Προς το περιεχόμενο

Κινούμενο backround στα vista;

bruce_wayne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να πονοκεφαλιάσω ήδη αυτόυς που μας συμβουλεύουν για το πως θα κάνουμε να δουλέψει το dreamscene...μπορεί κάποιος να γράψει από την αρχή τα βήματα ολοκληρωμένα..και να μας πει πως θα το απενεργοποιήσουμε όταν θελήσουμε

Δημοσ.
χωρίς να θέλω να πονοκεφαλιάσω ήδη αυτόυς που μας συμβουλεύουν για το πως θα κάνουμε να δουλέψει το dreamscene...μπορεί κάποιος να γράψει από την αρχή τα βήματα ολοκληρωμένα..και να μας πει πως θα το απενεργοποιήσουμε όταν θελήσουμε

Τα γραφει ο φιλος ntg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Windows Vista/Dreamscene

σε Windows Vista Home Premium & Business

Κατεβάζετε το αρχείο απο εδώ!

http://www.box.net/shared/k8f88zjswg

Το κάνετε unzip.

Δεξί κλικ στο installdreamscene & εκτέλεση ως διαχειριστής!

Επιλέγεται Υ (=yes) για να τρέξει η εφαρμογή!

Πιθανόν να σας βγάλει μήνυμα σφάλματος, το οποίο αγνοείτε!

Επίσης κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο dreamscene ώστε να γίνουν οι καταχωρήσεις μητρώου!

Κάνετε επανεκκίνηση τα windows...

Ξαναμπαίνετε στον φάκελο με τα αρχεία & κάνετε αντιγραφή το

dreamscenedll

το οποίο κάνετε επικόλληση στον φάκελο system32!

dreamscene.dll.mui

το οποίο κάνετε επικόλληση στον φάκελο en-us

o οποίος είναι υποφάκελος του system32!

Kάνετε επανεκκίνηση το σύστημα... & το Dreamscene δικό σας!!;)

Με δεξί κλικ θα μπορείτε πλέον να βάζετε mpeg & wmv videofiles σαν wallpaper!

Για απενεργοποιηση απλα διαλεγουμε αλλο φοντο για επιφανεια εργασιας.

Δημοσ.
Το dreamscene για τα ultimate το έχει κανένας?

Αν διαβασεις το δευτερο ποστ στην πρωτη σελιδα γραφει:

Το "Dreamscene" όπως ονομάζεται είναι ένα από τα extras των Windows Vista Ultimate & το λαμβάνεις προαιρετικά μέσω Update!

Αρα απλα κανεις update.

Δημοσ.
Ναι αυτό το ξέρω. Αν δεν έχω internet σπίτι μου?

Φίλε... ό,τι κάνεις, θα το κάνεις μέσω Internet!

Μου φαίνεται πως η ερώτηση σου είναι λίγο άστοχη..

Και σου συμβουλεύω όχι για το dreamscene μόνο, αλλά γενικά επειδή έχεις όπως έχω κι εγώ ένα νέο λειτουργικό σύστημα στο PC (μιλάω για τα Vista), να βάλεις internet σπίτι σου, γιατί είναι απαραίτητα τα updates που διορθώνουν σφάλματα λογισμικού & που θα βοηθήσουν τον υπολογιστή σου να έχει καλύτερες επιδόσεις!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το γνωριζετε...αλλα αντι να ταλαιπωρειστε να τοο κανετε να δουλεψει στα home premium μπορειτε να εγκαταστησετε το vlc το οποιο εχει λειτουργια τετοια....στα videos ....Και ειναι και πολυ πιο ελαφρια σαν διαδικασια... Εγω τουλαχιστον αυτο κανω

Δημοσ.
Δεν ξερω αν το γνωριζετε...αλλα αντι να ταλαιπωρειστε να τοο κανετε να δουλεψει στα home premium μπορειτε να εγκαταστησετε το vlc το οποιο εχει λειτουργια τετοια....στα videos ....Και ειναι και πολυ πιο ελαφρια σαν διαδικασια... Εγω τουλαχιστον αυτο κανω

Το γνωρίζω, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το vlc...

Δημοσ.

Οκ...αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου....κοιτα...παντως εμφανισιακα ουτε εμενα μ'αρεσει αλλα το εχω εγκατεστημενο μονο γι' αυτην τη δυνατοτητα... Παντως για μηχανηματακια μονοπυρηνα πιστευω μπορει να ναι πιο ελαφρια λυση....

Δημοσ.

Εννοεις τον vlc player ??

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Windows Vista/Dreamscene

σε Windows Vista Home Premium & Business

Κατεβάζετε το αρχείο απο εδώ!

http://www.box.net/shared/k8f88zjswg

Το κάνετε unzip.

Δεξί κλικ στο installdreamscene & εκτέλεση ως διαχειριστής!

Επιλέγεται Υ (=yes) για να τρέξει η εφαρμογή!

Πιθανόν να σας βγάλει μήνυμα σφάλματος, το οποίο αγνοείτε!

Επίσης κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο dreamscene ώστε να γίνουν οι καταχωρήσεις μητρώου!

Κάνετε επανεκκίνηση τα windows...

dreamscenedll

το οποίο κάνετε επικόλληση στον φάκελο system32!

dreamscene.dll.mui

το οποίο κάνετε επικόλληση στον φάκελο en-us

o οποίος είναι υποφάκελος του system32!

Kάνετε επανεκκίνηση το σύστημα... & το Dreamscene δικό σας!!;)

Με δεξί κλικ θα μπορείτε πλέον να βάζετε mpeg & wmv videofiles σαν wallpaper!

1-2.jpg

Ενώ θα σας εμφανιστεί και αυτή επιλογή ώστε να κάνετε pause το video όποτε θέλετε, κάτι που συνιστώ να κάνετε όταν κλείνετε το σύστημα, ώστε να μην ζορίζεται κατα την επόμενη εκκίνηση του!

2.jpg

Από τον μείκτη του συστήματος μπορείτε να ενεργοποίησετε/απενεργοποιήσετε τον ήχο του video!

dream.jpg

Οι αγγλικές οδηγίες βρίσκονται εδώ! Εδώ οι κινήσεις είναι πολύ περισσότερες, αλλά σε μένα η εφαρμογή έτρεξε μόνο με τις παραπάνω που σας έγραψα!

http://www.mydigitallife.info/2007/05/10/hack-to-run-dreamscene-in-vista-home-premium-basic-starter-business-and-enterprise/

Good luck!;)

να ρωτήσω...:

παίζει κανονικά τα αρχεία .dream???

γιατί σε μένα ενώ όλα τα αρχεία βίντεο τα βάζει κανονικά στην επιφάνεια εργασίας δεν μπορεί να ανοίξει τα .dream....:cry::cry::cry:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το αρχειο βρεθηκε και ολα πανε καλα τα video σε μορφη .dream και ενα προγραμμα το VistaGlazz πως γινεται η ολη διαδικασια...με αντικατασταση καποιων αρχειων ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...