viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 για mp3, Internet , word , excel , και διαβασμα pdf , καμια μεταφορα αρχειων , και ισως και κανα 480p videaki. τι προτεινεται να κοιταξω κατι σε 15,4 η σε 17 ιντσες και επισης ποια εχει το λιγοτερο περιπλοκο και χρονοβορο service thanks ps αυτο αξιζει? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1029665
disqualified Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 το θεμα των ιντσων ειναι καθαρα προσωπικη σου υποθεση για τα αλλα ενα γυρο να κανεις στο laptop section θα βοηθηθεις πολυ οσον αφορα το service η DELL νομιζω οτι ειναι πιο μπροστα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 τα 17αρια δε θα σου τα πρότεινα: βάρος, αυτονομία και άλλα διάφορα...επίσης σ' ένα 17αρι γίνεται πιο αισθητή η ποιότητα των υλικών (θα δεις να κάμπτεται η οθόνη κτλ...)πάρε ένα 15,4 και πιστεύω ότι αργότερα θα θες ακόμη μικρότερο κυρίως λόγω ευχρηστότητας... από αυτά που ζητάς, όποιο λάπτοπ και να πάρεις θα είναι υπεραρκετό αλλά θα σου πρότεινα ένα με καλή κάρτα οθόνης (οχι shared π.χ.), αξίζει τον κόπο σε πολλά σημεία (άμα σου πούνε ότι θα τη χρειαστείς μόνο για παιχνίδια είναι μύθος)... για μάρκες θα δείς εντυπώσεις σε άλλα posts εδώ...
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 για ποση διαφορα μιλαμε στην αυτονομια μεταξυ 15 και 17 ιντσων?
bilco Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 για ποση διαφορα μιλαμε στην αυτονομια μεταξυ 15 και 17 ιντσων? Ελάχιστη, άλλωστε το συγκεκριμμένο ΗP έχει 8-cell μπαταρία ενώ το αντίστοιχο 15-άρι έχει 6-cell. Θα σου πρότεινα να μείνεις σε 17-άρι, μιας και απο θερμοκρασίες τα πάνε πολύ καλύτερα από τα 15'' (ναι, η θερμότητα κάτω από τα χέρια σου είναι το πρώτο πράγμα που θα σου χτυπήσει άσχημα, μιας και έρχεσαι από desktop). Για το service τώρα η HP είναι αρκετά καλή και γρήγορη με μόνη προσωπική ένσταση, ότι μου χρέωσαν το courier και στο πήγαινε και στο έλα (απείρως καλύτερο βέβαια από της acer που σου το επιστρέφει δωρεάν)
draft2000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ...κατι σε 15,4 η σε 17 ιντσες και επισης ποια εχει το λιγοτερο περιπλοκο και χρονοβορο service ... 15,4 λόγω βάρους. Καίνε και οι δύο το ίδιο από κάτω. Αν ακουμπήσεις το 15,4 στα πόδια σου, θα το στηρίζεις από τις άκρες άνετα (γιατί προς το κέντρο ψήνεις κάστανα). Το ίδιο ψήσιμο κάνει και το 17άρι και αν θέλεις να το ακουμπάς στα πόδια σου, φαντάσου ότι θα πρέπει μόνιμα να τα έχεις αρκετά ανοιχτά γιατί και το 17άρι δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε κάστανα και πόδια. Εξάλλου συνήθως από κάτω υπάρχουν γρίλλιες εξαερισμού και δεν θα θέλεις να τις εμποδίζεις με τα όδια σου. Φαντάσου λοιπόν, τα πόδια ανοιχτά και να στηρίζεις ένα βαρύ μηχάνημα επάνω τους. Πόση ώρα λες να αντέχεις κάθε φορά που θα τον ανάβεις; Με δύο Toshiba καμένους (1χ15,4 και 1χ17) στο ντουλάπι, και παρά την τέλεια οθόνη τους, διάλεξα Fujitsu-Siemens. Πριν δυο μήνες Sony και HP είχαν χειρότερη οθόνη από F-S. Service Toshiba άψογο. Σε μια εβδομάδα έχεις το μηχάνημα στα χέρια σου. Μια εβδομάδα μπορεί να φαίνεται πολύ, αλλά τουλάχιστον είναι απίθανο να σε καθυστερήσουν περισσότερο. Μακρυά από Acer μόνον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς για μήνες.
zevage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εγω εχω ενα HP P IV 3,4 Ghz, τρια centrino 2 Ghz (2 ACER και 1 Toshiba), και ενα HP dual core 1,86 Ghz. Ολα 15, 4 Wide screen. Θερμοκρασιες δεν διαπιστώνω (λίγο το P IV). Χρηση λιγο πιο βαριά απο αυτή που περιγραφεις. Τα 17αρια ειναι βαριά και αξιζουν για desk top replacement. Αν η χρηση ειναι αυτή που περιγραφεις τοτε κυταξε το πιο οικονομικό 15αρι. Και κατι ακομα. Εκει που θα ακουμπας το laptop να φροντίζεις η επιφάνεια να είναι λεία επειδή περνουν αέρα απο κάτω. Αν τα ακουμπας σε κανα σεμεδάκι να βάζεις κάτι να τα ανασηκώνεις απο πίσω ωστε να μη φραζουν οι αεραγωγοί εισόδου. Αν το laptop υπερθερμανθεί πολύ εστω και μια φορά τότε θα αρχίσουν τα προβλήματα. Αλλιώς δεν παθαίνουν τίποτα.
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 με βαλατε σε διλημμα ΥΓ η αναλυση που αναγραφεται σε ενα laptop σταματαει εκει? δλδ θελω να πω αν το συνδεσεις με εξωτερικη πηγη ( hdmi out πχ) θα πιανεις παλι 1280Χκατι η 1400Χκατι?
thanasaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 φιλε μου οσο το ψαχνεις τοσο χειροτερα, τα πραγματα ειναι απλα α. αν δεν θες να τον κουνας απο το σπιτι παρε 17 β. αν το θελεις για ολες τις δουλειες, σπιτι, γραφειο κτλ παρε 15 γ. μελλοντικα λογω των απαιτησεων, wifi , παντου ασυρματο δικτυο, κτλ θα θελεις να παρεις μικροτερο 12 η 13 απο τις αναγκες σου νομιζω ενα 15 εινα οτι πρεπει
bilco Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 με βαλατε σε διλημμα ΥΓ η αναλυση που αναγραφεται σε ενα laptop σταματαει εκει? δλδ θελω να πω αν το συνδεσεις με εξωτερικη πηγη ( hdmi out πχ) θα πιανεις παλι 1280Χκατι η 1400Χκατι? Για την 8400M GS είναι max 2048x1536 στα 85Hz
casabel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Για μένα πάρε ένα MacBook απλό με 1Κ και καθάρισες.Είναι τρομερά αξιόπιστα,παίζουν και windows τώρα πια δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα..όσο για το service δεν τήθεται θέμα..
zevage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Για την 8400M GS είναι max 2048x1536 στα 85Hz Αυτα παιζουν ρόλο εαν θελεις να παιζεις τίποτα πολύ "βαριά" παχνίδια (games).
michalis2610 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εγω εχω ενα HP P IV 3,4 Ghz, τρια centrino 2 Ghz (2 ACER και 1 Toshiba), και ενα HP dual core 1,86 Ghz. Τι "συλλογή" είναι αυτή zevage !
zevage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Τι "συλλογή" είναι αυτή zevage ! Δεν κανω συλλογή! Δε θυμαμαι καλά αλλά νομιζω οτι το ειχαμε ξανασυζητήσει. Any way, εχω τρια παιδάκια και αντι να τους παρω games consoles τους ειχα παρει απο ενα laptop Ibm Thinkpad (μεταχειρισμενα). Ετσι και παιχνιδια ειχαν και τους εισήγαγα στην πληροφορική και ευκολα τα επερναν μαζί τους στις διακοπές κλπ. Αυτά τα έδωσα (ομολογώ σε καλή τιμή) και τα αντικατεστησα προσφατα με τα παραπάνω (μεταχειρισμενα). Το HP 5060 το πήρα για μένα (τσαμπα!!!!) και το ACER 1693 πριν απο λιγες ημέρες για το συνεταίρο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.