Προς το περιεχόμενο

φορητός ACER και πρόβλημα

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα,

έχω το εξής πρόβλημα με τον φορητό μου.

Στα καλά καθούμενα η οθόνη άρχισε να βγάζει κάτι παράξενα "πραγματάκια". Δείτε και τις φωτογραφίες παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.

Ο φορητός λειτουργεί κανονικά, ακούω που φορτώνει τα windows κανονικά.

έβαλα τον φορητό και σε εξωτερικό monitor και δείχνει τα ίδια, άρα μάλλον δεν φταίει η κάρτα γραφικών.

ο φορητός είναι παλιός (αγορασμένος το 2003).

σας έχει τύχει ποτέ?

έχετε καμια υποψία τι μπορεί να φταίει?

ξερετε κάποιον που να μπορεί να το φτιάξει (όχι επισημη αντιπροσωπεία)?

αν δεν γίνεται τίποτα μπορώ να τον πουλήσω κάπου και που?

ευχαριστώ

post-4161-129062960172_thumb.jpg

post-4161-129062960175_thumb.jpg

post-4161-129062960177_thumb.jpg

Δημοσ.
καλημέρα,

έβαλα τον φορητό και σε εξωτερικό monitor και δείχνει τα ίδια, άρα μάλλον δεν φταίει η κάρτα γραφικών.

αν δεν γίνεται τίποτα μπορώ να τον πουλήσω κάπου και που?

Εφοσον δειχνει τα ιδια και σε εξωτερικη οθονη γιατι πιστευεις οτι δεν ειναι η καρτα γραφικων?Το πιο πιθανο ειναι να τα εχει φτυσει η καρτα.

Να τον πουλησεις μονο για ανταλλακτικα.Κρατα μονο τον σκληρο βαλτον σε εξωτερικη θηκη 2,5" και εισαι οκ.Και κατι αλλο εχεις ελεγξει αν εχεις προβληματα θερμοκρασιας?Καθαρισε της γριλιες απο κατω η στην τελικη ανοιξετον να δεις τι παιζει μπορει να εχει μαζεψει απειρη σκονη μεσα και να μην μπορει να λειτουργησει σωστα η καρτα λογο υπερθερμανσης.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελικά τον άνοιξε ένας τεχνικός και μου είπε ότι είναι σπασμένη-ραγισμένη η κάρτα γραφικών.

Η κάρτα που φοράει είναι ATI MOBILITY RADEON 9000-64MB .

Μήπως έχει κανείς καμία ξεχασμένη να με βολέψει?

Δημοσ.

Είχα και γω το ίδιο ακριβώς λάπτοπ με σένα και μου είχε βγάλει και μένα το ίδιο πρόβλημα! Στα καλά καθούμενα. Τελικά τα Acer από ποιότητα είναι άστα να πάνε.

Θέλω να πιστεύω ότι ήμουν άτυχος γιατί έστειλα το laptop για επισκευή (είχε εγγύηση) και πήγε Ιταλία όπου έκατσε ~3 μήνες!

Μπορείς να ψάξεις στο eBay για καμιά μεταχειρισμένη κάρτα. Δεν νομίζω ότι αξίζει να αγοράσεις καινούργια.

Δημοσ.
Είχα και γω το ίδιο ακριβώς λάπτοπ με σένα και μου είχε βγάλει και μένα το ίδιο πρόβλημα! Στα καλά καθούμενα. Τελικά τα Acer από ποιότητα είναι άστα να πάνε.

Θέλω να πιστεύω ότι ήμουν άτυχος γιατί έστειλα το laptop για επισκευή (είχε εγγύηση) και πήγε Ιταλία όπου έκατσε ~3 μήνες!

Μπορείς να ψάξεις στο eBay για καμιά μεταχειρισμένη κάρτα. Δεν νομίζω ότι αξίζει να αγοράσεις καινούργια.

τελικά στο έφτιαξαν?

είχες ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (με τις φώτο που σου δείχνω)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...