Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Ratatouille και διπλές σκηνές

ghadhika

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα να αντιγράψω το dvd του Ratatouille χρησιμοποιώντας DVDFab και το αποτέλεσμα που μου βγάζει είναι αρκετές σκηνές της ταινίας να παίζουν διπλές. Για να εξηγήσω, πάιζουν καναδυο δευτερόλεπτα και αμέσως ξαναπαίζουν τα ίδια δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει. Και λίγο αργότερα ξανά το ίδιο. Είναι κάποιο περίεργο κλέιδωμα της Disney?

Δημοσ.

Δοκίμασα την τελευταία έκδοση του DVDFab (την beta δεν κατάφερα να την δοκιμάσω αλλά απ'οτι είδα από το release log δεν αναφέρει τίποτα), δοκίμασα την τελευταία έκδοση του AnyDVD αλλά ξάνα και ξανά τα ίδια. Καμιά άλλη πρόταση?

edit:Προσθέστε και το Ripit4Me στις χωρίς αποτέλεσμα προσπάθειες.

Δημοσ.

Φίλε, το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, στο τέλος τα κατάφερα.

Προσπαθούσα να αντιγράψω μόνο την κυρίως ταινία αλλά δεν γινότανε τίποτα.

Μετά από πολλές δοκιμές τα κατάφερα.

Επέλεξα την πρώτη επιλογή από το dvdfab δηλαδή αντέγραψα ολόκληρη την ταινία.

Αφού γίνει η αντιγραφή μετά με το dvd shrink κάνεις ότι θέλεις, δηλαδή ή του κάνεις

συμπίεση ή το κόβεις στα δύο.

Δημοσ.

Αφού γίνει η αντιγραφή μετά με το dvd shrink κάνεις ότι θέλεις, δηλαδή ή του κάνεις

Εγώ από την αρχή προσπαθούσα να αντιγράψω όλο το dvd (η 1η επιλογή στο dvdfab όπως είπες) αλλά ποτέ δεν είπα ότι η ταινία δεν αντιγραφόταν. Αυτό που είπα είναι ότι προφανώς έχει κάποιο κλείδωμα που στην αντιγραφή δείχνει την ταινία "χαλασμένη" προσθέτοντας τις διπλές σκηνές. Μπορώ να την κόψω, να την συμπιέσω αλλά οι διπλές σκηνές παραμένουν.

Δημοσ.

Η διαδικασία μέσω του dvd shrink είναι η εξής:

DVD shrink

Επιλογή Re-author.

Βρίσκεις το αρχείο που έχεις σώσει από το dvd fab κάνεις κλικ επάνω στο αρχείο και σου βγαίνει title 1 και title 1 (Angle ..). εσύ κάνεις κλικ στο σκέτο title 1 και αμέσως αρχίζει και το διαβάζει. Αφού το διαβάσει το μεταφέρει στο αριστερό μέρος του dvd shrink san title 1. κατόπιν πας στην επιλογή compression settings και από εκεί διαλέγεις το Automatic ή no compression και επίσης διαλέγεις audio και subpicture.

Εάν διαλέξεις automatic γίνεται συμπίεση για να χωρέσει σ’ ένα dvd5. Εάν διαλέξεις

No compression μπορείς να το κόψεις στα δύο (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ), πηγαίνοντας στο μενού στα αριστερά του dvd shrink εκεί που έχει δύο βέλη. Αφού λοιπόν επιλέξεις τον έναν ή τον άλλο τρόπο πηγαίνεις στην ένδειξη Backup διαλέγεις φάκελο που θέλεις να το σώσεις πατάς οκ και κατόπιν πάλι οκ και θα αρχίσει η δημιουργία του dvd. Αυτό έκανα λοιπόν και εγώ και πέτυχε.

Δημοσ.

Α.- Με τον συνδυασμό RI4Me+DVDDecr.:

1. Rip Full DVD (άν προσπαθήσω με την επιλογή movie only βγάζει σφάλμα)

2. Mετά dvdshrink > κρατάμε μόνο το 1ο angle του main movie

Β.- Με DVDFab HD Decrypter 4.0.5.5 (http://www.dvdfab.com/free.htm - δεν δοκίμασα με την beta version):

1. Rip κρατώντας μόνο ελληνική+αγγλική γλώσσα και greek subs.

2. Μετά dvdshrink... τα γνωστά.

Σημειωτέον ότι είναι το 1ο dvd που είδα ότι ζορίστηκε το :cry: παλιό :cry: πλέον :cry: RI4Me....

...αλλά το χάρηκα στο τέλος 1ον γιατί *τελικά* δούλεψε και 2ον γιατί δοκίμασα και το DVDFab HD Decrypter (freeware! - μην ξεχνιώμαστε!!) και είδα ότι κάνει δουλειά! :devil: :devil: :devil: και μάλιστα είναι και πολύ γρήγορο!! Το μόνο κακό είναι ότι ανανεώνεται αρκετά συχνά και θέλει εγκατάσταση... και γύρευε τί γίνεται με ό,τι παρατάει στον δίσκο... αλλά δεν γίνεται ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά ;)

Δημοσ.

Σε movie-only mode....

Αν πατησεις cancel οταν σου βγαλει το μηνυμα για re-rip και προχωρησεις, δεν θα εχεις προβλημα....

Δημοσ.

Καλή Χρονιά zavlakas! - από πέρυσι έχουμε να τα πούμε!

Να σου κάνω μια ερώτηση: πώς βλέπεις τις τελευταίες εκδόσεις του DVDFab HD Decrypter σε σχέση με τον συνδυασμό RI4Me+DVDD? Είχα διαβάσει παλαιότερα ότι είχαν διάφορα προβλήματα - κάποια rips δε του DVDfab Platinum (δεν ξέρω έκδοση...) που είχαν περάσει από τα χέρια μου ήταν πολύ χάλια σε βαθμό που τα πέρναγα από το RI4Me για να τα δω στο dvd player. Ευκαιρία βρήκα σήμερα και το δοκίμασα και ομολογώ ότι μου άφησε άριστες εντυπώσεις - μέσα σε 15 περίπου λεπτά είχα την ταινία στον δίσκο και μετά απλά την συμπίεσα με το dvdshrink... Και είναι και freeware!

EDIT >> δείτε εδώ κάποια reviews...http://www.free-codecs.com/reviews/DVDFab_Decrypter.htm

Δημοσ.

Β.- Με DVDFab HD Decrypter 4.0.5.5 (http://www.dvdfab.com/free.htm - δεν δοκίμασα με την beta version):

1. Rip κρατώντας μόνο ελληνική+αγγλική γλώσσα και greek subs.

2. Μετά dvdshrink... τα γνωστά.

Σημειωτέον ότι είναι το 1ο dvd που είδα ότι ζορίστηκε το :cry: παλιό :cry: πλέον :cry: RI4Me....

...αλλά το χάρηκα στο τέλος 1ον γιατί *τελικά* δούλεψε και 2ον γιατί δοκίμασα και το DVDFab HD Decrypter (freeware! - μην ξεχνιώμαστε!!) και είδα ότι κάνει δουλειά! :devil: :devil: :devil: και μάλιστα είναι και πολύ γρήγορο!! Το μόνο κακό είναι ότι ανανεώνεται αρκετά συχνά και θέλει εγκατάσταση... και γύρευε τί γίνεται με ό,τι παρατάει στον δίσκο... αλλά δεν γίνεται ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά ;)

Παιδιά μόλις σήμερα βρήκα χρόνο να δοκιμάσω τις προτάσεις σας και πραγματικά δούλεψε. Χίλια ευχαριστώ σε nemo, zavlaka και gpapai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...