disqualified Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 οκ εγω θα κραταγα ενα image του δισκου και θα βλεπα πως παει ή θα το εβαζα και θα το εβγαζα μετα (το εχω κανει και αυτο)
Demetris77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Εντωμεταξυ δεν εχω firewall,antivirus κλπ δεν τα χρειαστηκα ποτε, γιατι οταν τα ειχα, κατεβασα και κατι dialers (επι Κ56 μοντεμ) απλα μου φαινεται βλακεια να φορτωνω το OS καθε λιγο οτι path βγαζει η MS για να μαζεψει τα bugs??, αφου και χωρις αυτα (sp) το λειτουργικο τρεχει μια χαρα.(και πολυ πιο γρηγορα!)
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Οι απόψεις σου περί ισοζυγίου σταθερότητας, ταχύτητας και ασφάλειας, είναι λίγο εκκεντρικές. Ελπίζω τα υπόλοιπα μέλη που διαβάζουν ή θα διαβάσουν το thread, για το καλό τους και το καλό των υπολοίπων ημών να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά σου...
disqualified Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Εντωμεταξυ δεν εχω firewall,antivirus κλπ δεν τα χρειαστηκα ποτε, γιατι οταν τα ειχα, κατεβασα και κατι dialers (επι Κ56 μοντεμ) απλα μου φαινεται βλακεια να φορτωνω το OS καθε λιγο οτι path βγαζει η MS για να μαζεψει τα bugs??, αφου και χωρις αυτα (sp) το λειτουργικο τρεχει μια χαρα.(και πολυ πιο γρηγορα!) συμφωνω κι εγω ετρεχα το συστημα μου το παλιο συνεχεια χωρις sp, και εβαλα λογω usb2 σαν και σενα και μαλιστα με via chipset θυμαμαι μαλιστα με sp2 ενας φιλος μυο δε μπρουσε να λειτουργησει το DVD-R που ειχε αγορασει και οταν εβαλε απλη εκδοση λειτουργησε μια χαρα
gfilippas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 εγω λεω οτι εισαι υπερβολικος αλλα δικο σου θεμα δεν επιμενω γιατι θα γινω ενοχλητικος Εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι απλά υπερβολικός. Μάλλον παράλογος είναι η σωστή λέξη.
Demetris77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Οι απόψεις σου περί ισοζυγίου σταθερότητας, ταχύτητας και ασφάλειας, είναι λίγο εκκεντρικές. Ελπίζω τα υπόλοιπα μέλη που διαβάζουν ή θα διαβάσουν το thread, για το καλό τους και το καλό των υπολοίπων ημών να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά σου... Φιλε μου καλε.. Επειδη εκτος απο το να χαρακτηρισεις τις "απόψεις" μου.. προχωρας και σε συστασεις προς τριτους για το "καλο τους"??, θα μου επιτρεψεις να σου πω πως ειναι λιγο "εκκεντρικο" να συστηνεις "απόψεις" προς αποφυγη. Γιατι δεν ποσταρω σαν ειδημονας η κατι τετοιο, και δεν λεω σε κανενα να κανει η να μη κανει κατι με τον υπολογιστη του, απλα λεω την αποψη μου. Εσυ ποσταρεις με καποια ιδιοτητα στο φορουμ? Φιλικα..
Demetris77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι απλά υπερβολικός. Μάλλον παράλογος είναι η σωστή λέξη. Φιλε ανοιξα το thread για να βοηθησει αν ξερει καποιος. Τωρα χαρακτηρισμοί προσβλητικοί δε γουσταρω. καταλαβες? Αν οχι, στα λεω και στα γαλικα..
gfilippas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρω και εγώ γαλλικά και μπορεί να τα μιλάω και καλύτερα από σένα. Καλύτερα να συνεχίσουμε στα ελληνικά. Ηρέμησε. Οι περισσότεροι που θα διαβάσουν αυτά που έγραψες θα σχηματίσουν την ίδια γνώμη. Υπολογιστής χωρίς καν στοιχειώδη ασφάλεια δεν νοείται. Χωρίς firewall, antivirus και ούτε καν το SP1. Και να σκεφτείς ότι τα ΧΡ έγιναν αξιοπρεπές λειτουργικό μετά την έλευση του πρώτου service pack. Πριν από αυτό ήταν γεμάτο bugs και τρύπες ασφαλείας. Και όλα αυτά για να μην φορτώσεις τον υπολογιστή. Αν δεν μας έλεγες τι υπολογιστή έχεις θα ήμουνα σίγουρος ότι έχεις απλό pentium 15ετίας με 1γίγα σκληρό. Αλλά αν ήταν έτσι θα έπρεπε να είχες μείνει στα 9χ και να μην βάλεις ΧΡ. Όλα αυτά που δεν έβαλες, τα σηκώνει ο υπολογιστής σου και είναι απλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε μου καλε.. Επειδη εκτος απο το να χαρακτηρισεις τις "απόψεις" μου.. προχωρας και σε συστασεις προς τριτους για το "καλο τους"??, θα μου επιτρεψεις να σου πω πως ειναι λιγο "εκκεντρικο" να συστηνεις αποψεις προς αποφυγη. Γιατι δεν ποσταρω σαν ειδημονας η κατι τετοιο, και δεν λεω σε κανενα να κανει η να μη κανει κατι με τον υπολογιστη του απλα λεω την αποψη μου. Εσυ ποσταρεις με καποια ιδιοτητα στο φορουμ? Φιλικα.. Όπως έχεις το δικαίωμα να προβάλλεις τις απόψεις σου, διατηρώ κι εγώ το αυτό δικαίωμα, χωρίς να έχω κάποια εγκεκριμμένη ιδιότητα. Και η δική μου άποψη νομίζω πως φάνηκε ξεκάθαρα ποια είναι, χωρίς περιττές πολυλογίες και φλυαρίες.
Demetris77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Όπως έχεις το δικαίωμα να προβάλλεις τις απόψεις σου, διατηρώ κι εγώ το αυτό δικαίωμα. Και η δική μου άποψη νομίζω πως φάνηκε ξεκάθαρα ποια είναι, χωρίς περιττές πολυλογίες και φλυαρίες. Ειπα τις αποψεις μου για τον υπολογιστη μου Εσυ σχολιασες αρνητικα τις αποψεις μου για τον υπολογιστη μου Θες κατι αλλο τωρα?
antonl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Καταρχάς αν θεωρείς πως είμαι offtopic απλά προσπέρασε το post μου Απλά έχω την απορία τι εννοείς με τις φράσεις "να προσθεσω 750mb! κωδικα στο OS" και "τα xp ειναι 2.5GB περιπου αν βαλω sp (+750MB) η αποδοση πεφτη κατα 15 20% περιπου"; Το μέγεθος του direcrory των windows είναι 2.5GB; Αν ναι τότε αυτό δεν είναι και ο απόλυτος δείκτης για την ταχύτητά τους και πιθανότατα δεν είναι μόνο στοιχεία των windows αυτά που συμπεριλαμβάνονται σ' αυτό το μέγεθος (XP με SP2 πάνε 2.6GB σε μένα - όχι ότι έχει κάποια σημασία αυτό το μέγεθος ξαναλέω). Επίσης την πτώση στην απόδοση 15-20% πώς τη μέτρησες; Έτρεξες κάποιο bench (και ποιο) ή απλά είναι κάποια δικιά σου άποψη; (ερώτηση κάνω) Δε θυμάμαι να χα δει σοβαρή διαφορά στην απόδοση σε Athlon@900MHz με 1GB RAM ,πριν αρκετά χρόνια, με SP και χωρίς. Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για να μη βάλεις και το τελευταίο SP είναι είτε να 'χεις τα XP αγορασμένα από τον μαυρογένη (και να βαριέσαι να ασχοληθείς με cr@cks - δε νομίζω να ναι η περίπτωση σου) είτε να μην έχει ούτε MB (που λέει ο λόγος) free space είτε να μη μπορείς να βρεις το SP2. Αλλά δικό σου είναι το pc (όπως και ο χρόνος σου) και ό,τι θες τα κάνεις edit: Ειπα τις αποψεις μου για τον υπολογιστη μουΕσυ σχολιασες αρνητικα τις αποψεις μου για τον υπολογιστη μου Θες κατι αλλο τωρα? Να υπενθυμίσω ότι ρωτάς τις απόψεις μας για ένα προβλημά σου.
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ειπα τις αποψεις μου για τον υπολογιστη μου Εσυ σχολιασες αρνητικα τις αποψεις μου για τον υπολογιστη μου Θες κατι αλλο τωρα? Όχι, η απάντησή σου με κάλυψε.
Demetris77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρω και εγώ γαλλικά και μπορεί να τα μιλάω και καλύτερα από σένα. Καλύτερα να συνεχίσουμε στα ελληνικά. Ηρέμησε. Οι περισσότεροι που θα διαβάσουν αυτά που έγραψες θα σχηματίσουν την ίδια γνώμη. Υπολογιστής χωρίς καν στοιχειώδη ασφάλεια δεν νοείται. Χωρίς firewall, antivirus και ούτε καν το SP1. Και να σκεφτείς ότι τα ΧΡ έγιναν αξιοπρεπές λειτουργικό μετά την έλευση του πρώτου service pack. Πριν από αυτό ήταν γεμάτο bugs και τρύπες ασφαλείας. Και όλα αυτά για να μην φορτώσεις τον υπολογιστή. Αν δεν μας έλεγες τι υπολογιστή έχεις θα ήμουνα σίγουρος ότι έχεις απλό pentium 15ετίας με 1γίγα σκληρό. Αλλά αν ήταν έτσι θα έπρεπε να είχες μείνει στα 9χ και να μην βάλεις ΧΡ. Όλα αυτά που δεν έβαλες, τα σηκώνει ο υπολογιστής σου και είναι απλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Microsoft Windows XP Home Edition Version 2002 CPU: Intel Celeron 2.00GHz RAM :1.00GB HDD: 80GB Graphic Card: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Φιλε μπορει να ειναι απαραιτητα για σενα. Εγω χωρις ολα αυτα δεν εχω κανενα προβλημα 5 χρονια τωρα. μηπως κανω κατι λαθος?
gfilippas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Εγω χωρις ολα αυτα δεν εχω κανενα προβλημα 5 χρονια τωρα. μηπως κανω κατι λαθος? Όχι. Έχεις δίκαιο. Αυτά που έλεγα αφορούν τον μέσο χρήστη. Εσύ απ' ότι φαίνεται δεν είσαι τέτοιος αλλά η εξαίρεση του κανόνα. Αφού είσαι ευχαριστημένος εσύ με τα ΧΡ χωρίς το sp1, όλα καλά. Ακόμα και αν είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα αν είναι έτσι. USB 2.0 χωρίς SP1 ,απ΄όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον, δεν μπορείς να έχεις. Α, και σχετικά με αυτά που έγραψε πιο πάνω ο antonl, έχει δίκαιο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πέσει η απόδοση του υπολογιστή σου με το SP και μάλιστα κατά 20%.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 εδω ψαχνω μια εκδοχη των xp χωρις player,ie,κλπ και συ μου λες να βαλω ΚΑΙ sp? μπαα δεν παιζει.. δοκιμασε τα xp tiny,ειναι φοβερα,σε pentium στα 133 με 64mb ραμ τρεχουν,και διαλεγεις τι θες και τι οχι,ουτε player ουτε ie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.