darkus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 asrock σταθερες.asus καλες αλλα πολυπλοκες στα utilities kai σ τις ρυθμισεις που εχουν.msi ασυμβατοτητες τα τελεθταια χρονια το εχουν λυση αυτο το προβλημα,το 2005 στο 2 υπ/στη μου πηρα μια diamond με ιντελ 3,6 πεντιουμ 4 και ενα sata maxtor maxline 3.δεν ετρεχε τιποτα η καρτα ηταν ασύμβατη με τον maxtor σκληρο.την αλαξα πηρα ασους.απο ποιοτητα κατασκευης η msi κιζουν και οποιος ελεγε ποιο πανω οτι στις msi skane πυκνωτες να μου επιτρεψει να γελασω,οι καρτες δεν πεζονται απο ποιοτητα κατασκευης φενετε αλωστε.gigabyte καλες οπως και dfi kai abit kai xfx Αυτος ο καποιος εχει nick? Σε παρακαλω γραψτον εδω τον μπιπ μπιπ μπιπ που τολμησε να γελασω και εγω. Για να μη παραξηγουμαι. Αν καποιος εχει διαθεση να πεταει δωθε-κειθε flames για τον οποιονδηποτε χρηστη, καλο θα ειναι να διαβαζει καλα τα ποστ του πριν σκεφτει να αρχισει τα flames. Αν λοιπον το ειρωνικο σχολιο περι γελιων κλπ αναφερεται στο δικο μου ποστ τοτε να πω πως ουτε ο βαρωνος minhausen δε θα ελεγε πως ολα αυτα τα εμφανισε μια μητρικη .Επαναλαμβανω λοιπον για αυτους που θελουν εξηγηση για το ιδιο πραγμα 2η φορα πως τα προβληματα που ανεφερα ειναι αποτελεσμα δικων μου εμπειριων απο οσα συστηματα εχω δουλεψει. Kαι επειδη εθιξα και την πολυαγαπημενη Msi οταν ειχα παρει τη μια και μοναδικη μου msi ηταν επι εποχης athlonxp 2500-3000 Και P4 2,4-2,8.(To 2003) Δεν ηταν και οτι καλυτερο(απο αποψη ποιοτητας) τοτε η Msi.Τωρα τελευταια ακουω καλα σχολια αλλα δε εχω μπει στο κοπο να τις δοκιμασω.(Απο τη μια και μονη εμπερια μου με αυτες τις μητρικες ειχα προβλημα στο sata controller της silicon image που δικαιολογειται απο το πρωιμο προτυπο sata τοτε αλλα δε θα δικαιολογησω τη καμενη Pci θυρα στο εξαμηνο πανω. Ο ανακατοσουρης πυκνωτης δε εσκασε αλλα ανοιξε και εχασε λιγο παχυρευστο υγρο σε μια Gigabyte GA-K8N9-F.Αυτο δε σημαινει πως οι gigabyte ειναι του πεταματου, σημαινει ομως πως και οι "ΤΟΠ" εταιρειες του χωρου απογοητευουν. Για μενα οι asrock ειναι παρα πολυ καλες μητρικες.Καμια ασυμβατοτητα με τα components που εχω ηδη και ουτε bsod σε χp(απο οτι θυμαμαι 1 φορα απο λαθος εγκατασταση modem) ουτε και προβληματα ασυμβατοτητας sε Ubuntu, mint.Eπισης εαν υπαρχει καποια ασυμβατοτητα ο κατασκευαστης την αναφερει(cpu, vga)Αρα δε θα πρεπει να κατηγορησουμε την asrock σε τετοιες περιπτωσεις. Παρα πολυ καλες μητρικες.
symbios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 καλα κανουν και τις θαβουν για τον π***** ειναι η asrock τελιως .ολο προβληματα ειναι με τιποτα δεν ειναι συμβατη,μου καικε στα καλα καθουμενα η δικια μου.και την γυριζω πισω για αλλαγη και τι μου λενε σαν δικαιολογια οτι ειναι καμενη απο πισω.και δεν την αλαζουν.δηλαδη αμα ειτανε καμενη απο μπροστα τι θα μου ελεγαν ειναι καμενη απο μπροστα.ελλατωματικες μεχρι αιδιας,μακρια απο αυτην την κολομαρκα ουτε εγγυηση εχεις ουτε τιποτα.συμφωνο καλες ειναι οταν τις βλεπεις μεσα στην συσκευασια τους και δεν δουλευουν.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 καλα κανουν και τις θαβουν για τον π***** ειναι η asrock τελιως .ολο προβληματα ειναι με τιποτα δεν ειναι συμβατη,μου καικε στα καλα καθουμενα η δικια μου.και την γυριζω πισω για αλλαγη και τι μου λενε σαν δικαιολογια οτι ειναι καμενη απο πισω.και δεν την αλαζουν.δηλαδη αμα ειτανε καμενη απο μπροστα τι θα μου ελεγαν ειναι καμενη απο μπροστα.ελλατωματικες μεχρι αιδιας,μακρια απο αυτην την κολομαρκα ουτε εγγυηση εχεις ουτε τιποτα.συμφωνο καλες ειναι οταν τις βλεπεις μεσα στην συσκευασια τους και δεν δουλευουν. Μάλιστα. Και κατέληξες στο συμπέρασμα που λες στην αρχή του post σου.... Κατ'αρχήν για να καεί μια μητρική,περισσότερες πιθανότητες έχει να οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα,άσχτετο με τη μητρική(π.χ. τροφοδοσία,ανωμαλία στην τάση ρεύματος κλπ) παρά στην ίδια τη μητρική.Εκτός αν πρόκειται για μεμονωμένο ελλατωματικό κομμάτι(πιθανό να ισχύει και στην περίπτωσή σου). Δηλαδή αν σου καιγόταν μια VGA G-Force(μακριά από μας)θα έλεγες:μακριά απ΄τις κάρτες γραφικών NVidia(που είναι οι κορυφαίες σήμερα κατά γενική ομολογία); Επίσης το ότι έχεις πέσει θύμα κοροϊδίας κι έχεις τύχει κάκιστης αντιμετώπισης κι εξυπηρέτησης από το κατάστημα δεν σημαίνει ότι φταίει το προϊόν.Το φταίξιμο είναι αποκλειστικά του μαγαζιού κι από κει και πέρα και δικό σου,αν το κατάστημα που διάλεξες για την αγορά σου ειναι λίγο...της κακιάς ώρας. Ας σκεφτόμαστε πιο ψύχραιμα λοιπόν για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε που αναλογούν πραγματικά οι ευθύνες κι όχι να ρίχνουμε αυθαίρετα το φταίξιμο σε πράγματα που μας βολεύει να φταίνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.