koulouri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 amd x64 στα 2.2 250 GB HDD 2 GB ram VGA 128 καμερα 1.3 ΜP και ολα τα σχετικα comfor οπως bluetooth HP pavilion εκεινα με την φοβερη εμφανιση αλλα ειναι AMD και θελει να το παρει 1 φιλος ο οποιος με το ζορι βεβαια μπορει να διαθεσει τοσα πολλα λεφτα αλλα νομιζω οτι παρα πολυ καλη εκαιρια! Αλλα εχει amd .. Να το παρει?
michalis2610 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δεν βλέπω κανένα ΗΡ με 888 ευρώ στο Multirama. Θα μπορούσες να δώσεις link ?
v-tidus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ε και επειδή είναι amd τι μ'αυτό? Ήμαρτον ρε παιδιά, δηλαδή τι, θα του κάνει overclock? Αυτά ίσχυαν παλιά η amd είναι το ίδιο αξιόπιστη πια με την intel.
koulouri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 δεν υπαρχει καποιο link στο καταστημα το ειδα,μπορει να ειναι προσφορα του καταστηματος μονο! Ειναι σε καταστημα mulitrama-Germanos! Και οσο για τον φιλο που λεει για τους amd και amd εχω φιλε μου και ειμαι πιο ευχαρηστημενος απο τον INTEL Που ειχα.. Τεσπα ειναι καλος με αυτα που σας ειπα? Νομιζω οτι αξιζει ..
michalis2610 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ο αντίστοιχος με επεξεργαστή Intel κοστίζει 999 (+111 ευρώ δηλαδή) οπότε καλή τιμή έχει. Πάντως δεν είναι και καμιά τρελή προσφορά. Αλλά άμα αρέσει στο φίλο, οκ. Τίμια πρόταση. Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχει AMD γιατί η ΗΡ αν δε κάνω λάθος δεν έχει κυκλοφορήσει pavillion dvxxxx με τέτοιους επεξεργαστές στο Ελλαδιστάν. Και κάτι ακόμα, μήπως πρόκειτε για εκθεσιακό μοντέλο? Αυτά δηλαδή που έχουν προς επίδειξη.
eliasbbl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ο αντίστοιχος με επεξεργαστή Intel κοστίζει 999 (+111 ευρώ δηλαδή) οπότε καλή τιμή έχει. Πάντως δεν είναι και καμιά τρελή προσφορά. Αλλά άμα αρέσει στο φίλο, οκ. Τίμια πρόταση. Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχει AMD γιατί η ΗΡ αν δε κάνω λάθος δεν έχει κυκλοφορήσει pavillion dvxxxx με τέτοιους επεξεργαστές στο Ελλαδιστάν. Και κάτι ακόμα, μήπως πρόκειτε για εκθεσιακό μοντέλο? Αυτά δηλαδή που έχουν προς επίδειξη. Εγω εχω δει hp pavillion dv 96xx με amd στο νετ,αλλα δεν θυμαμαι που
eliasbbl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Εγω εχω δει hp pavillion dv 96xx με amd στο νετ,αλλα δεν θυμαμαι που http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900279&ref=pathfinder
eliasbbl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ο αντίστοιχος με επεξεργαστή Intel κοστίζει 999 (+111 ευρώ δηλαδή) οπότε καλή τιμή έχει. Πάντως δεν είναι και καμιά τρελή προσφορά. Αλλά άμα αρέσει στο φίλο, οκ. Τίμια πρόταση. Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχει AMD γιατί η ΗΡ αν δε κάνω λάθος δεν έχει κυκλοφορήσει pavillion dvxxxx με τέτοιους επεξεργαστές στο Ελλαδιστάν. Και κάτι ακόμα, μήπως πρόκειτε για εκθεσιακό μοντέλο? Αυτά δηλαδή που έχουν προς επίδειξη. http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=943RRW7&ref=pathfinder
michalis2610 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εγω εχω δει hp pavillion dv 96xx με amd στο νετ,αλλα δεν θυμαμαι που dx96xx ναι όντως έχω δει. Αλλά έκανα λάθος νωρίτερα. Ηθελα να γράψω dv66χχ. Αυτά δεν τα έχω δει πουθενά. Για αυτό μου κάνει και εντύπωση. @koulouri Σήμερα που είδα ότι η τιμή του Xi 2428 έχει πέσει στα 915 ! ευρώ ελπίζω να προλαβαίνεις να πεις στο φίλο σου ΟΧΙ. Ο FS είναι μια κλάση πάνω και με διαφορά μόλις 30 ευρώ δεν τίθεται ζήτημα. ΥΓ: Δε θα μαζέψω ένα καλόπαιδο με "πειραγμένη" εξάτμιση σαν αυτό μου με ξύπνησε απόψε...θα του χώσω το τελικό στο κ@λ@ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.