Προς το περιεχόμενο

CMS για Portal Διαχείρισης Προσωπικού

screwman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Μου πρότειναν να φτιάξω ένα πρόγραμμα διαχείρισης προσωπικού και σκεφτόμουν να το υλοποιήσω σε web μορφή. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο CMS για την δημιουργία του συγκεκριμένου Portal? Σκεφτόμουν αρχικά είτε κάτι σε PHP είτε κάτι σε Joomla (κλίνοντας πιο πολύ προς το δεύτερο) και πάντα με μία mySQL από πίσω. Με ενδιαφέρει κυρίως να μπορώ να εκτυπώνω οποιοδήποτε αποτέλεσμά μου και να μπορώ να το κάνω και export σε PDF. Μήπως είναι καλύτερα να γράψω κάτι σε VB ή C# και να το αφήσω το web??? Θα είναι σε local δίκτυο χωρίς πρόσβαση σε internet οπότε θέματα security δεν υπάρχουν.

Δημοσ.

τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "διαχείριση προσωπικού"

τι θα πρέπει να υποστηρίζει, οικονομική διαχείριση, διαμοιρασμό πόρων ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

Πολύ βαρύ δεν είναι το Joomla (όχι σαν hardware requirements, σαν πακέτο που πρέπει να εξοικειωθεί ο προγραμματιστής) για τέτοια δουλειά;

Απ' ότι έχω ακούσει, το Drupal είναι πιο κατάλληλο αν θες να προσθέσεις διάφορα, αλλά δεν έχω μπει στα ενδότερα. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και κάποια πιο απλά ακόμα CMS που απλά πρόσφεραν user management, οπότε λογικά ο κώδικάς τους θα είναι πολύ πιο μικρός/ευκολοδιάβαστος από το Joomla.

Για pdf δε νομίζω να έχεις πρόβλημα ό,τι κι αν επιλέξεις, υπάρχουν σχετικές βιβλιοθήκες σε όλες τις γλώσσες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...