censOred Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάποιο τοπικ.. Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω την αποψη σας για τους Muse... Εγώ τρελαίνομαι για Muse.Φυσικά το αγάπημένο μ CD είναι το Sing for absolution..Δεν ξέρω όταν ακούω κομμάτια σαν το Endlessly "χάνομαι". Πήγε κανείς στην συναυλία στην Αθήνα τον Οκτωβρη? εγω όχι δυστυχως λόγω σχολής.θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας για αυτο το κορυφαίο συγκρότημα(κατα την γνώμη μου) Αγαπημένα Tracks:time is running out,Endlessly,Butterflies-Hurricanes,Starlight,Supermassive Black Hole,
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Πηγα MUSE το καλοκαιρι,κ μπορω να πω πως ηταν απο τις κορυφαιες πλεον συναυλιες που εχω παει...περαν του οτι επαιξαν ολα τα γαματα τραγουδια,γυρω στα 18,καθε σχεδον τραγουδι του ειχαν προσθεσει σολο κ κατι αυτοσχεδιασμους αλα Rage against the machine κ ηταν απιστευτα...μεχρι κ headbanging καναμε..απο αποδοση σκισανε,αλλα το απιστευτο,ηταν κ το ολο light show Που ειχαν,που πραγματικα,εμοιαζε μ το αντιστοιχο των tool k roger waters,μιλαμε για τρελα σκηνικα με λεηζερ,οθονες κτλ...πραγματικα αυτο δεν το περιμενα..τεσπα,η συναυλια ηταν απιστευτη,αλλα μν σκας,δε νομιζω πως θα αργησουν να ξαναρθουν....καλα,stockholm syndrome,τελευταιο τραγουδι,εγινε κυριολεκτικα κολαση,ουτε σε μεταλ συναυλια ημουν...για μενα παντως,sing for absolution,ηταν το σημειο που παρεδωσα πνευμα,με invinsible κ φυσικα αρχη,knight of cydonia,χαμος....ωραιοι παντως οι Muse,δεν τους ειχα σε μεγαλη υποληψη πριν το Live,δεν ειχα ακουσει κ πολυ,μονο τα κλασσικα,που μου αρεσαν δλδ,αλλα δεν ειχα ακουσει κ τπτ παραπανω...μετα,μεχρι σημερα εχω γινει τελειως fanboy:-)
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Βρήκα έναν δίσκο τους αφού άκουσα το starlight το οποίο μου αρέσει πολύ. Δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο για τον υπόλοιπο δίσκο.
thanocaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Έχω δει 2 φορές τους Muse (Terravibe & Ρόδον). Πάρα πολύ καλοί και στις 2 συναυλίες. Αγαπημένο album το origin of symmetry και αγαπημένα κομμάτια μπόλικα, μεταξύ άλλων τα space dementia, knights of cydonia, map of the problematique, butterflies & hurricanes και πολλά άλλα (για την ακρίβεια σχεδόν όλα).
censOred Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Βρήκα έναν δίσκο τους αφού άκουσα το starlight το οποίο μου αρέσει πολύ. Δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο για τον υπόλοιπο δίσκο. Καλά το Starlight είναι και γ%#^ τα κομμάτια..Αλλωστε "όλους μας ένα πλοίο μας πηγαίνει μακριά,πολύ μακριά".. Μαλλον πήρες τον τελευταίο τους δίσκο.απο αυτόν μου αρέσει πολύ και το supermassive black hole πολύ δυνατό.ακου και παλιότερα τους κομμάτια.. Παντως η αλήθεια είναι ό,τι έχω ακούσει και απο αλλους οτι τα live τους είναι κορυφαία.. Μακάρι να ερθουν ξανά κάποα στιγμή...
censOred Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 το έθεσες πολύ κομψά!!! ναι βρε εννοώ ότι πήγες μέχρι το δισκάδικο της γειτονιάς σου και έδωσες μόνο 20 ευροπουλα για να το αγοράσεις και να το έχεις αυθεντικό.:lol::lol:όχι σαν κάποιους άλλους παρανομους τύπους π τα κατεβάζουν απο καποια "περιεργα" site:cool:
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 ναι βρε εννοώ ότι πήγες μέχρι το δισκάδικο της γειτονιάς σου και έδωσες μόνο 20 ευροπουλα για να το αγοράσεις και να το έχεις αυθεντικό.:lol::lol:όχι σαν κάποιους άλλους παρανομους τύπους π τα κατεβάζουν απο καποια "περιεργα" site:cool: καλά έχω μείνει... το περιγράφεις σαν να ήσουν εκεί!!!
V for Vagelis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Για τους muse δεν έχω να πω πολλά. Απλά τα σπάνε!!! Τί άλλο να πεις; Ο ένας δίσκος καλύτερος απ' τον άλλο. Για τα απίστευτα live τους είναι γνωστοί, δυστυχώς δεν έχω πάει ακόμα. Κάπου διάβασα ότι το καλοκαίρι θα κάνουν περιοδία στη μεσόγειο με καράβι, θα κάνουν στάσεις σε λιμάνια, θα πέρνουν κόσμο και θα κάνουν τις συναυλίες μέσα στο καράβι. Και γ@μώ τις ιδέες, δε ξέρω όμως αν έχει προχωρήσει.
ten-ten Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Πολλοί τους χαρακτήρισαν σαν αντικαταστάτες των Radiohead , ακόμα περισσότεροι σαν αντιγραφή των Radiohead .... αλλά με την πάροδο του χρόνου φάνηκε οτι δεν ισχύει τίποτα απ'όσα λένε...Οι Muse είναι ένα τρομερό συγκρότημα.Αγαπημένα κομμάτια.... όλα τους .
censOred Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Πολλοί τους χαρακτήρισαν σαν αντικαταστάτες των Radiohead , ακόμα περισσότεροι σαν αντιγραφή των Radiohead .... αλλά με την πάροδο του χρόνου φάνηκε οτι δεν ισχύει τίποτα απ'όσα λένε...Οι Muse είναι ένα τρομερό συγκρότημα.Αγαπημένα κομμάτια.... όλα τους . Και περίμενα κάποιος να το αναφέρει αυτό. Για εμένα οι Muse είναι μακράν καλύτεροι απο Radiohead. Δεν ξέρω.. Όσο για την ιδέα περι συναυλιών στη Μεσόγειο είναι φανταστική πρώτη φορά το ακούω
V for Vagelis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Καλά μη κάτσουμε τώρα να συγκρίνουμε muse με radiohead, παίζουν διαφορετική μουσική άλλωστε, είναι κρίμα και για το τόπικ.
Freakster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Και εμένα μου αρέσουν οι Muse Απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα (btw, οντως καμια σχεση με radiohead.. τεσπα) Τα 5star (για μένα) τραγούδια τους. Time Is Running Out Absolution\ Sing For Absolution 1 Absolution\ Stockholm Syndrome 1 Absolution\ Falling Away With You Absolution\ Butterflies And Hurricanes 1 Starlight 1 Black Holes And Revelations\ Soldier's Poem 1 Black Holes And Revelations\ Invincible 1 Black Holes And Revelations\ Assassin 1 Black Holes And Revelations\ Exo-Politics 1 Black Holes And Revelations City Of Delusion 1 Black Holes And Revelations\ Hoodoo 1 Black Holes And Revelations\ Knights Of Cydonia 1 Black Holes And Revelations Sunburn Showbiz\ Showbiz Showbiz\ Overdue 1 Showbiz\
porco_rosso21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Bασικα,μ τους ραδιοκεφαλους,το μονο που τους ενωνει ειναι τα νιαουριστικα-κλαψιαρικα φωνητικα,που εχουν κ οι 2(ενταξει,πλακιτσα κανω,κ οι 2 φωνες μου αρεσουν προφανως)..κατα τα αλλα αλλο στυλ,οχι τελειως,αλλα αρκετα διαφορετικοι ο ενας απο τον αλλο(συγκρισεις γινονται,αλλα ειναι αδικο πιστευω να γινουν τωρα)...absolution k origins of symmetry,οι 2 διασκαρες τους,κ το τελευταιο παρα πολυ καλο,καναν κι αλλα βηματα μπροστα,αναμενω ακομα πιο καλος ο επομενος-που μαλλον θα εχει κ συμφωνικη ορχηστρα,ο μπελαμι γουσταρει τετοια φαση,εχω ακουσει....
Lobo1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Απλά και ο Bellamy έγινε ντίβα πια.. Όσοι πήγαν τον Οκτώβρη στο Tarravibe, θα διαπίστωσαν πως έκανε "οικονομία" στα φωνητικά του. Ντάξει απο δω ξεκινούσαν την τουρνε και ίσως να παιξε κι αυτό ρόλο. Πάντως και ο τελευταιος ήταν πολύ φίνος δίσκος. Origin για μένα ο καλύτερος τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.