Προς το περιεχόμενο

Guillermo Del Toro σκηνοθέτης του Hobbit

Coma_Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Guillermo Del Toro είναι κατά 99% αυτός που θα σκηνοθετήσει την ταινία Hobbit. Ο Guillermo Del Toro σκηνοθέτησε τον Λαβύρινθο του Πάνα μια πολύ όμορφη ταινία κατά την άποψη μου γιατί δείχνει πως έχει όμορφο τρόπο και φαντασία για να δείξει μια ιστορία. Αυτό με καθησυχάζει γιατί φοβόμουν πως θα έδιναν το Hobbit στον Sam Raimi, όχι πως έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο αλλά με την δουλειά που έκανε στο Spider Μan (το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου) ένιωσα μια απειλή να ανεβαίνει πάλι στην Μέση Γη :fear:, ευτυχώς μα τον Γκάνταλφ την γλυτώσαμε…:-D

Δημοσ.

Αν ισχύει όντως αυτή η είδηση τότε σίγουρα το The Hobbit έχει πέσει στα καλύτερα δυνατά χέρια. Το Pan's Labyrinth είναι από τις καλύτερες ταινίες που'δα τα τελευταία χρόνια, μου'κανε τρομερή εντύπωση και την έχω δει καμιά 4ριά φορές από τότε που βγήκε. Αν συνεργαστεί κι ο Jackson στο project ως παραγωγός όπως λέει το άρθρο, τότε είναι ακόμα καλύτερα νέα διότι έτσι εγγυάται τον κόσμο της Μέσης Γης που δημιούργησε στον Άρχοντα. Βέβαια, ο Del Toro θα θελήσει να φτιάξει το δικό του κόσμο και είμαι σίγουρος ότι θα τον κάνει πιο "ενήλικο" και σκοτεινό απ'ότι o Jackson, αλλά η παρουσία του δεύτερου ίσως αποτελέσει ανασταλτικός παράγοντας ώστε να μην ξεφύγει πολύ.

Δημοσ.

Πιο καταλληλο σκηνοθετη πλην του τζακσον,δεν θα μπορουσα ν φανταστω...ο πανας ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει σε σινεμα,ενω κ η ραχοκοκκαλια του διαβολου ηταν τρομερη ταινια,πιστευω πως ο ντελ τορο,σε συνδιασμο της δικης του φανταστικης-σκοτεινης ματια κ της εμπειριας-''τρελας'' του τζακσον,μπορει ν καταφερει ν δημιουργησει μια τρομερη ταινια...κ το Hobbit ειδικα,που ειναι κ πιο κινηματογραφισιμο-κατα τη γνωμη μ-απο τον αρχοντα,κανει το ολο εγχειρημα παρα πολυ ενδιαφερον...ακουσα πως ομως θα το γυρισουν σε 2 ταινιες,δεν ξερω αν αληθευει...ας ελπισουμε κ οι ιδιοι ηθοποιοι ν επαναλαβουν τους ρολους τους κ ολα θα ειναι οκ(εκτος μπιλμπο-ιαν χολμ,πολυ μεγαλος--ψηφιζω μαρτιν φριμαν για μπιλμπο!)

Δημοσ.

Exω την εντυπωση οτι πρεπει να παιζουν και οι 2 Ιαν στην ταινια. Οσο για το σκηνοθετη thank God!!!

Lighter δικιο εχεις. Εκαναν το LoTR παιδικο ας κανουν το Χομπιτ σκοτεινο. Παντως το Χομπιτ θα μου αρεσει πιο πολυ πιο πολλα Elf, Dwarves, Δρακοι. Ο Γκολουμ θα παιζει ή θα βρουν αλλο ηθοποιο;

• Super Moderators
Δημοσ.
Παντως το Χομπιτ θα μου αρεσει πιο πολυ πιο πολλα Elf, Dwarves, Δρακοι. Ο Γκολουμ θα παιζει ή θα βρουν αλλο ηθοποιο;

περισσότερα dwarves for sure, περισσότερα Elves με το ζόρι και αν και μόνο ένας dragon :P

Αν συνεργαστεί κι ο Jackson στο project ως παραγωγός όπως λέει το άρθρο, τότε είναι ακόμα καλύτερα νέα διότι έτσι εγγυάται τον κόσμο της Μέσης Γης που δημιούργησε στον Άρχοντα.

όχι αν, είναι 1000% σίγουρο πως θα είναι παραγωγός του Hobbit :-)

Δημοσ.

Από πηγαδάκια άκουσα πως η πρώτη ταινία θα είναι το Χόμπιτ και η δεύτερη prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Δεν είναι σίγουρη πληροφορία αλλά φήμες μόνο.. Η ιδέα μου αρέσει μόνο και μόνο γιατί υπάρχει περίπτωση να δούμε παλιούς χαρακτήρες ξανά αλλά είναι λίγο επικίνδυνο αν γίνει κάτι τέτοιο γιατί θα πρέπει να μικρύνουν το Χόμπιτ σε διάρκεια για να μπορεί να βγει η ταινία.. Μια ακόμη φήμη λέει πως θέλουν να κάνουν ταινία την ιστορία των παιδιών του Χούριν η πραγματικά πιο σκοτεινή ιστορία του κόσμου του Τόλκιν εκεί πιστεύω ο Del Toro θα κάνει τέλεια δουλειά..

• Super Moderators
Δημοσ.

το Children of Hurin imho είναι πολύ πιο δύσκολο από το Lotr...ας το αφήσουν στην ησυχία του :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Nαι,αλλα τι dragon!!!! )

μούφας...

μπροστά στους dragons της 1st Age (βλέπε Ancalagon & Glaurung) δεν πιάνει μια...ούτε καν σε μέγεθος, πόσο μάλλον σε δύναμη

Δημοσ.
μπροστά στους dragons της 1st Age (βλέπε Ancalagon & Glaurung) δεν πιάνει μια...ούτε καν σε μέγεθος, πόσο μάλλον σε δύναμη

Ναι,οντως...αλλα για το μεγενθος κ τα κυβικα του μπιλμπο ηταν μια χαρα...

Δημοσ.
δεν τον σκότωσε όμως ο Bilbo αλλά ο Bard

Ναι,αλλα ο μπιλμπο εκανε τον solid snake κ του την εφερε...περιπου δλδ:-)

Το θεμα ειναι να μαζεψουν κ ολους αυτους που επαιξαν κ στον αρχοντα για να επαναλαβουν τους ρολους τους,ν μν γινει καμια μλκια τετοια δλδ...ο χολμ ειναι αρκετα γερος για ν παιξει τον μπιλμπο,ποσο μαλλον για ν πρωταγωνιστησει κ σε μια υπερπαραγωγη....παντως ο μαρτιν φριμαν μου φερνει για γαματος μπιλμπο....στο hitchiker παντως ηταν γαματος...αντε ν δουμε ποτε θα αρχισει ν παιρνει μορφη το ολο εγχειρημα,ν αρχισουμε ολοι οι τολκινομανεις να λιωνουμε στο search for images and trivia...

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...