Προς το περιεχόμενο

Ποιον Παροχο ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,ποιον να διαλεξω,αυτο το διαστημα,για τον ξαδελφο μου,που μενει στο Παγκρατι? δεν θαθελα τον ΟΤΕ,ποιος δινει καλη γραμμη στα ~1mbps ,καλο σχετικα modem-router? δεν τον νοιαζουν τι κατεβαζεις ? κ.λ.π. PSTN - Annex a - δηλαδη ADSL over PSTN .Για 6μηνες η 1 χρονο,με περιπου 17 ευροπουλα,ΠΟΙΟΝ ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά Εχω μια φίλη που σπουδάζει στην θεσσαλονίκη και με ρωτάει αν μπορεί να βάλει internet στο σπίτι της χωρίς όμως να έχει γραμμή τηλεφώνου!Και βασικά δεν θέλει να αποκτήσει!Ξέρετε εσείς καμιά εταιρία που να παρέχει κάτι τέτοιο??

Δημοσ.
Ρε παιδιά Εχω μια φίλη που σπουδάζει στην θεσσαλονίκη και με ρωτάει αν μπορεί να βάλει internet στο σπίτι της χωρίς όμως να έχει γραμμή τηλεφώνου!Και βασικά δεν θέλει να αποκτήσει!Ξέρετε εσείς καμιά εταιρία που να παρέχει κάτι τέτοιο??

Ξέρω ότι έδινε παλιά (πριν 2-3 χρόνια) η Vivodi. Στο Πανεπιστήμιο πολλοί φίλοι μου είχαν μόνο DSL χωρίς τηλ. Για τώρα δεν ξέρω καθώς δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο... Δεν νομίζω να το έχει σταματήσει πάντως.

Δημοσ.

παίδες, με ενδιαφέρει και μένα σύνδεση aDSL μόνο, χωρίς τηλέφωνο. Είναι για κάτι φίλες που μένουν κοντα στο μετρό Πανόρμου.

Τι είναι πιο γρήγορο και εύκολο σαν διαδικασία, καθώς δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με το αντικείμενο?

Δημοσ.

μαστερχ αν μαθεις τιποτα πες και μενα γιατι νοικιασε ενα φιλαρακι σπιτι εκει στη πανορμου στο μετρο κοντα και θελει και αυτοσ αδσλ χωρις τηλ.

Δημοσ.

πολυ καλο αυτο δηλαδη εχεις adsl και αν θες χρησιμοποιεις και το τ/φ χωρις να σου χρεωνει παγιο για το τ/φ μονο οσο μιλησεις σωστα καταλαβα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...