mitsakos13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 μήπως κάποιο γνωρίζει που μπορώ να βρω να αγοράσω εμφάνιση της Greuther Fürth γερμανία 2? βρήκα στο site της ομάδας αλλά είναι μόνο στα γερμανικά και δε καταλαβαίνω γρι. ούτε απο ebay.com δε βρήκα.
DaddyCool Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Η μόνη που βρήκα είναι της σεζόν 03/04 και είναι η εκτός έδρας εμφάνιση! Θα την βρεις εδώ
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Με google και τα γερμανικά που ξέρω βρήκα αυτή τη σελίδα. Είναι αυτό που ψάχνεις; Αν ναι, μπορώ να σε βοηθήσω να παραγγείλεις. Βρες με στο MSN ή με PM. ΥΓ 1: από που και ως που την υποστηρίζεις αυτήν ρε φίλος; Θέλω να πω... ποίος ο λόγος;;; ΥΓ 2: ομάδα με πράσινα και τριφύλλι σαν σήμα (αν είναι αυτή...) και εγώ βοηθάω; τι έπαθα; ΥΓ 3: έχουν για σπόνσορα και την playmobil!!! ΒΡΑΧΗΚΑΑΑΑΑΑ!!!
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Επρεπε να δοκιμάσεις στο Ebay.de http://search.ebay.de/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=Greuther+F%FCrth&category0= Ποικιλία θα έλεγα... Ωραία εμφάνιση με ωραίο σηματάκι κιόλας
FaNt0M Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ταύτιση με την τέτοια ομάδα μόνο manager μυρίζει
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Devo ___ καλά μέχρι να καταλάβω τι εννοείς... πάλι καλά που υπάρχει το google. Δίνει και ένα link ο κοσμος....
DrLo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 ΥΓ 1: από που και ως που την υποστηρίζεις αυτήν ρε φίλος; Θέλω να πω... ποίος ο λόγος;;; Αν κρίνω από το nick το παιδί μάλλον κάνει συλλογή με φανέλες ομάδων με σήμα το τριφύλλι.
mitsakos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 στο ebay.de δε τα στέλνει ελλάδα. την εμφάνιση τη θέλω προφανώς γιατί είμαι παναθηναϊκός και το τριφύλλι το πήραμε απο αυτή την ομάδα. όσο για την επίσημη σελίδα που έχει online δε καταλαβαίνω τι λέει.
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 εξαρτάται από τον εκάστοτε πωλητή στο ebay αν τα στέλνει ελλάδα -άλλοι τα στέλνουν άλλοι όχι, δεν είναι ένα κατάστημα.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης, εξαρτάται και από τον καθένα, ακόμα και αν λέει ότι δε στέλνει Ελλάδα. Έχει να κάνει με το αν έχεις καλό feedback, πώς θα τον πληρώσεις κτλ.
DrLo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 στο ebay.de δε τα στέλνει ελλάδα.την εμφάνιση τη θέλω προφανώς γιατί είμαι παναθηναϊκός και το τριφύλλι το πήραμε απο αυτή την ομάδα. όσο για την επίσημη σελίδα που έχει online δε καταλαβαίνω τι λέει. Για πες πως έγινε αυτό ? Τι σχέση έχει ο Παναθηναϊκός με την ομάδα αυτή ?
Mika Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Το τριφυλλι το "εφερε" στον Παναθηναικο ο Παπαζογλου, αθλητης στιβου και προσφυγας απο την Πολη και το προτεινε καθως ηταν το συμβολο της παλιας του ομαδας που ειχε εκει (Χαλκηδονα) ουδεμια σχεση με γερμανους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.