sculper Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα σας, Πήγα να κάνω εχθές update στα windows XP μετά από format. Κάπου κόλλησε και μετά από restart πήγα πάλι να κάνω update. Το θέμα είναι ότι μου έβγαλε πάλι όσα δεν είχε κάνει install. Αλλά γράφει ότι τα έχει κατεβάσει ήδη και πάει κατευθείαν να τα εγκαταστήσει. Δυστυχώς όμως τα αρχεία πρέπει να είναι corrupted και αποτυγχάνει η εγκατάσταση. Τα περισσότερα τα είχα ήδη ως ατομικά αρχεία από παλιά, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω από το download της Microsoft τα αρχεία για να τα κατεβάσω. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε για να μην ξανακάνω format?? Τα αρχεία είναι τα κάτωθι: 1) Broadcom - Networking - Broadcom 802.11g Network Adapter 2) Ενημέρωση για το .NET Framework 3.0: x86 (KB932471) 3) Ενημέρωση ασφαλείας για το Microsoft .NET Framework, έκδοση 1.1 Service Pack 1 (KB928366) 4) Ενημέρωση ασφαλείας για υπηρεσίες Microsoft XML Core Services 6.0 και Microsoft XML Core Services 6.0 Service Pack 1 (KB933579) 5) Ενημέρωση πιστοποιητικών ριζών 6) Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 1 (KB929300) Για το 1 και το 5 δεν βγάζει κωδικό. Ο άλλος τρόπος είναι να βρω που είναι αποθηκευμένα και να τα σβήσω για να τα κατεβάσει εκ νέου. Αλλά δεν τα βρήκα στα temp ή κάπου άλλου. Ευχαριστώ πολύ.
salaminas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 εχω βιστα εδω και καιρο και δεν θυμαμαι ακριβως αλλα οποιες εχουν ηδη κατεβει τις κανεις κρυφες ενημερωσεις και τις κρυβεις .... αυτο θυμαμαι αν δεν βοηθηθεις καποιος με χπ μπορει να το θυμαται καλυτερα
johnpap Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε να κάνεις ένα system restore Για τα άλλα μπορείς να μπεις στο google και να βάλεις τον αριθμό του άρθρου πχ ΚΒ932471 download. Υπάρχουν sites με links εκτός της MS που σε αφήνουν να τα κατεβάσεις. Ή απλά να πας για... ψώνια στη Microsoft γράψε απλά το νούμερο του KB που θες ή το όνομα πχ Ενημέρωση πιστοποιητικών ριζών Πάντως αυτά που ψάχνεις βρίσκονται στο C:\Windows\Software Distribution\Download
bluray Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 μια διευκρινισή: τα vista που εχεις ειναι του 'θειου':>???
The_Mentor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 καθάρισε κι όλα τα offline αρχεία που έχεις (temporary Internet files) μπας και κουβαλάει τίποτε εκεί μέσα...
salaminas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 μια διευκρινισή: τα vista που εχεις ειναι του 'θειου':>??? 3 pc με του θειου! τα πρωτα τα πηρα αγγλικα ακομα τοτε οταν ηρθαν πρωτη μερα.. ολα ultimate τα εκανα ελληνικα με mui θα μου πεις γιατι οχι σπασμενα.... ειμαι καλο παιδι εγωωωωωωω :lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.