kostas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Καλημερα,ποιον να διαλεξω,αυτο το διαστημα,για τον ξαδελφο μου,που μενει στο Παγκρατι? δεν θαθελα τον ΟΤΕ,ποιος δινει καλη γραμμη στα ~1mbps ,καλο σχετικα modem-router? δεν τον νοιαζουν τι κατεβαζεις ? κ.λ.π. PSTN - Annex a - δηλαδη ADSL over PSTN .Για 6μηνες η 1 χρονο,με περιπου 17 ευροπουλα,ΠΟΙΟΝ ?
disqualified Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 η καλυτερη επιλογη ειναι ο ΟΤΕ εφ οσον δε θα πας σε 2play και θα πληρωνεις το παγιο του, και ολοι δεν ενδιαφερονται για το τι κατεβαζεις
kosmasgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί μια χαρά είναι ο ΟΤΕ στο 1Mbit , 16.90τον μήνα
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 δες και σε forthnet για κανα adsl in a box που ειναι μεχρι 24 mbps
d-l-sama Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά Εχω μια φίλη που σπουδάζει στην θεσσαλονίκη και με ρωτάει αν μπορεί να βάλει internet στο σπίτι της χωρίς όμως να έχει γραμμή τηλεφώνου!Και βασικά δεν θέλει να αποκτήσει!Ξέρετε εσείς καμιά εταιρία που να παρέχει κάτι τέτοιο??
ApSiMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά Εχω μια φίλη που σπουδάζει στην θεσσαλονίκη και με ρωτάει αν μπορεί να βάλει internet στο σπίτι της χωρίς όμως να έχει γραμμή τηλεφώνου!Και βασικά δεν θέλει να αποκτήσει!Ξέρετε εσείς καμιά εταιρία που να παρέχει κάτι τέτοιο?? Ξέρω ότι έδινε παλιά (πριν 2-3 χρόνια) η Vivodi. Στο Πανεπιστήμιο πολλοί φίλοι μου είχαν μόνο DSL χωρίς τηλ. Για τώρα δεν ξέρω καθώς δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο... Δεν νομίζω να το έχει σταματήσει πάντως.
PETROS13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 έχει η forthnet με 21,5 το μήνα... επίσης άλλη μια προσφορά...19,5 το μήνα για τους 6 πρώτους μήνες.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 το soho τις forthnet δινει και τηλεφωνο στην πραξη αμα δεν το 8ελει δεν παιρνει τηλεφωνο ποτε.
MasterX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 παίδες, με ενδιαφέρει και μένα σύνδεση aDSL μόνο, χωρίς τηλέφωνο. Είναι για κάτι φίλες που μένουν κοντα στο μετρό Πανόρμου. Τι είναι πιο γρήγορο και εύκολο σαν διαδικασία, καθώς δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με το αντικείμενο?
Nitrous18 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 μαστερχ αν μαθεις τιποτα πες και μενα γιατι νοικιασε ενα φιλαρακι σπιτι εκει στη πανορμου στο μετρο κοντα και θελει και αυτοσ αδσλ χωρις τηλ.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 το soho τις forthnet δεν σας κανει???ειναι με χρονοχρεωση το τηλ αλλα δεν ειναι αναγκη να το χρησημοποεις.
panbil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 πολυ καλο αυτο δηλαδη εχεις adsl και αν θες χρησιμοποιεις και το τ/φ χωρις να σου χρεωνει παγιο για το τ/φ μονο οσο μιλησεις σωστα καταλαβα?
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 το παγιο πρεπει να ειναι 3-4 ευρω νομιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.