Panathinaikara Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 θέλω να μου προτείνετε συλλογές ή και albums από συγκεκριμενους artists σε στυλ The_Game-Doctors_Advocate-2006-RNS. Το άκουσα και έχω πορωθεί άγρια! Ευχαριστώ
skiaxtro7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 φιλε μου γενικα πες μου 2-3 αλλους καλλιτεχνες που ακους να σε βοηθησω
tax_opari91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Dilated peoples - Expansion team NWA - Straight outta compton Gang starr - Moment of Truth Gang starr - Full clip (a decade full of Gang Starr) Nas - illmatic Jay-Z - The Blueprint Public enemy - It takes a nation of millions to hold us back Cypress hill - IV Run-DMC - Tougher than leather Rakim - The master Beastie Boys - Hello nasty Οχι παρομοια με το cd που λες, αλλα θεωρουνται classics
Panathinaikara Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Sean Kingston επίσης μου αρέσει, όπως ακόμη και το ost στα nba live!! τέτοιο στυλάκι ,δεν ξέρω κι εγώ πως λέγεται
skiaxtro7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 στο live θυμαμαι βαζανε afura και arsonists
Panathinaikara Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 να προσθέσω ότι μου αρέσει πολύ και The Game-The documentary. ευχαριστώ για τις προτάσεις
Fidelio Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ετυχε τελαυταία να το ρίξω λίγο στην "μελέτη" για την ελληνική σκηνή ! Γενικότερα ο ήχος στην hip hop /rap (whatever) βγάζει δυναμη και ο λόγος επίσης έχει μια ανάλογη χροιά , το προβλημά μου όμως με την ξένη σκηνή ήταν οτι δεν μπορούσα να ακολουθήσω τον στοίχο, ξες... υπάρχει ένας σταθμός εδώ στην Αθήνα (Atlantis ) όπου καθημερινά έχει εκπομπή όπου παίζει κυρίως ελληνική hip hop. Προσωπικά έχω ψηλοκολήσει , γιατί βλέπω οτι παίζουν αρκετά καλές δουλειές , και κυρίως μου έχει κάνει εντύπωση η δυναμική της ραπ όταν καταλαβαίνεις τι ακους , βέβαια αν και γνωριμη γλώσσα η ελληνική , ωστόσο μερικές ρήμες δεν τις ποιάνεις .. Τεσπα για ρίξε μια ματιά εδώ hiphop.gr και κατέβασε κάποια δείγματα (ακυκλοφόρειτα και ελευθερα mp3) να δεις τι παίζει (έχει και πολλά βέβαια σχήματα τα οποία θελουν δουλειά για να ωριμάσουν) ,πρόσεχε μόνο όταν κάνεις επιλογή download να επιλέξεις "αποθηκευση δεσμού ως" γιατί αλλιώς θα σου κολήσει ο browser. που χου , να τι βρήκα αρκετά ενδιαφέρον : (κλίκαρε αποθηκευση δεσμου ως) Argy- Τελικά DNA - Κυπριακή Πραγματικότητα (διασκευή φολκλορικού ..ζειμπεκικου) Καταχθόνιος - Ντέρμπι Κυριακής Κρυφή Ραψωδία - Φορές που νιώθω (πατάει σε γνωστό κομμάτι του Περίδη ) Εχει πολλά δείγματα το link και άλλα πολλά , απο τα οποία μπορείς να ξεχωρήσεις κάποια ... αυτα...επίσης βάλε woofer
-nick- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Juggaknots Big L Phi Life Cypher Mos Def Afu Ra Jeru The Damaja Cannibal Ox Atmosphere =]
vag__19 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια μπορειτε να βρω το 'Ομολογω Ηταν Υπεροχα΄' Απο Σκιες??
Commentator Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ειναι στο album "ροζ ιστοριες" κομματι 14 αν θυμαμαι καλα θα το βρεις στα δισκοπωλεια...
Panathinaikara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 μπορείτε να μου προτείνετε west coast rappers και αν είναι δυνατό και συγκεκριμένα cds τους που σας άρεσαν;
tavliban Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 μπορείτε να μου προτείνετε west coast rappers και αν είναι δυνατό και συγκεκριμένα cds τους που σας άρεσαν; 2pac, ice t, nwa, westside connection, snoop dogg, dogg pound, dr dre, bone thugs and harmony West δίσκοι Home Invasion, Original Gangster, chronic, chronic 2000, επίσης φίλε αξίζουν Capone and Noreaga, wu tang clan, public enemy, mobb deep, Gangstarr (θεοί), Blackstarr (talib kweli & mos def), ο θεός RZA, Terror Squad (άμα βρεις το ομώνυμο είναι φαντεζί), big pun, fat joe, Μ.Ο.P.και άμα θες και ισπανικό κατέβασε Orishas. άμα θες γαλλική κατέβασε Shurik'n, IAM, Supreme NTM, Rhoff αυτά τα λίγα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Προετείνω Joung Jeezy. 'Οταν λέει αυτό το "Yeeeaaaaaaaahh.." κάπως μου έρχεται.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 μπορείτε να μου προτείνετε west coast rappers και αν είναι δυνατό και συγκεκριμένα cds τους που σας άρεσαν; Xzibit - At the speed of life (απ'τα καλύτερα rap album ever κατ'εμέ) 2pac οτιδήποτε βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.