Προς το περιεχόμενο

Mark Rein: Οι κονσόλες "κλέβουν" hardcore PC gamers

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με αυτό που είπα δεν εννοούσα ότι είμαι φανατικος PCας και ότι μισώ τις κονσόλες. Δεν είχα ποτέ βέβαια καμμιά κονσόλα, αλλά ο λόγος είναι το οικονομικό, όχι το ότι τις μισώ. Πολλές φορές σκέφτηκα να πάρω ένα PS2 μόνο για να παίζω Gran Tourismo, αλλά πάντα προτιμούσα να επενδύσω τα χρήματα σε PC, γιατί είχε περισσότερα παιχνίδια του γούστου μου και μπορούσα να κάνω και άλλα πράγματα.

Αυτό που με εξόργισε είναι το μέγεθος της βλακείας του και το πόσο φτηνά πάει να υποστηρίξει και να διαφημίσει τις κονσόλες. Και τί μας νοιάζουν δηλαδή οι φίλοι του; Και στο κάτω κάτω, καλό θα ήταν να θυμάται ότι ο τύπος ψωμί πρωτοέφαγε από τα PC. Ωραία, η αγορά των PCs δεν είναι τόσο ανθηρή πια, το δέχομαι. Αν θέλει να πουλάει μόνο παιχνίδια για κονσόλες, πάλι δεν έχω πρόβλημα. Αλλά όχι να βγαίνει και να λέει "οι φίλοι μου έπαιζαν σε κονσόλα, και τί ωραία που ήταν, και τώρα θέλω και εγώ". Αν είναι δυνατόν.

Μια χαρά είναι οι κονσόλες, εξαιρετικές. Δεν έχουν ανάγκη από τη δημιουργία ρεύματος με τέτοια φτηνά κόλπα ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Δημοσ.

Aνέκαθεν τις κονσόλες τις χρησιμοποιούσε περισσότερος κόσμος ακομα και την εποχή που υπήρχαν τα home computer.Aλλά ποτέ οι κονσόλες δεν ήτανε για hardcore gamers αλλά μόνο για casual.

Δημοσ.

Το pc είναι pc...τίποτα δεν φτάνει τις δυνατότητες του...τώρα ναι ok και go έχω ps3 γιατί θέλω να παίξω MGS και GTA...άμα βγαίναν στο pc εκεί θα τα έπαιζα...και νταξή και κάνα διπλό στον καναπέ χαβαλέ έχει...αλλα το monitor,keyboard,mouse k δερμάτινο καρεκλίδη όλα τα λεφτά.

p.s. Καλά ρε ποιος είπε προτιμάει το COD4 στο ps3?

Δημοσ.

Υ.Γ. Θα με κραξετε, αλλα πιο πολυ απολαμβανω το CoD4 στο PS3.:-)

;)

οποιος δεν εχει παιξει cod4 σε κονσολα,και ειδικα στο live,δεν εχει δει τιποτα ....

Δημοσ.

Καθε φορα που διαβαζω κατι τετοια τρελεμνομαι!!!!:devil: ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ PC GAMING???? ΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ!!! ΤΟ PC GAMING ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Δημοσ.

Αποκλείεται, αφού το ποντίκι είναι η φυσική προέκταση του χεριου! :P

Καθε φορα που διαβαζω κατι τετοια τρελεμνομαι!!!!:devil: ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ PC GAMING???? ΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ!!! ΤΟ PC GAMING ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Δώσ' του άλλη μία ευκαιρία, δεν το λέει ο τύπος, διάβασε καλύτερα.

What's even more frightening is that CEOs and Presidents of companies are "listening" to this to excuse flagging sales. Mark Rein already jumped up to cry about the figures, stating that consoles are killing the PC market. It won't be long before he and John Carmack put their heads together at some symposium or whatnot, explaining how consoles outstrip PC sales because of piracy and how the gamer is the real culprit killing the industry.

"We don't know how much you bought, but we know how much you stole!"

It's almost as if the industry secretly wants the PC to fall - and it's not that hard to understand why. The beat of ever-marching technology improvements means PC games require more work and go obsolete faster, meaning more money on engine development and less on sheer production. Nobody really buys a year-old PC game; whereas, since consoles don't change technologically, an older game can look as new and crisp as a fresh release - but with the added benefit of an established gamer base.

And when the final bogus study is released by the new Mega-IGN-Eurogamer-whatever conglomerate, we can see the CEO of the last media outlet standing tall in his suit, telling us to "Welcome our new benefactors. PC Gaming is dead."

But it's not PCs that will have died, and it's not consoles that will have won. Consoles are just the tool most convenient for the purpose - locked down systems that can prevent outside innovation without significant initial investment. It's gaming that will have died, and a single corporate monolith that won.

Όχι κύριοι, ο Mark Rein και ο John Carmack δεν φωνάζουν επειδή δεν (θα) πουλάνε τα παιχνίδια τους στο pc. Φωνάζουν γιατί είναι βαλτοί!

Δημοσ.
Eχοντας την τυχη να εχω και PS3 και καλουτσικο pc, μπορω να πω οτι δεν θελω να αποχωριστω κανενα απο τα 2.

Γενικα το καθενα με κερδιζει για διαφορετικους λογους.

Το μονο κοινο τους βεβαια στην παρουσα φαση, ειναι οτι αμφοτερα σκονιζονται λογω εξεταστικης.B)

Έλα ρε παιδιά, ένα είναι το στοιχείο που λείπει από τις κονσόλες και τις κάνει αυτομάτως τόσο άκυρες... Δεν υπάρχει ALT+TAB...

Δεν με νοιάζουν ούτε τα joypad, ούτε τα mouse, ούτε οι αναβαθμίσεις, ούτε τα γραφικά ούτε τπτ... Το ότι όμως ενώ παίζω στο Wii π.χ., δεν μπορώ να πατήσω μια "ελαχιστοποίηση" και να κάνω κάτι άλλο με την κονσόλα, με νοιάζει... Στην ουσία μια κονσόλα δεν είναι τίποτα άλλο παρα ένας υπολογιστής με περιορισμένες δυνατότητες... Και κανείς δεν θα ήθελε (λογικά) κάτι τέτοιο...

Υ.Γ. Κρά Κρά

Υ.Γ.2. Το pc gaming δεν πεθαίνει ποτέ, ακόμη και αν αύριο σταματούσε παντελώς η παραγωγή τίτλων δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο... {βλέπε Independent Developers, freeware, abandonware, mods...}

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...