lary7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 R.I.P Κρίμα να φευγουν νεοι ανθρωποι, ιδιαίτερα για μαλακια οπως η θητεία...
DrLo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι από αυτούς που περάσανε καλά, ίσως και χύμα στο στρατό (ΤΧ, ΔΕΑ, 2η μετάθεση Αθήνα κλπ) οπότε ίσως δεν είμαι από αυτούς που μπορούν να καταλάβουν απόλυτα αυτά τα πράγματα αλλά παρόλα αυτά θα το πω : Ποτέ δε κατάλαβα πως μπορεί να κάνει ο Στρατός, ίσως και οτιδήποτε άλλο, ένα συγκροτημένο άνθρωπο (ενήλικα, από ότι καλαλαβαίνω που έχει ζήσει πράγματα) να αυτοκτονήσει. Ίσως αν δεν ήταν ο στρατός να ήταν η χυλόπιτα από μια γκομενα ή κάτι άλλο. Το πρόβλημα σε αυτά τα "παιδιά" για μένα ξεκινά πρώτα από αυτούς και μετά από το Στρατό. Επίσης, με κίνδυνο να φανώ πολύ σπαστικός, δε θα πω κρίμα. Το παιδί ούτε που το ήξερα αλλά αφού αυτή ήταν η απόφασή του γιατί λυπάστε ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ένα μεγάλο κρίμα. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη.
panagos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Τί λες ρε φίλε τώρα.. o pyro? Αυτός δεν την πάλεψε; Αυτός τα έβαζε με το μισό Insomnia άνετα! Τί να πω ρε γμτ. Κρίμα.. Κουράγιο στους δικούς του.. DrLo λυπάμαι που έφτασε στο σημείο αυτό και φυσικά λυπάμαι που χάθηκε άδικα μια ζωή άσχετα αν δεν τον ήξερα προσωπικά. I can't help it.. it's called being human.
Sorath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Κι ας μην το ήξερα, λυπάμαι για τον χαμό του. Δεν θα μπορέσω όμως να κατανοήσω ποτέ τέτοιες πράξεις. Είναι κρίμα, να αφήνεις την ζωή σου, την οικογένεια και τους φίλους σου, για μια θητεία 12 μηνών. Όσο χάλια και να είναι, θα περάσει ρε γαμώτο.... θα περάσει! ΚΡΙΜΑ....
subdee Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ανατρίχιασα και ούτε που το ήξερα το παιδί προσωπικά. Ειλκρινά συλλυπητήρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Κάποτε προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε κάτι αλλά ήταν και ιστορικό μέλος. Που σημαίνει ότι ως άνθρωπος είχε τουλάχιστον καλές προθέσεις. Κρίμα ο φίλος, φαίνεται ότι άργησε να πάει στο στρατό και αυτό δεν του βγήκε τελικά σε καλό. Ελαφρύ ας είναι το χώμα που τον σκεπάζει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 R.I.P. Να ζεις, να τον θυμάσαι Toufa...
Sellers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ειλικρινά λυπάμαι... Πάντως να προσέχετε τι θα πείτε σε αυτό το θέμα για το στρατό και τα χάλια του γιατί παντού παραμονεύει ένας στραυτόκαυλος με τεχνητή νοημοσύνη να σας πει ότι αυτά τα λέτε για να αποφύγετε τον στρατό και είστε μαμάκηδες. Απο κάτι τέτοιους φτάνουν παιδιά να αυτοκτονούν στα στρατόπεδα. Μιλάω χωρίς να έχω πάει αλλά τα ακούω απο τον κολλητό μου που είναι τώρα.
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Να πω κι εγώ τα συλλυπητήριά μου σε όσους τον γνώρισαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.