veider Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Τι λετε για αυτη τη καρτα?Με ενδιαφερει λογο παθητικης ψυξης μπας και γλυτωσουμε κανενα ανεμηστηρα και θορυβο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1052047
George555 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Πάρτην!! Και να σου καεί έχει 3 χρόνια εγγύηση!! Μόνο φρόντισε να καεί μέσα στα 3 χρόνια για να πάρεις καινούργια!! :p:p
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Πάρτην!!Και να σου καεί έχει 3 χρόνια εγγύηση!! Μόνο φρόντισε να καεί μέσα στα 3 χρόνια για να πάρεις καινούργια!! :p:p Κόφτην για να μην τυφλωθείς.
kostasSTi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Κόφτην για να μην τυφλωθείς. :lol::lol::lol: Απίστευτο!!!! Στο θέμα μας... Μια χαρά είναι η κάρτα. Να την πάρεις.
veider Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 :lol::lol::lol: Στο θέμα μας... Μια χαρά είναι η κάρτα. Να την πάρεις. με το ενα ποδι προς το πλαισιο ειμαι αλλα ειπα να ρωτησω γιατι δεν εχω και πολυ μεγαλη εμπειρια με hardware.Γενικα για 8800 κοιταζα αλλα αυτη μου εκανε κλικ λογο παθητικου συστηματος ψυξης.εχω βαρεθει να ακουω τους ανεμηστηρες συνεχεια. Σας ευχαριστω παντως για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.