passenger57 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Σκέπτομαι να αγοράσω το ΝΟΚΙΑ Ν95 το απλό, όχι αυτό με τα 8 GB.Το βρίσκω πολύ όμορφο και λειτουργικό.Επίσης σκέπτομαι ποσο θα με βολέψει η φωτογραφική του των 5 Mpixel.Όπως επίσης και το GPS για το αυτοκίνητο.Αλλά, άκουσα πως : 1) Δεν περιέχει ελληνικούς χάρτες και πρέπει να τους πληρώσεις εξτρά.Ισχύει αυτό? 2) Δεν περιέχει φωνητικές εντολές και πρέπει να τις πληρώσεις εξτρά.Ισχύει αυτό? 3) Δεν συντονίζεται εύκολα με δορυφόρους.Ισχύει αυτό? 4) Δεν βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες.Ισχύει αυτό? Οποιος έχει την καλοσύνη ας απαντήσει. Ξέρει κανείς πόσο το δίνει η Vodafone?
apaixtos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Φωτος βγαζει πολυ καλες.Χαρτες οντως δεν πρεπει να εχει και λογικα θα τους παρεις με πληρωμη...Για τα αλλα δεν ξερω...
stemac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 φωτος θα μπορουσε να βγαζε τελειες αν η nokia δε τα ξυνε. Εχουν βαλει οταν κανει τη κωδικοποιηση σε jpg να το κανει με πολυ χαμηλο quality με αποτελεσμα 5MP φωτο να ναι 300-700kb αντι για τα 1.5-3. Τωρα αυτο φτιαχνεται με ενα firmware upgrade αλλα θα το βαλουν και ποτε? Οχι για τους χαρτες δε πληρωνεις κατεβαζεις οσους θες απο το site και τους περνας κινητο Φωνητικες δεν περιεχει και πληρωνεις γενικα για navigation. Με δορυφορους μια χαρα συντονιζεται αμα βαλεις και το AGPS τελεια, αμα εχεις παρει και πακετο απο τον Provider και εχεις και το internet ανοιχτο ειναι θεμα δευτερολεπτων να lockarei σε τουλαχιστον 3 sat's που χρειαζεται ( και σε χρεωνει υπερβολικα λιγο μου φαινεται 2-3 kb αλλα δε το ξερω για σιγουρα). Εγω παντως το χω 3 μερες και ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος αμα φτιαξουν και το θεμα με τη φωτο το κινητο σφυραει, το navigator δε το χρησιμοποιω εκτος αμα χαθω και θελω να δω που στα κομματια ειμαι ^^
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 @Stemac τι λες, θα φτιαχτει αμεσα το θεμα με τις φωτο? Κατα τα αλλα, με καλυψες.
passenger57 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Από πού μπορώ να πάρω αυτές τις περίφημες φωνητικές εντολές? Γενικά ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιεί το n95?
stemac Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 δε ξερω ρε katana ουρλιαζει λαος στα φορουμς της nokia αλλα δε βλεπω να πτωουνται και αν και οι γνωσεις μου στον προγραμματισμο ειναι βασικα ανυπαρκτες κανει μπαμ οτι μια αλλαγη στο πως κανει encode τη φωτο με το jpg ειναι αστειο να το κανουν. Φωνητικες εντολες εχουν και τα nokia maps και μπορεις να διαλεξεις για ποσο καιρο το αγοραζεις πχ μια βδομαδα 1 μηνα 1 χρονο .. το n95 ειναι smartphone μη κλειδωμενο ακα βαζεις οτι γουσταρεις. θες google maps βαλτα, θες το garmin application gια navigation ? αγορασε το και βαλτο. Το N95 Οπως ειπα και πριν σου δινει το δικαιωμα να κατεβασεις μεσω του pc χαρτες για πανω απο 150 χωρες ( nokia maps) δωρεαν
savasgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 εγω παντως αν εριχνα το βαρος στο τομεα GPS ,δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη το N95...το n95 τα κανει ολα καλα, αλλα ενα ppc με destinator ειναι οτι καλυτερο για πλοηγηση
luxury_john Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Καλημερα σε ολους ειμαι κατοχος ΝΟΚΙΑ Ν95 και το εχω παρει απο την VODAFONE νομιζω τωρα το δινει στα 599 δεν ειμαι πολυ σιγουρος το κινητο ειναι φοβερο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος βγαζει φοβερες φωτο αρκει να ξερεισ να χειριζεσαι σωστα την καμερα του αυτο θα το μαθεις με το καιρο πειραματιζοντας απανω σε αυτο οι χαρτες εινα αλλη ιστορια εγω τους εχω επανω ελλαδας κυπρου βουλγαριας γιατι αμα τους βαλεις ολους θες και μια 4gb μνημη για χωρεσουν και να εχεια και χωρο στο κινητο το μονο κακο με τους χαρτες οτι ειναι στα λατινικα οχι στα ελληνικα δεν εχει προβλημα με δορυφορους το μονο που πρεπει να πρσεχεις ειναι να το εχεις ανοιχτο να φαινεται το πληκτρολογιο και να κοιταει στον ουρανο αργη ελαφρα να πιασει σημα μονο οταν εχει πολυ συννεφια και εισαι ταυτοχρονα μεσα σε στενα με πολυκατοικιες γυρω γυρω το wifi του πολυ καλο και αυτο περνει μεχρι 8gb μνημη τραβαει φοβερα βιντεο σε ποιοτητα και ηχο!!!αυτα πιστευω οτι ειναι πολυ καλη η κινηση να παρεις ενα κινητο που τα εχει ολα και κατι αλλο που δεν το λενε ειναι οτι το κινητο εχει dual core επεξεργαστη στα 336mhz!!!!αυτα στα λεει ενας ανθρωπος ο οποιος καθε 15 μερες αλλαζε κινητο και απο τοτε που το πηρα εχω 5 μηνες να το αλλαξω!!!!μην το σκεφτεσαι αξιζει!!!!
luxury_john Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 α και κατι αλλο που παρελειψα φωνητικες εντολες τι εννοεις δεν καταλαβα, φωνητικες κλησεις εχει, στο gps να σου λεει που να πας φωνητικα και παλι εχει και εχει και επιλογη αντρα η γυναικα αλλα να του λες θελω να παω εκει κανε την διαδρομη δεν εχει απο οτι ξερω εγω δεν το εχω βρει στο δικο μου παντως!!!οπως και θα σου δειξω σε αυτο το link τι κανει το κινητο με τα αντιστοιχα προγραμματα http://www.bysamir.fr/ μπες εδω και θα δεις!
S2Katana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 δε ξερω ρε katana ουρλιαζει λαος στα φορουμς της nokia αλλα δε βλεπω να πτωουνται και αν και οι γνωσεις μου στον προγραμματισμο ειναι βασικα ανυπαρκτες κανει μπαμ οτι μια αλλαγη στο πως κανει encode τη φωτο με το jpg ειναι αστειο να το κανουν. Φωνητικες εντολες εχουν και τα nokia maps και μπορεις να διαλεξεις για ποσο καιρο το αγοραζεις πχ μια βδομαδα 1 μηνα 1 χρονο .. το n95 ειναι smartphone μη κλειδωμενο ακα βαζεις οτι γουσταρεις. θες google maps βαλτα, θες το garmin application gια navigation ? αγορασε το και βαλτο. Το N95 Οπως ειπα και πριν σου δινει το δικαιωμα να κατεβασεις μεσω του pc χαρτες για πανω απο 150 χωρες ( nokia maps) δωρεαν Εγω εχω το Garmin, μαλιστα προχθες το εβαλα.Το δοκιμασα στο αμαξι, αλλα οχι ως navigation.Απλα το ετρεξα και εντοπισε τη θεση μου, με τον δορυφορο να με ακολουθει. Οι φωτογραφιες εχουν προβλημα παιδια, χαραμιζονται τα 5MP.Μονο το βιντεο ειναι οπως πρεπει. luxury_john για πες μας καμια συμβουλη για τις φωτογραφιες.
NoD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Με τη μπαταρία έχει γίνει τίποτα ή είναι τραγική ?
stemac Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 η μπαταρια ειναι η ιδια και το αστειο ειναι οτι και το n96 θα εχει την ιδια (βεβαια το pack2 που θα εχει λενε οτι θα την κανει να ειναι σαν 1200). Τωρα το fw v20 βελτιωσε καπως τη καταναλωση. Εμενα το κινητο κραταει average 1.5-2 μερες με bluetooth και scanning για WLAN κλειστα, οπως επισης και το 3g κλειστο μιας και δε τα χρησιμοποιω. Βλεπω που και που κανα video που εχω περασμενα και συνηθως οταν ειμαι στο δρομο ακουω μουσικη, μηνυματα αρκετα πολλα αλλα δε κανω πολλα τηλεφωνα. Απο κει και περα υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορεις να ρυθμισεις/κανεις για να μεγαλωσεις τη διαρκεια της μπαταριας αλλα εξαρταται παντα απο το ποσο θες να ασχοληθεις.
karfopouloss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ξερει κανεις παιδια αν υπαρχει καποιο προγραμμα για nokia n95 για να βαζεις φωτοφραφιες ως φοντο και να πιανουνε ολοκληρη την οθονη???? ευχαριστς πολυ...!! ---------- Προσθήκη στις 23:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ---------- ξερει κανεις παιδια αν υπαρχει καποιο προγραμμα για νοκια ν95 για να βαζεις φωτοφραφιες ως φοντο και να πιανουνε ολοκληρη την οθονη???? ευχαριστς πολυ...!!
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ξερει κανεις παιδια αν υπαρχει καποιο προγραμμα για nokia n95 για να βαζεις φωτοφραφιες ως φοντο και να πιανουνε ολοκληρη την οθονη???? ευχαριστς πολυ...!! ---------- Προσθήκη στις 23:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ---------- ξερει κανεις παιδια αν υπαρχει καποιο προγραμμα για νοκια ν95 για να βαζεις φωτοφραφιες ως φοντο και να πιανουνε ολοκληρη την οθονη???? ευχαριστς πολυ...!! Ετσι οπως το εννοεις οχι. Η λυση σου ειναι να βρεις το προγραμμα Theme DIY και να φτιαξεις τα δικα σου θεματα με αρχικη ταπετσαρια που οντως πιανει ολοκληρη την οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.