grekop Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528402
tomasss Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Από προσωπική εμπειρία , σου λέω ότι είναι εξαιρετικές, για να μην πω και καλύτερες από αντίστοιχες ASUS. Μοναδικό μειονέκτημα τους είναι η διετής εγγυήση.
bluray Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 εγω παλι διαφωνω οπιζοντια και καθετα με τον φιλο!! και μην πει κανεις οτι στην asus και msi πληρωνεις ονομα...φιλε η mobo ειναι το βασικοτερο κομματι ενος pc. αν τα πραγματα που θα βαλεις δεν στηριζονται σε σωστες βασεις θα εχεις παντα προβληματα σταθεροτητας...γνωμη μου ειναι να δωσεις κατι παραπανω και να πας σε επωνυμη mobo
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Κι όμως, υπάρχουν άτομα κι εδώ στο φόρουμ που πίνουν νερό στο όνομα της Asrock. Ναι, δεν κάνουν για overclocking. Ναι, μπορεί να είναι picky με μερικά DIMMs μνήμης ή με μερικές κάρτες γραφικών. Αλλά, αν πετύχεις εξαρχής συμβατά εξαρτήματα, φαίνεται πως δουλεύουν αγόγγυστα και επί πολύ καιρό. Το θέμα είναι ότι στο low-end κομμάτι των μητρικών, οι μεγάλοι κατασκευαστές τελευταία έχουν δώσει περισσότερο βάρος σε σχέση με παλαιότερα. Αποτέλεσμα : η χρηματική διαφορά μίας Asrock από μία φτηνή Asus ή Gigabyte να είναι της τάξης του 10ευρού. Και εκεί, το δέλεαρ του brand-name είναι πολύ μεγάλο...
felikas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ανέκαθεν έπαιρνα Asus για τον λόγο που λέει ο bluray. Να ξέρω ότι όλο μου το σύστημα βασίζεται πάνω σε κάτι επώνυμο κ πως αν μου πάθει κάτι θα έχω την κατάλληλη υποστήριξη. Παρ' όλα αυτά, πήρα το best seller της Asrock και όχι μόνο δεν το έχω μετανιωσει, αλλά την θεωρώ ως μία από τις καλύτερες "υπολογιστικές" μου αγορές. Μπορεί να είναι "φτωχή" σε overclockin δυνατότητες, αλλά κ υποστήριξη άριστη είχε (bios, AM2 board κ.α.) κ τα λεφτά της "τιμά" μέχρι κ τώρα! εδιτ: με πρόλαβε ο moder-ας...
grekop Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 δεν ενδιαφέρομαι για overclocking αλλά για στεθερότητα και δυνατότητες... Απλά δεν θέλω να τρελαθώ επειδή το τάδε με το τάδε εξάρτημα είναι τσακωμένα...
grekop Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Αν κάποιος έχει αυτή με το P35 και το wifi ας πουν...
talos_2002 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 +1 για Asrock και από εμένα. Εμπειρία: 4χ 1GB 800ΜΗΖ αναγνωρίστηκαν σωστά από μητρική Asrock και 3,25 από ΧΡ 32 bit. Τα ίδια Dimm αναγνωρίστηκαν ως 3 GB από Asus P5B (τελευταίο Bios ως σήμερα) και 3 από τα ΧΡ 32 bit με απενεργοποιημένο το Memory remap (ή reallocation το λέει; ). Με ενεργοποιημένο τα βλέπει όλα η μητρική αλλά μόνο 2GB στα ΧΡ.
tsismal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Έβαλα και γω μια asrock σε ένα low end συστηματάκι. χωρίς προβληματα τώρα εδώ και 1 χρόνο.
leonpet Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Καλό κομμάτι φαίνεται ....Συνήθως έχουν χαμηλές δυνατότητες ο/c....
rallistas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εγω εχω την κλασσικη που υποστηριζει C2D και AGP μ'εναν E4500 ενα 6μηνο τωρα κι ολα πανε καλα.Τον εχω ανεβασει στα 2.8Ghz απροβληματιστα μονο μεσω FSB γιατι εχει κλειδωμενα ρευματα.Αυτο ειναι το μονο κακο που της βρισκω.Ουτε ασυμβατοτητα με την X1950PRO 512 AGP ειχα ουτε με τις RAM(Team Group).Μια χαρουλα για τα λεφτα της!
athanaso77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 μακρια απο τις asrcock! Θα μας τεκμηριώσεις την άποψή σου;
tsismal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εγω αυτα τα "μακρια απο asrock " κτλ τα ακουω βερεσε. Οπως είπε και ο φίλος γράψε μας τα επιχειρηματα σου. Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα? Εχω asrock σε 2 συστήματάκια και όλα πάνε καλά. Μόνο μειονέκτημα τα 2 χρόνια εγγύηση
hurin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ έχω έναν 3800χ[email protected] σε asrock dual-sata (αυτή με agp+pciexpress) και δεν έχω παράπονα. Δούλεψε μια χαρά τόσο με την 9800pro@agp και με την 7900gt@pciex, έκανε ενα καλό o/c (δεν έφτασε τα 2.6, στα 2.5 κόλλωσε) και δεν έχω bsod και άλλα περίεργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.