Προς το περιεχόμενο

USB 2.0 Driver Χωρίς SP1?

Demetris77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα μια USB 2.0 PCI card αλλα για να εγκαταστησω τον driver ζηταει το sp1.

Βεβαια δεν εχω και δεν θα βαλω (sp), υπαρχει τροπος να τρεξω τον οδηγο?

Το chip ειναι της VIA.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος.

Από Microsoft :

SYMPTOMS

You may experience any of the following symptoms:

• Your Hi-Speed Universal Serial Bus (USB) 2.0 device does not operate in Hi-Speed mode.
  • If you plug in a Hi-Speed USB 2.0 device, you receive any of the following warnings:

The Generic USB Hub is a HI-SPEED USB device and will function at reduced speed when plugged into a non-HI-SPEED port.

HI-SPEED USB Device Plugged into non-HI-SPEED USB Hub. A HI-SPEED USB device is plugged into a non-HI-SPEED USB hub.

• An Enhanced Host Controller Interface-compliant (EHCI-compliant) USB host controller appears in Device Manager with an exclamation point in a yellow circle, or with status code 28.

CAUSE

These symptoms occur because Windows XP does not include support for EHCI host controllers.

RESOLUTION

To resolve this problem, obtain the latest service pack for Windows XP

Από VIA :

For Win2K and WinXP, due to licensing agreements, a VIA USB2 driver package cannot be distributed online. Driver support for VIA USB 2.0 controllers requires Windows XP SP1 (Service Pack 1), Windows 2000 SP4, or system upgrade through Windows Update. Alternatively, please contact your motherboard manufacturer or the manufacturer of the USB 2.0 PCI card if you have misplaced their driver CD. The VIA USB2 driver package below can be installed after the Microsoft driver to further improve device compatibility.

Δημοσ.
Φιλε να προσθεσω 750mb! κωδικα στο OS για να εχω usb 2.0? :confused:

ρε δε μπα να μεινω στο 1.0 μια ζωη? .. :lol:

pfff.σιγα ρε φιλαρακι:P.τοσο αναγκη τα εχεις τα 750mb?:P

Στην κατοχη εισαι?Xd

Δημοσ.

μαλλον δεν εχεις δοκιμασει να περασεις αρκετα μεγαλο μεγεθος δεδομενων απο usb θυρα γι αυτο το λες αυτο οι ταχυτητες δε συγκρινονται καν

Δημοσ.
μαλλον δεν εχεις δοκιμασει να περασεις αρκετα μεγαλο μεγεθος δεδομενων απο usb θυρα γι αυτο το λες αυτο οι ταχυτητες δε συγκρινονται καν

Φιλε δοκιμασα να περασω 1GB στο usb stick, γιαυτο εβαλα τη καρτα με το usb 2.0!

Δημοσ.
ε και παλι.νομιζω πως αξιζει να βαλεις sp1 για usb2.:)

Φιλε εξαρταται τι hardware εχεις. Εγω τρεχω τον Intel Celeron 2 GHz !

τα xp ειναι 2.5GB περιπου αν βαλω sp (+750MB) η αποδοση πεφτη κατα 15 20% περιπου!

ασε που κανει και δυο χρονια να bootαρει.

εδω ψαχνω μια εκδοχη των xp χωρις player,ie,κλπ και συ μου λες να βαλω ΚΑΙ sp?

μπαα δεν παιζει..:-)

Edit: Εκτος κι αν μου πεις αλλαξω Desktop, να βαλω Intel® Core™2 Extreme processor ,

για να βαλω sp1, για να εχω usb 2.0! ;):lol:

Δημοσ.
ναι αλλα χωρις τους drivers δεν κανεις δουλεια, εγω θα σου λεγα να το ξανασκεφτεις

Βασικα λεω να το ξαναψαξω, βλεπε google it γιατι κατι ειχα βρει,

αλλα ειχα κατι disconnect στο router, και εχασα τα λινκ..

Δημοσ.
εγω λεω οτι εισαι υπερβολικος αλλα δικο σου θεμα δεν επιμενω γιατι θα γινω ενοχλητικος;)

Ναι, μπορει να ακουγομαι υπερβολικος σε σενα,

αλλα ξερω ακριβώς, γιατι δεν θελω κατι στο λειτουργικο μου. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...