geo99rge Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 για σας παιδια, πηρα την παραπανω καρτα και θελω λιγη βοηθεια, οπως η καρτα εχει ρονισμο πυρηνα στα 600 mhz και μνημης στα 1000mhz. τωρα στο πισι μου ο χρονισμος τις μνημης ειναι στα 400. πως μπορω να το αλλαξω αυτο? να το ανεβασω λιγο ειδου το ερωτημα μηπως παιζει ρολο και η μητρικη? εχω την κ8-deluxe με athlon 64 κλοκαρισμενο στα 2.4 απο 2 ghz, στης ρυθμισεις το εψαξα και δεν βρηκα τιποτα και drivers κατεβασα, δεν γνωριζω κατι αλλο γιάυτο βοηθηστε λιγο. σορυ για το μεγαλο ερωτημα και αν σας κουρασα υ.γ. παιζει μια χαρα η καρτα, απλα να την ανεβασω λιγι και για μελλοντικα παιχνιδια ευχαριστω
stm00192 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μηπως αυτή την συχνότητα την παρατηρείς οταν είσαι σε 2D περιβάλλον! Αν ναι τοτε λογικο είναι να είναι στα 400 διοτι η καρτούλα ρίχνει από μονη της την συχνότητα όταν δεν δουλέυει στα full για εξοικονομιση ενέργειας!!!
geo99rge Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 αυτο φιλε μου δεν το ηξερα, εγραψα οτι ειδα απο το καταλιστ preferences σε 2d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.