Sadamiraq Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 +1 Στην ΑSROCK και απο μενα εχω 4coredualsata2 κανα 4μηνο και δουλευει ρολοι,την πηρα για λογους βεβαια οικονομικους μιας και ηταν μονη mobo που ηταν υβριδικη σε καρτα και ram.Το κακο ειναι οτι δεν εχει δυνατοτητες o/c αλλα δεν πιστευω η εταιρια να τις εβγαλε για o/c.
k_sakis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ έχω 3 μήνες την ΑSROCK Conroe 1333 DVI με έναν Ε6300 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Mac4all Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 εγω εχω βαλει asrock σε ενα σωρο ατομα,754,am2,775 κ 939.Ουτε μια δεν εχει παθει το παραμικρο
Vatos_locos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 καλές δεν μου κάθετε καλά τίμιες όμως ναι για ένα pc απλά να δουλεύει σωστά και χωρίς προβλήματα είναι μια χαρά πιστεύω πρόσφατα έστησα ένα σε μία φίλη που έφυγε Μεσολόγγι φοιτήτρια και τα πάει μια χαρά με μια asrock και έναν 2160 και bare in mind τα asrock είναι τα low budged μοντέλα της asus με άλλο brand name...
Tzimmys Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 + 1 και από εμένα. Είχα για 1,5 χρόνο με έναν p4 και μία blue screen δεν είχα ρε παιδιά τώρα που το σκέφτομαι.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Mια απ'τα ίδια κι εγώ με μια παλιά Asrock με Intel P4.Λειτουργικότατη,no problem at all. Τα ίδια ισχύουν και για τις πιο καινούριες Asrock για Core 2 Duo,απ'όσα ακούω.
voltage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ....ΑΣΤΟ.MSI KAI ASUS ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ!
Vatos_locos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 mister Caps όλοι λένε το αντίθετο και εσύ μας λες τα δικά σου γιατί σου χάλασε κάποια η στο είπε κανένας φίλος σου και εσένα και βρήκες και δεύτερη εταιρία να πεις MSI τύφλα να έχουν οι άλλες δλδ τι Dfi και μαλακίες ε ? να σου θυμήσω κάτι ακόμα Asus και Asrock = Μαμά και κόρη
adventurer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 συμφωνω με το παραπανω σχολιο μια και η AS rock ειναι θυγατρικη της Asus επιπλεον να θυμισω σε ορισμενους οτι λιγο παλιοτερα κατι χρονια... (που ισως ξεχασατε ή δεν ξερετε) οι δυο εταιριες asus και ιδιαιτερα MSI ειχαν τρομερα προβληματα και τις "τρωγανε" αλλες εταιριες σαν την Gigabyte...οποτε εχει ο καιρος γυρισματα και ειναι και λιγο θεμα μοδας. Επιπλεον οι ιπερισσοτεροι users πιστευω οτι δεν καθονται να ασχοληθουν με overclocking.... θελουν ενα συστημα να εχει καποια καλα χαρακτηριστικα - συνηθως πολλα χαρακτηριστικα και να δουλευει 5 πραματα που αυτοι θελουν. Λιγοι ειναι αυτοι που θελουν τρελλα συστηματα - επαγγελματιες Ακομη και για παιχνιδια πολλες φορες ειναι οικονομικα ασυμφορο να παιρνεις μητρικη 150-200 ευρω και να πεφτει η τιμη της στο 6μηνο ή ακομη και χρονο 50%.... οποτε AS rock εχει και την σταμπα Asus ειναι και φτηνη.... οσο για την εγγυηση 2 χρονων συμφωνω αλλα σκεφτειτε και το εξης: η τεχνολογια στις μητρικες αλλαζει καθε 2 χρονια...γιατι να εχεις παλια μητρικη και παλιο επεξεργαστη κτλ στον υπολογιστη σου; προσωπικα ειχα υπολογιστη απο την εποχη του θρυλικου 286!!!! (παλιααα καραβανα )και το βασικοτερο πραμα που εμαθα ειναι...μην τα σκας (γιατι ποναει κθε φορα) αμα δεν τα χρειαζεσαι σοβαρα....καθε 2 χρονια πλεον θες αλλαγη συστηματος....αν τα 'χετε οκ αν οχι.... πιστευω οτι σημερα κανενα συστημα 1000και ευρω δεν αντεχει πανω απο το χρονο που αντεχουν 3 ή 4 συστηματα των 300 αποψη μου
felikas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ... Πόσο μ' αρέσει όταν ο άλλος μιλά συγκεκριμένα κ με επιχειρήματα... ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΝΕ .... Η δική μου ήρθε με αποσμητικό χώρου! Thank God! ΑΣΤΟ.MSI KAI ASUS ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ! Ο Vatos το ξεκαθάρισε.
JohnMik Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ έχω την ALiveXFire-eSATA2.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για 55? που έδωσα. Πρόσφατα μου παρουσίασε ένα μικρό προβληματάκι με την βασική έξοδο της on-board κάρτας ήχου.Την είχα συνδεμένη με ενισχυτή και κάνοντας κάτι πειράματα σταμάτησε να δουλεύει το ένα ηχείο.Δοκίμασα δύο απλά ηχεία Η/Υ και πάλι το ένα δεν δουλεύει καθώς επίσης και με τα ακουστικά το ένα δεν δουλεύει.Τέλος πάντων επειδή βαριέμαι να λύνω όλο το σύστημα για να πάω την mobo για αλλαγή έβαλα 4-channel ήχο και σύνδεσα τα ηχεία μου εκεί.Έχω εγγύηση περίπου 1,5 χρόνο οπότε κάποια στιγμή θα πάω να την αλλάξω
Angelcrow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Πριν από δύο χρόνια που έψαχνα μία φτήνή mobo για να κάνω δωράκι στον αδερφό μου ένα pc (χρήση Ms Οffice) κτλ έφτιαξα ένα pcάκι με μία ashrock: Χαρακτηριστικά micro atx 754 socket, Onboard vga 6200, 2 x sata2, lan, 4 pata, lan, soundcard on board στη τρελή τιμή των 55 ευρώ. Το σύστημα τρέχει ακόμα και ειλικρινά δεν χρειάζεται ο αδελφός μου και κάτι παραπάνω. Για τα λεφτά της είναι τρελή αγορά και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα μα κανένα πρόβλημα.΄ Είναι σωστό να μην δαπανάμε παραπάνω λεφτά από ότι πραγματικά χρειάζεται. Η λογική των 300 ευρώ κάθε δύο χρόνια για αγορά μηχανήματος είναι σωστή κατά την αποψή μου.
gandalf_the_white Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ρε παιδιά εγώ ξέρω ότι είναι οι μόνες μητρικές που βάζω σε πελάτες (κάνω εμπόριο η/υ) που δεν έχοιυνε καεί ποτέ και δεν έχουνε βγάλει ποτέ πρόβλημα. δεν κάνουνε για overclocking όντως αλλά κατα τα άλλα είναι φοβερές για τα λεφτά τους....
darkus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Κλασικα καποιοι αρεσκωνται να θαβουν απλα για να θαβουν. Ειμαι λιγο πορωμενος με τα pc να πω, χτυπημενος απο τη μοιρα να πω με τα pc? Εχω 5 pc και ενα Laptop. Τα 2 pc εχουν asrock μητρικες.Δε ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα ειναι τα ΜΟΝΑ, που ειχα εδω και 10 χρονια, που τρυπαω τις τσεπες μου και τα σκαω στα κομπιουτερομαγαζα και που με το που τα σεταρα μπουταραν αμεσως ΧΩΡΙΣ κανενα απολυτως προβλημα και συνεχιζουν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ(2 χρονια μεχρι τωρα να δουλευουν). Σε αυτους που απλα λενε μακρια απο asrock χωρις να το εχουν ψαξει προσωπικα το θεμα λεω, συνεχιστε να τις κατηγορειτε.Εσεις χανετε ουτως η αλλως(η κερδιζετε αναλογα με το τι τρελα βαραει ο καθενας φυσικα). Εχω δουλεψει ASUS (4), IWILL(1), GIGABYTE(3), ABIT(1 και δε θα ξαναπαρω ευχαριστω), ΜSI(1) , qdi(1). compaq(χ?) Kρινω με βαση το αποτελεσμα και τη δικη μου εμπειρια.Μη παρεξηγηθω λοιπον απο καποιους. Αν εξαιρεσω τις 2 προπολεμικες asus και τη IWILL που δεν ειχα προβλημα παρα ελαχιστα σχετικα με oc και ενα controller ide στη μια asus, οι υπολοιπες φιρμες με εχουν απογοητευσει.Προβληματα σε ασυμβατοτητες , σε bios, σε drivers, ακομα και βραχυκυκλωματα απο τη μανα τους, πυκνωτες που ανοιγαν στο τριμηνο πανω, λαθος ρευματα σε cpu, northbridge και αλλα κουφα και λιγοτερο κουφα. Μετα απο τοσα που εχω συναντησει σκεφτομαι: Η εγω ειμαι γκαντεμης και δε με παει το αθλημα(μπορει να ειμαι και αχρηστος εν τελει ρε παιδι μου) η με παει η τυχη μου με τις asrock η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι πολυ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ κομματια. +1000 απο μενα στις asrock.
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 asrock σταθερες. asus καλες αλλα πολυπλοκες στα utilities kai σ τις ρυθμισεις που εχουν.msi ασυμβατοτητες τα τελεθταια χρονια το εχουν λυση αυτο το προβλημα,το 2005 στο 2 υπ/στη μου πηρα μια diamond με ιντελ 3,6 πεντιουμ 4 και ενα sata maxtor maxline 3.δεν ετρεχε τιποτα η καρτα ηταν ασύμβατη με τον maxtor σκληρο.την αλαξα πηρα ασους.απο ποιοτητα κατασκευης η msi κιζουν και οποιος ελεγε ποιο πανω οτι στις msi skane πυκνωτες να μου επιτρεψει να γελασω,οι καρτες δεν πεζονται απο ποιοτητα κατασκευης φενετε αλωστε.gigabyte καλες οπως και dfi kai abit kai xfx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.