Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 δεν ξερω τι να πω. τον αποστολη τον ηξερα προσωπικά, ειχε κοιμηθεί σπιτι μου, ειχαμε βγει εξω.... μπηκα στο prezatv σημερα και βλεπω αυτο μπροστα μου : http://prezatv.blogspot.com/2008/01/blog-post_31.html http://omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3043&mode=thread&order=0&thold=0
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 απλα δεν ξερω τι να πω...ο αποστολης ηταν φιλος μου απο κοντα. μακαρι να ειχα περασει πιο πολυ χρονο μαζι του εγω θα τον θυμαμαι ετσι παντως
Lighter122 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 R.I.P. ευχομαι ολοψυχα οι υπευθυνοι να ακολουθησουν αμεσα και βιαια...
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ότι και να πω είναι λίγο..ακόμα θυμάμαι που λέγαμε στις γιορτές να βρεθούμε και δεν βγήκαμε τελικά..ακόμα θυμάμαι να τρέχουμε στο sheffield (1μιση ώρα ταξίδι με τρένο) και να τρώμε πόρτα στο gatecrasher επειδή φόραγα μπλούζα της arsenal... να προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να γυρίσουμε στο bradford το βραδυ, πράγμα που κάναμε με taxi, και να κοιμάμαι στον καναπέ του σπιτιού του ενώ βλέπαμε ταινίες.. οι φωτογραφίες που έβαλα ήταν από την φορα που είχε έρθει σπίτι μου εδώ στο middlesbrough. ήταν και η γιορτή μου τότε και μου είχε φέρει ένα κουκλάκι του kermit για δώρο. ακόμα και το μπουφάν που φοράω, μαζί το είχαμε αγοράσει σε μια έξοδο παρέας πριν 2 χρονια.. είχα να κλάψω 4 χρονια για οτιδήποτε. δεν ηξερα οτι δεν περναγε καλα.. θα σας παρακαλέσω. μην πείτε για τον στρατό εδώ μέσα, ας είναι το topic του Αποστολη και μονο αυτό. το τελευταιο μυνημα του αποστολη σχετικα με την θητεια του ηταν αυτο (απο ενα forum μιας παρεας μας)
bolec Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε πραγματικά ανατρίχιασα τώρα.Είχα ακούσει στις ειδήσεις για το περιστατικό αλλά δεν ήξερα οτι πρόκειται για μέλος του ινσομνια. Πρόταση προς τους mods: Να αποσταλεί ένα στεφάνι ή κάτι ανάλογο από το insomnia και τα μέλη του
DarkKnight Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Κρίμα το παληκάρι, Toufa λοιποί που τον ξέρουν και η οικογένεια του καλή δύναμη... R.I.P
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 φωτος που ειχε ποσταρει στο overclockers.co.uk
Lucifer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Χμ. Περιμένω ποστ του "σας ψάρωσα όλους". Δεν παίζει ρε. Απλώς.
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 συγγνώμη που ποστάρω συνεχεια αλλα ειλικρινά δεν το χωράει το μυαλό μου. οι παλιοί θα τον θυμάστε, και ότι ήταν αρκετά ενεργό μέλος. είχα 4 χρονια να κλάψω. είχα χάσει ανθρώπους γύρο μου, και πάλι δεν είχα κλάψει. αύριο θα πάρω το κινητό του. ελπίζω να το σηκώσει η μητέρα του, και να τις πω τα συλλυπητήρια μου δεν ξέρω γιατί έκανε ότι έκανε. και αυτό με θλίβει περισσότερο γιατί ίσος να μην είχα νοιαστεί και εγώ όταν έπρεπε χωρίς να το ξέρω. ίσος ένα μήνυμα μου να έκανε την διαφορα. ποτε δεν θα μάθω.
nmtray2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 και αυτό με θλίβει περισσότερο γιατί ίσος να μην είχα νοιαστεί και εγώ όταν έπρεπε χωρίς να το ξέρω. ίσος ένα μήνυμα μου να έκανε την διαφορα. ποτε δεν θα μάθω. Μη μπαινεις σ'αυτο το τριπακι. Κι ενας δικος μου φιλος αυτοκτονησε πριν καμποσα χρονια κι ακομα σκεφτομαι οτι ισως μπορουσα να ειχα αλλαξει κατι. Απλα, εγινε. Δεν αλλαζει τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.