bruce_wayne Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 το έχω δει σε σχετική παρουσίαση αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα έκδοσης και δεν το βρίσκω...έχω windows vista home premium....επαναλαμβάνω μιλάω για κινούμενο desktop theme live
ntg1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Το "Dreamscene" όπως ονομάζεται είναι ένα από τα extras των Windows Vista Ultimate & το λαμβάνεις προαιρετικά μέσω Update! Στα Home Premium δεν διατίθεται μέσω Update, ΑΛΛΑ έχει γίνει hacked & μπορείς πλέον να το βάλεις εφόσον το θες! Εγώ το έβαλα και έχω Vista Home Premium! Κάνε κλικ εδώ και ακολούθα ό,τι σου γράφει η σελίδα! http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=13105 Να ξέρεις πως είναι λιγάκι πονοκέφαλος ώσπου να το καταφέρεις, γιατί θέλει από το file που θα κατεβάσεις, να κάνεις αντιγραφή και επικόλληση κάποια αρχεία σε συγκεκριμένους φακέλους και υποφακέλους του system32! Αλλιώς θα κάνεις επανεκίνηση όπως λέει, αλλά αποτελέσματα δεν θα βλέπεις! Μην με ρωτάς ποια αρχεία θα μπούνε που... δεν θυμάμαι, ούτε θυμάμαι που βρήκα τις οδηγίες! Πάντως ξέρω πως τις βρήκα σε link από το παραπάνω forum! NA ΞΕΡΕΙΣ!!! Αν το σύστημα σου δεν είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ διπύρινο & δεν έχει ΚΑΛΗ ΚΑΡΤΑ VIDEO/ΓΡΑΦΙΚΩΝ & MEΓΑΛΗ ΜΝΗΜΗ RAM, το dreamscene θα σέρνει όλο το σύστημα σου εφόσον το αφήνεις να τρέχει την ώρα που εργάζεσαι στο PC! (Εγώ με Intel Pentium 2 Quad & NVidia8600 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα)! Οπότε θα κάνεις πάντα δεξί κλικ και pause στην επιφάνεια εργασίας αν συμβαίνει αυτό, ώστε να σταματάει να λειτουργεί! Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΜΟΝΟ mpeg & avi videos, τα υπόλοιπα δεν τα δέχεται! Μην ξεχάσεις επίσης να ενεργοποιήσεις τον ήχο των videos από επιλογή που θα εμφανιστεί εδώ... Καλή τύχη....
bruce_wayne Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστώ πολύ,θα το δοκιμάσω, αλλά πριν το δοκιμάσω θέλω να ξέρω πώς το βγάζω όταν π.χ το βαρεθώ
gfilippas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Να διορθώσω μόνον ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις διπύρηνο επεξεργαστή ούτε καμία σούπερ-ντούπερ κάρτα γραφικών. Στον υπολογιστή μου με τον ταπεινό Ρ4 στα 2,6 και geforce 7600gs τα dreamscenes τρέχουν μια χαρά χωρίς να κάνουν καθόλου το σύστημα να σέρνεται. Αν έχεις 2gb RAM είσαι καλυμμένος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ποια αρχεια κανουμε copy paste ???? Δεν διαβασα κατι στο link...Ευχαριστω.
ntg1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστώ πολύ,θα το δοκιμάσω, αλλά πριν το δοκιμάσω θέλω να ξέρω πώς το βγάζω όταν π.χ το βαρεθώ Το dreamscene λειτουργεί σαν φόντο επιφάνειας εργασίας! Απλά αντί για εικόνα, βάζεις να παίζει video! Άρα με την ίδια λογική το βγάζεις όποτε θες... δηλαδή βάζεις μια εικόνα σαν background αντί για video!
ntg1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ποια αρχεια κανουμε copy paste ???? Δεν διαβασα κατι στο link...Ευχαριστω. Aν θυμάμαι καλά είναι το dreamscene dll & dreamscene dll.mui , τα οποία τα βάζεις αντίστοιχα σε 2 φακέλους! Ο ένας είναι ο γενικός φάκελος του system32 και ο άλλος ένας υποφάκελος, ο οποίος νομίζω πως είναι ο system32us ή κάτι τέτοιο. Ποιό όμως μπαίνει που, θα σε γελάσω... Πριν από αυτά κάνεις διπλό κλικ στο install dreamscene.bat, άσχετα από το αν σου γράψει πως δεν έχει γίνει install. Aλλά όλα αυτά σου τα γράφω με κάθε επιφύλλαξη! Πάει καιρός που το έκανα εγκατάσταση και δεν θυμάμαι σε ποιά ιστοσελίδα βρήκα τις οδηγίες! Ψάξε στο Google, στάνταρ θα βρείς κάπου τις οδηγίες!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Aν θυμάμαι καλά είναι το dreamscene dll & dreamscene dll.mui, τα οποία τα βάζεις αντίστοιχα σε 2 φακέλους! Ο ένας είναι ο γενικός φάκελος του system32 και ο άλλος ένας υποφάκελος, ο οποίος νομίζω πως είναι ο system32us ή κάτι τέτοιο. Ποιό όμως μπαίνει που, θα σε γελάσω... Πριν από αυτά κάνεις διπλό κλικ στο install dreamscene.bat, άσχετα από το αν σου γράψει πως δεν έχει γίνει install. Aλλά όλα αυτά σου τα γράφω με κάθε επιφύλλαξη! Πάει καιρός που το έκανα εγκατάσταση και δεν θυμάμαι σε ποιά ιστοσελίδα βρήκα τις οδηγίες! Ψάξε στο Google, στάνταρ θα βρείς κάπου τις οδηγίες! Ευχαριστω.Αν καποιος πιο προσφατος ας μας πει.
ntg1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Έρχονται οι οδηγίες... τις βρήκα!! Τις μεταφράζω και σε μισή ώρα τις παραθέτω!
ntg1980 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Windows Vista/Dreamscene σε Windows Vista Home Premium & Business Κατεβάζετε το αρχείο απο εδώ! http://www.box.net/shared/k8f88zjswg Το κάνετε unzip. Δεξί κλικ στο installdreamscene & εκτέλεση ως διαχειριστής! Επιλέγεται Υ (=yes) για να τρέξει η εφαρμογή! Πιθανόν να σας βγάλει μήνυμα σφάλματος, το οποίο αγνοείτε! Επίσης κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο dreamscene ώστε να γίνουν οι καταχωρήσεις μητρώου! Κάνετε επανεκκίνηση τα windows... Ξαναμπαίνετε στον φάκελο με τα αρχεία & κάνετε αντιγραφή το dreamscenedll το οποίο κάνετε επικόλληση στον φάκελο system32! Ξαναμπαίνετε στον φάκελο με τα αρχεία & κάνετε αντιγραφή το dreamscene.dll.mui το οποίο κάνετε επικόλληση στον φάκελο en-us o οποίος είναι υποφάκελος του system32! Kάνετε επανεκκίνηση το σύστημα... & το Dreamscene δικό σας!! Με δεξί κλικ θα μπορείτε πλέον να βάζετε mpeg & wmv videofiles σαν wallpaper! Ενώ θα σας εμφανιστεί και αυτή επιλογή ώστε να κάνετε pause το video όποτε θέλετε, κάτι που συνιστώ να κάνετε όταν κλείνετε το σύστημα, ώστε να μην ζορίζεται κατα την επόμενη εκκίνηση του! Από τον μείκτη του συστήματος μπορείτε να ενεργοποίησετε/απενεργοποιήσετε τον ήχο του video! Οι αγγλικές οδηγίες βρίσκονται εδώ! Εδώ οι κινήσεις είναι πολύ περισσότερες, αλλά σε μένα η εφαρμογή έτρεξε μόνο με τις παραπάνω που σας έγραψα! http://www.mydigitallife.info/2007/05/10/hack-to-run-dreamscene-in-vista-home-premium-basic-starter-business-and-enterprise/ Good luck!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστω αλλα δεν μπορω να βρω τον system32en-us o οποίος είναι υποφάκελος του system32! Εχω home premium ελληνικα και εχω επιλεγξει εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων.
xolloth Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 να διορθωσω,επειδη εχω ultimate και το δουλευω μονιμα το dreamscene,οτι ειναι συμβατο με βιντεο mpeg,wmv και οχι avi. και φυσικα με βιντεο με καταληξη .dream. μεγαλη συλλογη απο τα ανωτερω βιντεο [ισωs την μεγαλυτερη που υπαρχει στο διαδυκτιο],μπορειτε να βρειτε και να κανετε downloading απο την σελιδα μου στο mediafire. το λινκ ειναιhttp://www.mediafire.com/?sharekey=424d5b2ab84c05e191b20cc0d07ba4d24f0653f5d4d7ce1d
adi32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 http://www.desktopfx.net/ με πολυ ανωτερα εφε και ηχο με 1 mb μονο και στα xp!
ntg1980 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστω αλλα δεν μπορω να βρω τον system32en-uso οποίος είναι υποφάκελος του system32! Εχω home premium ελληνικα και εχω επιλεγξει εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων. Κι εγώ Home Premium Ελληνικά έχω, αλλά δεν έχω επιλεγμένη την εμφάνιση κρυφών αρχείων! Εντομεταξύ έχεις δίκιο, ο φάκελος λέγεται σκέτο en-us & γι'αυτό δεν μπορούσες να τον βρείς! Το διόρθωσα τώρα μόλις στις οδηγίες! Σε προβολή λίστας ο φάκελος βρίσκεται στη πρώτη σειρά μέσα στο system 32. Κάνε στοίβαξη κατά όνομα ώστε να μπούνε σε αλφαβιτική σειρά οι φακελοι σου & θα το βρείς. Μην μπερδέψεις τον φάκελο με το en-us που θα βρείς μέσα στο φάκελο Windows καθώς μπαίνεις! Έχει το ίδιο όνομα, αλλά δεν είναι αυτός! Ο συγκεκριμένος φάκελος βρίσκεται μέσα στο system32! να διορθωσω,επειδη εχω ultimate και το δουλευω μονιμα το dreamscene,οτι ειναι συμβατο με βιντεο mpeg,wmv και οχι avi.και φυσικα με βιντεο με καταληξη .dream. μεγαλη συλλογη απο τα ανωτερω βιντεο [ισωs την μεγαλυτερη που υπαρχει στο διαδυκτιο],μπορειτε να βρειτε και να κανετε downloading απο την σελιδα μου στο mediafire. το λινκ ειναιhttp://www.mediafire.com/?sharekey=4...0653f5d4d7ce1d Έχεις δίκιο, thanx! To διόρθωσα τώρα μόλις στις οδηγίες!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστω παρα πολυ !!!! Οκ τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.