Freakster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μετά από ένα τετ α τετ με τον τοίχο το ενός μηνός αγαπημένο μου φορητό mp3 player έγινε για πέταμα Έψαξα και βρήκα κάποιες λύσεις, αλλά δεν λειτούργησαν ολοκληρωτικά. Π.χ. να το τρίψω με ύφασμα στο οποίο έχω βάλει οδοντόκρεμα - αφαίρεσε τις πολύ επιφανειακές γρατζουνιές Να χρησιμοποιήσω υγρό επιδιόρθωσης σιντι - δε βρήκα πουθενά, έχει κανείς ιδέα αν πουλάνε στα "πλαίσιο"; Το mp3 player είναι το creative zen, με πλαστική επικάλυψη. Ξέρει κανείς καμια άλλη λύση; Ευχαριστώ.
firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε λίγο υγρό φρένων ή υγρό από συμπλέκτη. Προσοχή!!! Δεν το έχω δοκιμάσει σε πλαστικό τέτοιου είδους! Μόνο στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μου το έχω κάνει. δοκίμασε το σε κανα cd πρώτα. Μια πάρα πολύ μικρή ποσότητα σε ένα πανάκι. Μία σταγονίτσα. Και μετά καλό καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.
kostastnt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Displex!!! Είναι μια αλοιφή για οθόνες κινητών. Η αλοιφή όντως κάνει δουλειά. Την πήρα πριν από 2-3 χρόνια 3 Ευρώ στην Γερμανία. Εδώ δεν ξέρω τι παίζει
Freakster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912265 Αυτό εννοείς; Λεει για οθονες κινητων, δηλαδή γυαλί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.