nzxt56 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας λοιπόν να μπω κατευθείαν στο θέμα αγόρασα connex 24 mbps από τον οτε και το router συγχρονιζει στα 7 mb περίπου και οποτε κάνω restart το router αλλάζει πάντα ο αριθμός πχ από 7 πάει 6 η 5 mb οι ρυθμίσεις που έχω είναι αυτές TO ROUTER EINAI TO WAG 200G THS LINKSYS DSL Connection DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 7315 kbps Upstream Rate: 863 kbps Downstream Margin: 7 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 43 db Upstream Line Attenuation: 9.5 db Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 Cisco Logo PVC Connection Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up
kosmasgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Downstream Line Attenuation: 43 db Με τέτοια τιμή είναι λογικό να συγχρονίζεις στα 7 mbit. Γενικά είναι χάλια οι τιμές Margin και attenuation που έχεις. Το router σου είναι καλό δεν έχεις πρόβλημα από αυτό
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας λοιπόν να μπω κατευθείαν στο θέμα αγόρασα connex 24 mbps από τον οτε και το router συγχρονιζει στα 7 mb περίπου και οποτε κάνω restart το router αλλάζει πάντα ο αριθμός πχ από 7 πάει 6 η 5 mbοι ρυθμίσεις που έχω είναι αυτές TO ROUTER EINAI TO WAG 200G THS LINKSYS DSL Connection DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 7315 kbps Upstream Rate: 863 kbps Downstream Margin: 7 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 43 db Upstream Line Attenuation: 9.5 db Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 Cisco Logo PVC Connection Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up καλως ηρθες στο φορουμ.απαγορευονται τα greeklish απλα επειδη ειναι το πρωτο σου ποστ το εκανα διορωση στα ελληνικα.την επομενη φορα 8α διαγραφει το 8εμα οπως ειχε γινει πριν. β.εχεις μεγαλη εξασ8ενιση στην γρμαμη για αυτο δεν 8α παιξει παραπανω.λογο οτι η γραμμη δεν ειναι στα καλυτερα της για αυτον οταν κανεις ρεσταρτ βλεπεις διαφορετικο νουμερο.δεν ειναι παραξενο αυτο. διαβασε εδω μην δεν εχεις κανει κατι απο αυτα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=198895
gadg3takias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 ...απαγορευονται τα ελληνικα... Ωραίο, ωραίο! Από εδώ και πέρα, αφού απαγορεύονται τα ελληνικά, όλοι θα γράφουμε στα αραβικά!!!:lol:
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίο, ωραίο! Από εδώ και πέρα, αφού απαγορεύονται τα ελληνικά, όλοι θα γράφουμε στα αραβικά!!!:lol: κακιουλες.στις 1 η ωρα το βραδυ μετα απο 10 ωρες δουλεια τι να κανω.και που του ανοιξα το ποστ και του το μετεφρασα για να μην μεινει σβησμενο και να λαβει μια απαντηση ειναι αρκετο.ενα μυαλο το εχουμε....
kosmasgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 έτσι πρέπει να κάνει ο σωστός Moderator ανάλογα το μήνυμα κιόλας
gadg3takias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 κακιουλες.στις 1 η ωρα το βραδυ μετα απο 10 ωρες δουλεια τι να κανω.και που του ανοιξα το ποστ και του το μετεφρασα για να μην μεινει σβησμενο και να λαβει μια απαντηση ειναι αρκετο.ενα μυαλο το εχουμε.... Ναι ρε εντάξει, για πλάκα το είπα! Μην παρεξηγιέσαι κίολας, φανταστικέ Moderator....
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 έτσι πρέπει να κάνει ο σωστός Moderator ανάλογα το μήνυμα κιόλας πρωτο ποστ του ηταν μην τον κρεμασουμε Ναι ρε εντάξει, για πλάκα το είπα! Μην παρεξηγιέσαι κίολας, φανταστικέ Moderator.... ειπα εγω οτι δεν ηταν πλακα.και εγω με αστειο υφος απαντησα εκτος αν δεν φανηκε:PP ολοι κανουμε λα8η ακομα και εγω ο φανταστικος moderator.χαχα thank u gadgetakia με εκανες να γελασω που 8υμη8ηκα τις διαφημισεις.χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.