zuratharamon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ με 29% ανεμιστήρα απο 90+ βαθμούς (ntune) την έχω τώρα γύρω στους 60 (100% rivatuner)
argyk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 εγω εχω την gigabyte 8800 gt και δεν εχω δει ποτε την 8ερμοκρασια πανω απο 65 βαθμους εστω και με grysis και πολλες ωρες λιωσιμο ....
alex89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ φίλοι μου για τη βοήθεια! Θα δοκιμάσω το rivatuner όπως θα διαβάσω το http://www.vaguesoft.com/users/dwood/blog/tutorials/rivatuner/ που φαίνεται πολύ καλό άρθρο!. Το άλλο που σκέφτομαι είναι να βάλω στο κουτί 2 ανεμηστήρες (έναν πίσω και έναν πλάγια) για καλύτερα μεταφορά του αέρα. Δε θέλω να την πουσάρω την κάρτα και ο θόρυβος από τον ανεμιστήρα δε με ενοχλεί. Για after market αγορά δεν ξέρω γιατί φοβάμαι μήπως χάσω την εγγύηση.. Και πάλι σας ευχαριστώ γιατί δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες θερμοκρασίες και κάπου απόρησα..
outlaw star Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 υπάρχουν κάποιες εταιρίες όπου και να αλλάξεις τη ψύκτρα και πάλι σε καλύπτει η εγγύηση όπως νομίζω οι evga,xfx νομίζω...εσ΄θ τι μάρκα έχεις?
antonl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης αν χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη ψύκτρα και παρουσιαστεί πρόβλημα με την κάρτα, βάζεις πάλι την stock και δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση. Αλλά εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για o/c και ο θόρυβος δεν είναι θέμα, δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.