Hal9000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone WIND και Q-Telecom ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, με ισχύ από 1/2/08. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, οι πελάτες του ΟΤΕ επωφελούνται από την παραπάνω τιμολογιακή μεταβολή απολαμβάνοντας μειωμένες τιμές για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone, WIND και Q-Telecom μέχρι και 8,7%. Αναλυτικά, οι ονομαστικές ανά λεπτό τιμές διαμορφώνονται ως εξής: Για κλήσεις προς COSMOTE : 0,1565? Για κλήσεις προς VODAFONE : 0,1567? Για κλήσεις προς WIND : 0,1627? Για κλήσεις προς Q Telecom : 0,1627? Η χρέωση για όλες τις εταιρείες γίνεται ανά δευτερόλεπτο απʼ την αρχή της κλήσης. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19% Πηγή: Ναυτεμπορική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 αντε περιμενουμε και τους ενναλακτικους σε κατι αναλογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 οι εναλλακτικοί τα είχαν φτηνότερα afaik πριν αυτή την μείωση... θα αναγκαστούν να τα ρίξουν και αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 καλή κίνηση αυτή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Και η vivodi ακόμα τον χαβά της: Cosmote ? 0.1680 Vodafone ? 0.1680 Wind ? 0.1730 Q Telecom ? 0.2200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Mε μια γρήγορη ματιά απ οτι είδα αυτές οι μειωμένες τιμές είναι οι φθηνότερες που υπάρχουν μεταξύ τον μεγάλων εταιριών... o OTE στις κλήσεις προς κινητά ειναι (και πιστεύω πως θα παραμείνει) η φθηνότερη λύση.Αν σκεφτούμε πως οι εναλλακτικοί εξακολουθούν να έχουν ελάχιστες χρεώσεις 30'' ή 60'',είναι πολύ καλό για όσους ειναι ακόμα στον πΟΤΕ! Πιο φτηνά κι από Voip!!! αν και οποίος ψάχνετε βρίσκει και φθηνότερα... αλλά γιατον μεσο-απλό πωλητή που δεν ξέρει τι είναι dsl voip κτλ είναι οι τιμές τελείες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 πιστεύεις πως οι εναλλακτικοί δεν θα μειώσουν και αυτοί αντίστοιχα τις τιμές τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 αν ο ΟΤΕ πάρει τον έλεγχο να βάζει όσο να ναι τις τιμές καμιά εταιρεία δεν θα μπορέσει να τον ακολουθήσει. μπορούν να τις μειώσουν και οι άλλοι , αλλά δεν νομίζω κάτω από όσο το έχει ο ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 αν ο ΟΤΕ πάρει τον έλεγχο να βάζει όσο να ναι τις τιμές καμιά εταιρεία δεν θα μπορέσει να τον ακολουθήσει.μπορούν να τις μειώσουν και οι άλλοι , αλλά δεν νομίζω κάτω από όσο το έχει ο ΟΤΕ. δεν πρόκειται να γίνει ποτέ όμως αυτό...αθέμιτος ανταγωνισμός νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Υπάρχουν και οι τιμές χοντρικης.... που αγοράζουν οι παρωχοι και ολοι... μη το ξεχνάτε αυτο!Αυτη την στιγμή παίζουν κάπου στα 0,09-0,11 ευρο/λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 δεν πρόκειται να γίνει ποτέ όμως αυτό...αθέμιτος ανταγωνισμός νομίζω ούτε και εγώ πιστεύω οτί θα γίνει..αλλά πάντα ελπίζουμε..μήπως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 δεν έχω λόγο να ελπίζω έχω φύγει από τον ΟΤΕ εδώ και ένα 6μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 δεν έχω λόγο να ελπίζω έχω φύγει από τον ΟΤΕ εδώ και ένα 6μηνο εγώ όμως είμαι ακόμα εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 μολις μου είπαν απο το 801113555555 (τηλ. εξυπ Οτενετ)ότι από σήμερα η οτενετ συγχωνεύθηκε με τον οτε και τις γραμμές 1Mbps τις κάνουν 8, και τις 768κ σε 2Μ αυτόματα!! Αρβύλα radio; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 για την συγχώνευση ισχύει...για το άλλο no idea... θα μάθω τις επόμενες μέρες μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα