thickice Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Στο review στο link που μας έδωσες rem451, όλα καλά φαίνονται να είναι, αλλά αυτό το corona effect εμένα με προβληματίζει λίγο... Επίσης την χαρακτηρίζει μέτρια για games και εγώ δεν καταλαβαίνω ποια η διαφορά ανάμεσα σε ένα game και μια ταινία. Και τα δύο κινούμενη εικόνα δεν είναι; Αν κάποιος θέλει μια καλή οθόνη για γενική χρήση και για ταινίες κτλ αλλά έχει και την κρυφή φαντασίωση να γίνει ερασιτέχνης γραφίστας (...), υπάρχει περίπτωση να πάρει αυτήν την eizo και να καταλήξει να εύχεται να είχε πάρει κάποια αντίστοιχου μεγέθους (22'') οθόνη με TN panel ; Ειλικρινής απορία είναι, δεν αμφισβητώ απαραίτητα την ανωτερότητα της οθόνης...
rem451 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Στο review στο link που μας έδωσες rem451, όλα καλά φαίνονται να είναι, αλλά αυτό το corona effect εμένα με προβληματίζει λίγο... Επίσης την χαρακτηρίζει μέτρια για games και εγώ δεν καταλαβαίνω ποια η διαφορά ανάμεσα σε ένα game και μια ταινία. Και τα δύο κινούμενη εικόνα δεν είναι; Αν κάποιος θέλει μια καλή οθόνη για γενική χρήση και για ταινίες κτλ αλλά έχει και την κρυφή φαντασίωση να γίνει ερασιτέχνης γραφίστας (...), υπάρχει περίπτωση να πάρει αυτήν την eizo και να καταλήξει να εύχεται να είχε πάρει μια lg ; Ειλικρινής απορία είναι, δεν αμφισβητώ απαραίτητα την ανωτερότητα της οθόνης... Αρκεί να διαβάσεις τα reviews κάπιων σοβαρών siteς κι θα καταλάβεις, www.prad.de γιατι αν μιλάμε γενικά μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω κι να χτίσουμε παλάτια, όσων αφορά τις LG οκ καλή για παιχνίδια για ταινίες δεν είναι τυχαίο όμως σε όλα τα τεστ σε σχέση με ΕΙΖΟ να είναι πολύ..μα πολύ πίσω. Επίσης δε μιλάς συγκεκριμένα μιλάς για κάποια LG χωρίς όνομα μοντέλου , χαρακτιριστικά κτλ.. έτσι κι εγώ μπορώ να κάνω λόγω για μια ΕIZO κι πιστεψέμε υπάρχουν μοντέλα που θα σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου άσχετα αν θες να γίνεις γραφίστας ή όχι . Δε καταλαβαίνω επίσης την μπιχτή σου , οι οθόνες είναι μόνο για παιχνίδια και ταινίες? ή το λριτίριο πρέπει να γίνεται με βάση αυτά .... ? Δημιούργησα αυτό το topic για να μιλάμε συγκεκριμένα με αριθμούς χαρακτηριστικά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια αξιολόγηση κι όχι να βγάζουμε οπαδιστικά κάποια προτίμηση σε κάποια εταιρία,οθόνη.. Οσων αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο στις ίντσες αυτές πέρα απο την ποιότητα κατασκευής του είναι ανώτερο των άλλων διότι δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο με αυτό το πάνελ, S-PVA.πολύ καλημέρα σας
lpat2001 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ολες οι 22'' εχουν πανελ ΤΝ οποτε αν η συγκεκριμενη εχει S-PVA και μονο αυτο την φερνει μπροστα απο τις αλλες....Αν βαλεις διπλα διπλα τα 2 πανελς η διαφορα ειναι ευδιάκριτη ...
thickice Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Η επιλογή της lg ήταν τυχαία και ίσως άστοχη, για αυτό το διόρθωσα παραπάνω... Στη θέση της lg έγραψα "κάποια αντίστοιχου μεγέθους (22'') οθόνη με TN panel". Η απορία μου παραμένει αναπάντητη, προέκυψε από το review του prad.de και είναι ειλικρινής και συγκεκριμένη.
sarisn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Κάποτε είχε πάρει το μάτι μου ένα site που του έβαζες το μοντέλο της οθόνης και σου έβγαζε τί panel φοράει. Το θυμάται κανείς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 http://www.flatpanels.dk/panels.php αυτό είναι
rem451 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 http://www.eizo.gr/default.asp?pid=3&prId=13 τιμή? διαγώνιος.... ... αρα..S2231W
lpat2001 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Κάποτε είχε πάρει το μάτι μου ένα site που του έβαζες το μοντέλο της οθόνης και σου έβγαζε τί panel φοράει. Το θυμάται κανείς? Εναλλακτικα κι απο εδω... http://www.prad.de
Keosen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Επαναφερω το θεμα γιατι ενδιαφερομαι για την αγορα της εν λογω EIZO. Την εχω βρει στα 760? αξιζει τοσα λεφτα η 22αρα (εχει εντυπωσιακα χαρακτηριστικα) η να κοιταξω κατι σε 24" (στα ιδια λεφτα) καμια προταση?
Panahs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτή την οθόνη, που τη βρήκες με τόσα λεφτά? Νομίζω ότι η κανονική τιμή της έχει γύρω στα 600 ?. Υποψιάζομαι ότι κάτι ύπουλο έχει παιχτεί, γιατί πριν 2-3 βδομάδες που έψαχνα στο skroutz.gr, πέρα από το technix που το βγάζει κλασικά στα 579?, είχε και κάποια άλλα που την κοστολογούσαν μέχρι τα 615 περίπου. Τώρα μου δείχνε το zero one στα 715?. Για τέτοια οθόνη, άντε να τα σκάσω τα 600?, αλλά τώρα αν τους κ@υλωσε και συνεννοήθηκαν τα κωλομάγαζα να την πάνε 130? πάνω, ε δεν ξέρω αν θα πάρω.
Keosen Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Απ'οτι ειδα η MediaVIS εξαρχης την ειχε στα 759? το ΖΕROne αρχικα την ειχε 615? αλλα τωρα την ανεβασε,το technix εξακολουθει στα 579 αλλα πιστευω πως δεν θα εχει εγγυηση της EIZO οποτε καλυτερα αν την παρεις απο καπου να την παρεις απο την MediaVIS εκτος και το ZEROone δινει κι αυτο εγγυηση 5 ετων της EIZO κι εγω εχω μπλεξει τα μπουτια μου. Την εφερε και το πλαισιο στα 750?.
Panahs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εντάξει, να πάνε να κουρεύονται! Η οθόνη κάνει 130-140? κάτω! Θα περιμένω να τη φέρει και η Γραμμή που συνεργάζονται με την Eizo, να δω τι τιμή θα έχουν και αυτοί...
justapstar7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Επείδή την έχω σταμπάρει εδώ και καιρό(1μιση μήνα πρίν) και πήρα τηλ αμέσως στα κεντρικά της ΕΙΖΟ=mediaVis η οθόνη έχει έρθει Ελλάδα πρίν 2 εβδομάδες(λόγω κλειστού τελωνείου). Στην αρχή(μέσα Ιανουαρίου) μου έλεγαν στα 600ευρώ με ΦΠΑ,σήμερα που ξαναμίλησα μου είπαν 760ευρώ. Όταν μου είπε αυτές τις τιμές τους ρώτησα γιατί στην Γερμανία συγκεκριμένα έχει 600ευρώ max και εδώ μια τέτοια απόκλιση 100~160 ευρώ Τότε όταν "ξαναρώτησε" μου είπε: Μετρητοίς: 700 ευρώ Με 12 άτοκες(πιστωτική): 750ευρώ Πάντως η οθόνη είναι πραγματικά φοβερή..αν έκανε 600ευρώ. Τώρα που την πήγαν στα 750.. Άσε που δεν έχουν "απαντήσει" και οι άλλες εταιρείες με αντίστοιχες προτάσεις PVA panel στις 22". Τα συμπεράσματα δικά σας. Μια άλλη καλή λύση στα 540ευρώ είναι η ΕΙΖΟ 2031 me 20.1" και PVA panel επίσης.
Panahs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Το συμπέρασμα είναι ότι για άλλη μια φορά θριαμβεύει ο έλληνας- ελεεινός έμπορος. Και φυσικά χάνουμε εμείς. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο απελπιστική, τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία άλλη -σοβαρή- (λέγε με PVA) 22" οθόνη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 2 υπάρχουν η Eizo και η Lenovo αλλά η 2η δεν έρχεται Ελλάδα...yay... πάντως υπάρχουν 21αρες που τα σπάνε και με λιγότερα λεφτά...σιγά τώρα για 1 ίντσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.