fkkso Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Εχει κανείς από σας σε mp3 τις συλλογές του compactdisclub? Εχουν βγαλει κατι πολυ ωραίες κασσετίνες με καταπληκτικούς συνδιασμούς. Αν κάποιος έχει καμμια ας το γραψει... Ενδιαφερομαι για καμμια ανταλλαγη.
kardim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 exo ta tragoydia mas (mitropanos klp kai to dreams(to 2,3,4 cd, distixos to proto to exasa)
genik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Ενδιαφέρομαι για το 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ <BR>αν το εχει κανείς please.
Woozy_... Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 EMENA ME ENDIAFERI I SILLOGI TOU THEODORAKI.....SE TI MORFI EINAI TA TRAGOUDIA KAI ME TI ANTALLAZETAI......
ierax Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Exw se mp3s ta Neo Kuma, Rock Fever, Rock Party, Made in Italy 1 kai 2, 80 best ballads, Latin dance collection kai Dreams<BR>Se audio exw ton Theodoraki, ton Mimh Plessa, tis Rock Ballads kai thn Blues Story
fkkso Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2001 Εγώ έχω σε audio τον Γιαννη Πουλόπουλο και το Italics 1 και σε mp3 το REFLECTIONS OF SILENCE. Ενδιαφέρομαι για Θεοδωράκη και rock. Θέλει κανένας να ανταλλάξουμε? ΑΝ θέλετε στείλτε μοου e-mail
wOOzY Δημοσ. 10 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2001 ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ(!!!!) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.