privateer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 While the heated (and pointless) console vs. PC argument rages on in Internet forums, even big PC advocates at Epic are picking the couch over the desktop. "I'm a real fan of the PC, but yes, consoles are definitely stealing a lot of hardcore gamers from the PC," Rein told Guardian Unlimited's Keith Stuart. "When [Activisionʼs] Call of Duty 4 came out, I heard some of our guys sitting around talking about the great game they'd had last night and I'm like, 'Hey guys, what server are you playing on? I'd love to come and join you,' and they said, 'Just send us a friends request.' It was at that point I realized they were all playing it on console. Plus, the sales of the console versions are something like ten times the sales of the PC versions." Rein also expressed high hopes for user-generated content, both on the whole and specifically for Epicʼs own recent shooter, Unreal Tournament 3. The PS3 version of the game (along with PC) supports user-generated mods. "At some point, I'd like to work with the creators of some of the professional quality mods to help take them to the next level and work with us to build a marketplace where they can make some money off their content," he said. And will Epic ever explore genres outside of the shooter genre? "I don't see that happening in the short-term," Rein said. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=8925&Itemid=2
pappous_soulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου! Και γω παίζω Fifa 08 στο 360 αλλά το PC μου δεν το αλλάζω με καμία κονσόλα.
godlike Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ε τι να πει ο άνθρωπος με την ήτα που έφαγε με το UT3. Καλά να πάθει όμως γιατί πέρα από τα γραφικά η Epic χρειάζεται μερικές καινούριες ιδέες
livewire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Όπως και να προσπαθήσει να παρουσιάσει την κατάσταση ο καθένας, για να εγκαταλείψει το PC ο so called "hardcore PC gamer" δεν πρέπει να είναι και τόσο hardcore πια, έτσι? Εκτός κι αν hardcore gamer λέγεται αυτός που περιορίζεται στο ίδιο hardware για 2-3-4 χρόνια...
Voodooman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι του θα έπαιζαν πολύ ωραία το CoD με τα joypads τους. Και κυρίως θα το ευχαριστιόντουσαν πάρα πολύ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Όπως και να προσπαθήσει να παρουσιάσει την κατάσταση ο καθένας, για να εγκαταλείψει το PC ο so called "hardcore PC gamer" δεν πρέπει να είναι και τόσο hardcore πια, έτσι?Εκτός κι αν hardcore gamer λέγεται αυτός που περιορίζεται στο ίδιο hardware για 2-3-4 χρόνια... πιο σωστά δεν θα μπορούσε να τα είχε πει κάποιος
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι του θα έπαιζαν πολύ ωραία το CoD με τα joypads τους. Και κυρίως θα το ευχαριστιόντουσαν πάρα πολύ. :lol::lol::lol::lol: So true!!! Πρόσεξε τα troll μόνο μη βγούν απο τις φωλιές τους
Bspus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι του θα έπαιζαν πολύ ωραία το CoD με τα joypads τους. Και κυρίως θα το ευχαριστιόντουσαν πάρα πολύ. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω το καταλαβαινω. Αν και πρωην κατοχος κονσολας (sega megadrive) εστω και 15 χρονια πριν, πραγματικα το joypad ποτε δεν το συμπαθησα. Αλλα βλεποντας τοσους φιλους μου να επιμενουν οτι προτιμουν το joypad απο το συνδυασμο mouse-keyboard, τη στιγμη που σχεδον ολοι εχουν και pc δεν μπορω παρα να συμπερανω οτι οντως τους αρεσει. Επισης, φοβαμαι οτι διανυουμε τη χρυση εποχη του desktop pc για τον φανατικο του hardware. Ειναι ενα μοντελο που εχει ημερομηνια ληξης. Τα laptop αργα αλλα σταθερα πανε να γινουν το standard. Ενσωματωμενα κομματια στις motherboard, αλλα και στα chip πλεον αφου λενε οτι θα κυκλοφορησουν και gpu πανω σε επεξεργαστες... Δεν ξερω αν σε 10 χρονια απο τωρα θα μπορει καποιος να φτιαξει ενα θηριο pc οπως το θελει με κομματια που αγοραζει απο εδω και κει. Τα pc πανε να γινουν appliances, οπως οι κονσολες. Ειναι σιγουρα ενα πιθανο μονοπατι εξελιξης η αγορα του pc gaming να μειωθει εισ βαρος των κονσολων. Κανεις δεν θα παρατησει το pc του. Απλως οταν ο καθενας κοιταει το laptop του, αυτο που θα σκεφτεται ειναι email, internet, word processing η να γραψει κανενα δισκακι και το τελευταιο πραγμα στο μυαλο του θα ειναι τα παιχνιδια. Αν βεβαια μεινει και αυτο το κομματι της αγορας για τα pc και δεν παραγκωνιστουν απο το νεο τερατουργημα της τεχνολογιας, το super GPA-ραδιοφωνο-media player-υπολογιστη, που κανει και για τηλεφωνα η sms αμα λαχει. Πριν καμια δεκαρια χρονια διαβαζα σε περιοδικα και forums για το ποσο πιο ενδιαφερουσα ηταν η αγορα των home υπολογιστων το πρωτο μισο του '80 με την τοση π[οικιλια που υπηρχε, και το ποσο πιο βαρετα ηταν στο παρον (τελη '90 τοτε) που πρακτικα υπηρχαν μονο pc με windows (το linux δεν ειχε πιασει ακομα και τα mac δεν ακουγονταν επισης οσο σημερα). Θυμαμαι ποσο απειχε η αποψη μου τοτε απο αυτα που διαβαζα καθως δεν ειχα βιωσει εκεινη την εποχη και το παρον τοτε μονο βαρετο δεν μου φαινοταν. Ισως στην επομενη δεκαετια να καταλαβω το πως ενοιωθαν
pappous_soulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Το ποντίκι έχει τέτοιο σχεδιασμό που μοιάζει με φυσική προέκταση του χεριού. Και βιδώνομαι όταν βλέπω φίλους μου που έρχονται και παίζουμε στο PC να κρατάνε το ποντίκι με τον ίδιο τρόπο που θα το κράταγε ο παππούς μου αν το'πιανε για πρώτη φορά. (το playstation 2 βλέπεται...)
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Eχοντας την τυχη να εχω και PS3 και καλουτσικο pc, μπορω να πω οτι δεν θελω να αποχωριστω κανενα απο τα 2. Γενικα το καθενα με κερδιζει για διαφορετικους λογους. Το μονο κοινο τους βεβαια στην παρουσα φαση, ειναι οτι αμφοτερα σκονιζονται λογω εξεταστικης. Υ.Γ. Θα με κραξετε, αλλα πιο πολυ απολαμβανω το CoD4 στο PS3.
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 βασικά σχετικά είναι όλα... όσο άκυρο μου φαίνεται κάποιος να παίζει COD με joypad, άλλο τόσο άκυρο μου φαίνεται να παίζει κάποιος pro με keyboard... ευτυχώς βέβαια υπάρχουν και οι adaptors για ps2 joypad στο pc...
livewire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Το ποντίκι έχει τέτοιο σχεδιασμό που μοιάζει με φυσική προέκταση του χεριού.Και βιδώνομαι όταν βλέπω φίλους μου που έρχονται και παίζουμε στο PC να κρατάνε το ποντίκι με τον ίδιο τρόπο που θα το κράταγε ο παππούς μου αν το'πιανε για πρώτη φορά. (το playstation 2 βλέπεται...) Το σύστημα πληκτρολόγιο-ποντίκι είναι το πιο απλό και βασικό. Αν και γίνονται κάποιες αξιόλογες προσπάθειες για κάτι πραγματικά καινούριο(βλέπε wii remote), δεν βλέπω να αλλάζει αυτό το κεκτημένο στο κοντινό μέλλον. Κατά τη γνώμη μου, Το χάσμα μεταξύ κονσολών-PC θα παραμείνει μεγάλο για πολύ καιρό ακόμα. Τα PC είναι πάντα σταθερή αξία. Τώρα, αν οι κονσόλες θέλουν να προσελκύσουν τους hardcore PC users, θα πρέπει να κάνουν κι άλλα βήματα προς την κατεύθυνση του PC(βλέπε hard drive, online gaming που ήδη εφαρμόζουν). Κατανοητή η επιδίωξη αυτή μιας και οι hPCu φέρνουν το μεγάλο πακέτο στις εταιρίες hardware(αλλά και software/vista κλπ).Όμως, τότε θα "κλοτσήσουν" οι casual gamers (μπόμπιρες και γονείς) που είναι το κύριο target group μιας κονσόλας. Με λίγα λόγια, χωρίς ανοιχτή αρχιτεκτονική, ισχύει το "γιόμα στη γιόμα και ξεχαστήκαμε". Και τα διάφορα "Guitar hero" καλά είναι. Μην είμαστε και πλεονέκτες!
john2gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ο Mark Rein στο παρελθόν πάντως έχει πετάξει πολλά άκυρα (άμα σου λέει την μια ότι το GoW θα χρειαστεί έξι χρόνια για να βγει στα PCs που είναι πολύ πίσω από το X360 και την άλλη ότι θα είναι το GoW PC καλύτερο οπτικά από το Crysis τότε...). Πλέον με δυσκολία δίνω βάση στα περισσότερα λεγόμενά του. Και προσωπικά το χάρηκα το UT3 που εν μέρει μένει πιστό στα πρώτα μέρη της σειράς
pappous_soulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Eπίσης να μην ξεχάσουμε και τα mods και maps που δημιουργούνται απο την community του κάθε παιχνιδιού,κάτι που οι κονσόλες δεν έχουν γνωρίσει ακόμα.
outlaw star Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 τα πάντα είναι σχετικά...πχ κανείς δεν αμφισβητεί ότι καλύτερα είναι τα fps,adventures,strategy στο pc λόγω χειρισμού.Ομως συγκρίνεται το pro σε μια lcd 40άρα στο play3 ή ένα ραλάκι με τα αντίστοιχα στο pc ειδικά εάν παίζεις με πολλά φιλαράκια μαζί και γίνεται ο απίστευτος χαβαλές??μάλλον όχι...οι περισσότεροι gamers πιστεύω ότι έχουν και pc και μια κονσόλα(όχι απαραίτητα τις τελευταίες ακόμη και play2).ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ ΄να παρατήσει κάποιος το pc gaming είναι ότι βαρέθηκε και δε μπορεί να τα σκάει συνέχεια για αναβαθμίσεις(το έχουν παρακάνει τώρα τελευταία οι εταιρίες-προσωπική μου άποψη) οπότε αγοράζει μια κονσόλα την τσιπ@ρει και έχει το κεφάλι του ήσυχο για μια τριετία τουλάχιστον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.