρίνουμε muse με radiohead, παίζουν διαφορετική μουσική άλλωστε, είναι κρίμα και για το τόπικ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμένα μου αρέσουν οι Muse αλλά είναι δυνατόν να τους συγκρίνετε με τους Radiohead? Τέλος πάντων, έχω ξενερώσει απο τον Bellamy λόγω ιδεολογιών του.

Δημοσ.

παιθενω για muse!!!!πιστευω οτι το καλυτερο τους αλμπουμ ειναι το Black Holes and Revelations...εχει αψογα κομματια...αυτο που μου εχει κανει περισσοτερη εντυπωση και μου αρεσει κιολας ειναι το μπασο σε μερικα τραγουδια...ειναι αψογος ο ηχος που βγαζει....κατι το οποιο τελειωποιει και τα τραγουδια τους κιολας,(τι ειπα το ατομο!λολ.... :P..)....παντως οι muse πιστευω οτι ειναι πολυυυ καλο συγκροτημα... :)

Δημοσ.
Πολλοί τους χαρακτήρισαν σαν αντικαταστάτες των Radiohead , ακόμα περισσότεροι σαν αντιγραφή των Radiohead ....

Όποιος είπε κάτι τέτοιο δεν έχει ιδέα από τη μουσική και των δύο. Είμαι fan και των 2 αλλά δεν έχουν καμία σχέση. Το μόνο συγκρότημα που θα ταίριαζε στο στυλ των Radiohead είναι οι Sigur Ros κάτι που έχουν αποδεχτεί και οι ίδιοι οι Radiohead.

Δημοσ.
egw apla thelw na pw..

oti teleutaia exw kollhsei me to Small Print [einai mesa sto absolution]

den exw na pw k polla gia muse.. einai ektos kritikhs gia mena.. k to lew egw pou sunithws den milaw enthousiastika gia kanenan k gia tpt . .

Φιλε μου το small prints δεν το είχα ακούσει και πολλές φορές..και η αλήθεια είναι οτι το είχα αδικήσει..πολύ δυνατή εισαγωγή,πολύ καλό..

P.S:Μην γράφεις greeklish

Δημοσ.

τελικά παρατηρώντας Muse και Radiohead αυτό για το οποίο θα μπορούσα να τους παραλληλίσω..είναι ότι οι τελευταίοι δίσκοι και των 2 συγκροτηματβν είναι πολύ καλοί..πολύ σημαντικό αυτό και σπάνιο στις ημέρες μας

[offtopic]Καλά το jigsaw falling into place τι κομματάρα είναι (από radiohead)[/offtopic]

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ακουσα σημερα τα 5-6 πρωτα κομματια και μου αρεσαν πολυ. Ο Bellamy μου φαινεται βαρυνε λιγο τα φωνητικα του

Δημοσ.
Άκουσα κι εγώ το CD.

Μου φάνηκε pop :(

με σαφέστατες επιρροές από Queen.

:/

Τι γίνεται φέτος με τις αγαπημένες μου μπάντες...

Καλα οχι και pop!Εχει καποιες επιρροες απο Queen σε 2 tracks αλλα τα γυρισματα που κανει μεσα στα tracks δεν παρεπεμπουν σε pop album.Ειναι δυσκολος ο δισκος αλλα ευτυχως για μενα συνεχιζουν στα sophomore μονοπατια του προηγουμενου δισκου.Παλαιοτερα δεν μου αρεσαν καθολουν με αυτα τα ταχα αγριεμενα,φασαριοζικα τραγουδια για teenagers.Ας βγαζουν δισκους μονο με κομματια του στυλ exogenesis(all 3 parts) και ειμαι ευχαριστημενος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...