furious99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Τι να κάνει και αυτός, είδε και αποείδε με το Κ@λοMSN και τις τσιγγουνιές του, και είπε να ξηλωθεί πριν περάσει το τραίνο google από πάνω του. Όσο για τα δισ., έχει πάνω από 40 δισ. $ ο ίδιος, so no problemo....
DIMITRISG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 δεν ειναι προβλημα αν εχει τα λεφτα τα εχει και τα φυσαει , αλλα δεν σημαινει οτι αν επενδυσει 40 δις θα βγαλει και το κερδος του. Οταν εχες απεναντι σου την google και τα διπλα χρηματα να επενδυσεις κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθεί την επιτυχία
polidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Οταν εχες απεναντι σου την google και τα διπλα χρηματα να επενδυσεις κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθεί την επιτυχία Έτσι είναι. Εγώ πάντως στη θέση του Μπιλάκου θα χτυπούσα με τα διπλα λεφτά την Google. Έτσι θα είχα πλέον 2 μονοπώλια και ας τρέχανε οι άλλοι να με πιάσουν. Και μάλιστα τα χρήματα θα τα απόσβενα σιγά σιγά 100%. Όχι όπως τώρα που πάει να δώσει δισεκατομμύρια σε κάτι που είναι πλέον πεθαμένο και ανάθεμα με αν μπορεί να αναστηθεί κιόλας. Αλλα τελοσπάντων δικά του είναι ότι θέλει τα κάνει
michael92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Έτσι είναι. Εγώ πάντως στη θέση του Μπιλάκου θα χτυπούσα με τα διπλα λεφτά την Google. Έτσι θα είχα πλέον 2 μονοπώλια και ας τρέχανε οι άλλοι να με πιάσουν. Και μάλιστα τα χρήματα θα τα απόσβενα σιγά σιγά 100%. Όχι όπως τώρα που πάει να δώσει δισεκατομμύρια σε κάτι που είναι πλέον πεθαμένο και ανάθεμα με αν μπορεί να αναστηθεί κιόλας. Αλλα τελοσπάντων δικά του είναι ότι θέλει τα κάνει Βασικά εγώ στη θέση του θα επένδυνα στα features του ίδιου προϊόντος μου msn, να το βελτιώσω να προσθέσω χαρακτηριστικά και τέλος να το διαφημίσω μέσω του google:-D.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 δεν τους φτάνει η MSN ρε γαμώτο; να δω τι account θα χρησιμοποιώ τώρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ahem...πρόταση έκανε...δεν αγόρασε πρέπει να δεχτούν και οι άλλοι
myle Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Yahoo Board to Reject Takeover Bid From Microsoft
ssonic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Σύμφωνα με δημοσίευμα των ”Times” η Yahoo!, εξετάζει το ενδεχόμενο επανέναρξης των συνομιλιών για συγχώνευση με την AOL, ως μία ακόμη ενέργεια η οποία θα ενισχύσει τη θέση της έναντι της Microsoft. http://www.euro2day.gr/articles/150901/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα