Stathis_can Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Έχω γραμμή Connex 4Mbps, με αρκετά καλά στοιχεία θορύβου κτλ και μετρημένο σε κατάσταση downloading απο αξιόπιστο site (της Nvdia) μέσω download manager με μέση ταχύτητα 420 kb/sec. Όλα καλά μέχρι εδώ... Όταν μπαίνω να κατεβάσω ένα αρχείο torrent με το μTorrent σέρνομαι στα 40-50 kb/sec... Υπάρχει κάποιος οδηγός σωστής παραμετροποίησης??
Black Demis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Πρωτα πρέπει να κάνεις port forwarding και μετά τα torrent τα οποία κατεβαζεις πρέπει να έχουν πολλούς seed και λίγους leechers αυτά...
KnightRider Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Αλήθεια το μTorrent τι προγραμμα είναι αυτό και τι κάνει ???
Nomikaria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Αλήθεια το μTorrent τι προγραμμα είναι αυτό και τι κάνει ??? Πληροφορίες εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=161304
Slaiprite Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 σωστός ο Black Demis! και σε μένα το ίδιο και οσους ξέρω που κατεβάζουν με torrent έχουν πρόβλημα ταχύτητας! εγώ έχω 2άρα και ενώ όλα μου τα κατεβάζει με 170 και πάνω στο torrent με 20-30 το πολύ!
Gioha_Lirod Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 σωστός ο Black Demis! και σε μένα το ίδιο και οσους ξέρω που κατεβάζουν με torrent έχουν πρόβλημα ταχύτητας! εγώ έχω 2άρα και ενώ όλα μου τα κατεβάζει με 170 και πάνω στο torrent με 20-30 το πολύ! Παιζει ρολο απο τι tracker κατεβαζεις,οι seeders,οι leechers.
Stathis_can Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Tο περίεργο είναι ότι πριν είχα 1 mbps γραμμή και με το bittornado κατέβαζα στην ξεφτίλα με 70-80 kbs/sec... Ενώ τώρα απο τον ίδιο tracker, με το μtorrent ή και το bittornado δοκιμασμένο, με κομπλέ port forwading, ρυθμισεις στο Qos, απενεργοποίηση isp και τα συναφή (βλέπετε προσπαθώ να διαβάζω όσο μπορώ απο τα threads του forum:-) ) τζίφος Τι να κάμω ωρέ αδέλφια .... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.