gorgee Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα παιδια !! χτες εκανα αναγαστικο φορματ στο PC μου χορις να θυμαμε που εχω το χαρτακι που εγραφε το original key των windows και σημερα πρωι τσουπ τον βρηκα πως γινετε να τον αλαξω χωρις φορματ και να εχω παλι τα original μου ???
PepeLePew Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Πιστεύω ότι είναι ενάντια στους κανόνες του site να πούμε. Όμως αν κάνεις ένα search στο google για αυτό που θες θα βρεις άπειρες λύσεις...
johnpap Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δεν είναι καθόλου παράνομο μια και είναι μια διαδικασία που και η MS την περιγράφει στο site της, δείτε εδώ. Για τη δουλειά αυτή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Magical jelly bean και να απλοποιήσεις την όλη διαδικασία. Το δικό μου ερώτημα είναι το εξής: Έκανες επανεγκατάσταση από το αυθεντικό cd των windows? Γιατί αν έκανες με μία από τις κλασικές "σπασμένες" οι οποίες είναι XP Pro και το κλειδί σου είναι για XP Home τότε δεν..
anastasia1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια !! χτες εκανα αναγαστικο φορματ στο PC μου χορις να θυμαμε που εχω το χαρτακι που εγραφε το original key των windows και σημερα πρωι τσουπ τον βρηκα πως γινετε να τον αλαξω χωρις φορματ και να εχω παλι τα original μου ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.