empire21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Χρησιμοποιω το convertxtodvd για την μετατροπη αλλα μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα.Οταν παω να κανω μια νεα μετατροπη μου εμφανιζει το μηνυμα πως πρεπει να εχω χωρο στον δισκο τουλαχιστον 4,3gb.Το θεμα ομως ειναι οτι εγω εχω ελευθερα γυρω στα 10gb.
Pitsi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως καταλάθος έβαλες να χρησιμοποιεί κάποιο άλλο partition με λιγότερο ελεύθερο χώρο;
Lobo1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Αν έχεις άλλο σκληρό, ή αν έχεις άλλο partition δες αν υπάρχει φάκελος με όνομα παρόμοιο του prog. Ή μέσα απ' το πρόγραμμα δες που αποθηκεύει τα temporary files.
empire21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μαλον κατι αλλαξε στις ρυθμισεις γιατι την τελευταια φορα εκανα επαναφορα ρυθμισεων.Τωρα ομως που μπορω να βρω κατι ενδεικτικο για να τις διορθωσω ξανα?
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Άλλαξε ο τίτλος για να γίνει αντιπροσωπευτικότερος του προβλήματος και διαγράφηκαν μηνύματα που έκαναν χρήση greeklish. Παρακαλώ, μην αγνοείτε τους όρους χρήσης του forum. Ευχαριστώ.
empire21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Άλλαξε ο τίτλος για να γίνει αντιπροσωπευτικότερος του προβλήματος και διαγράφηκαν μηνύματα που έκαναν χρήση greeklish. Παρακαλώ, μην αγνοείτε τους όρους χρήσης του forum. Ευχαριστώ. συγνωμη ξεχαστηκα
Lobo1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις ξεκινήσεις να φτιάξεις ένα νέο project, πριν αρχισει να το δημιουργεί ακόμη θα σε πει και την τοποθεσία που το αποθηκεύει. (π.χ. C:\My Documents\My Videos).Εκεί μπορείς εσύ να αλλάξεις την τοποθεσία (πολύ πιθανο με browse) αποθήκευσης σε κάποιο άλλο partition ή σκληρό με περισσοτερο ελευθερο χώρο.
empire21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ενταξει αλλαξα την τοποθεσια του φακελου και τωρα η μετατροπη γινεται κανονικα. Σας ευχαριστω για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.