Προς το περιεχόμενο

Αγορα ΛΑΠΤΟΠ μεχρι 700ε

lambros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8ελω να αγορασω λαπτοπ μεχρι 700ε απο πλαισιο ι ε-σοπ ι μυλτιραμα.τι προτεινεται? τι καρτα γραφικων να εχει. 8ελω core2duo. πωσ μπορω να το παρω με winxp licence και οχι vista????

Δημοσ.

Σε αυτή τη τιμή HP COMPAQ 6715S GR654EA.

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αθόρυβο, καλή αυτονομία, χαμηλό βάρος,ματ οθόνη, CD Windows XP με ένα τηλέφωνο στην ΗΡ χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Η καλυτερη τιμή είναι από το e-shop και με διαφορά μαλιστα για αυτό δίνω και link από εκεί. Με 40 του βάζεις και 2GB RAM από το ίδιο μαγαζί. Δεν είναι Core2Duo αλλά σε σύγκριση με τους C2D που υπάρχουν σε αυτές τις τιμές είναι ταχύτερος.

600-700 ευρώ και κάρτες γραφικών δεν συμβαδίζουν. Οτι βρείς θα έχει κάρτες για τα βασικά συμπεριλαμβανουμένου κανενος ελαφριού παιχνιδιού σε πολύ χαμηλή ανάλυση.

Τώρα άλλο φορητό με ΧΡ σε αυτή τη τιμή...ξέχνα το. Αν μιλάμε για επώνυμο πάντα. Και όχι δε γίνεται να το πάρεις με ΧΡ εαν έχει sVista πάνω χωρίς να τα χρεωθείς. Ο θείος Bill βλέπεις μας θέλει όλους "σύγχρονους"...

Δημοσ.

Εγώ προτείνω τον acer 5920 που είπε το παιδί πιο πάνω,απλά με τέτοια τιμή δεν υπάρχει καλύυτερο.Αλλά επειδή η ACER δεν έχει και την καλύτερη φήμη ,πάρε και μια επέκταση εγγύησης....

Δημοσ.

Πάρε τον FS Amilo pi2530 απο το multirama (το λινκ που δίνει ο lemuria πιο πάνω). Σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να βρείς κάτι καλύτερο. Εγω τον έχω εδω και 2-3 μήνες και είναι καταπληκτικός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...