paris7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα guys and girls. Ανάμεσα στις 2 μητρικές με αγορά RAM ( 1066 ) 2gb υπάρχουν κάποιες διαφορές σημαντικές που δεν έχω προσέξει? Πιο από τα 2 θα προτιμούσατε εσείς? Πάνω θα μπουν core2, μια GT και τροφοδοτικό 500w. Ευχαριστώ http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1261&maincat_no=1# http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522550
stm00192 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 +1 για την Ρ5Κ.... εχω κακές εμπειρίες από ΜSI
rem451 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Λένε οι Asus έχουν πρόβλημα στους Drivers, επίσης οι μιτρικές με αυτό το chipset υποστηρίζουν τους νέους επεξεργαστές στα 45nm ? Εχω ακουσει ορισμένες ναι μετα απο BIOS Update
kostasSTi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 +1 στην Asus από μένα... Μακρυά από MSI...
desolatorXT Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 +1 για την Ρ5Κ.... εχω κακές εμπειρίες από ΜSI ομοίως και εδώ... Έχω τώρα μια ASUS P5k Premium Wi/Fi AP και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Για τον φίλο που ρώτησε αν υποστηρίζουν 45Nm, ναι υποστηρίζουν, εγώ έχω την προαναφερθείσα μητρική και "φοράω" έναν E8400 πάνω της... Αναγνωρίστηκε κανονικότατα απο το BIOS χωρίς να χρειαστεί ούτε Update ούτε καμιά άλλη διαδικασία. Πρόβλημα με τα drivers δεν υπάρχει απολύτως κανένα... ΑΠλά οι συγκεκριμένες μητρικές παρουσιάζουν ένα πρόβλημα με δίσκους Western Digital (ΜΟΝΟ) όταν αυτοί βρίσκονται σε διάταξη RAID.
makis_81 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Πάρε την MSI P35 NEO 2 FR και θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος και θα γλιτώσεις και φράγκα
rem451 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ομοίως και εδώ... Έχω τώρα μια ASUS P5k Premium Wi/Fi AP και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Για τον φίλο που ρώτησε αν υποστηρίζουν 45Nm, ναι υποστηρίζουν, εγώ έχω την προαναφερθείσα μητρική και "φοράω" έναν E8400 πάνω της... Αναγνωρίστηκε κανονικότατα απο το BIOS χωρίς να χρειαστεί ούτε Update ούτε καμιά άλλη διαδικασία. Πρόβλημα με τα drivers δεν υπάρχει απολύτως κανένα... ΑΠλά οι συγκεκριμένες μητρικές παρουσιάζουν ένα πρόβλημα με δίσκους Western Digital (ΜΟΝΟ) όταν αυτοί βρίσκονται σε διάταξη RAID. α καλα που μου το πες γιατί κάτι τέτοιο σκεφτόμουν να κάνω.... οποτε παμε MSI..
kostasSTi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Τότε πήγαινε σε abit ip35 pro να ησυχάσεις... Με την msi πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην έχεις προβλήματα...
seven77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ASUS P5k Premium Wi/Fi AP 1 χαρα παιζει με 2 wd raptor raid 0
Voodooman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Τότε πήγαινε σε abit ip35 pro να ησυχάσεις... Με την msi πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην έχεις προβλήματα... Μάλλον θα είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου!! Έχω αλλάξει 9 ή 10 MSI και ποτέ καμμία δεν μου παρουσίασε το παραμικρό!
dimitris74 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 η απλη p5k δεν εχει raid στο southbridge, εχει μονο με ενα εσωτερικό και έναν εξωτερικό σκληρό σε esata. αν πας σε asus κοιτα την p5k pro h p5kr για να εχεις και raid με εσωτερικους δισκους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.