Προς το περιεχόμενο

HP DV6187

roeften

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi all,

Έχω ένα DV 6187 το οποίο με λίγα λόγια έχει 2GHZ Core 2 Duo, 15,4 WXGA, 1 GB RAM και όλα τα γνωστά και επιπλέον αυτό το γαμάτο HP finish.

Δεν το έχω ούτε ένα χρόνο αλλά σκέφτομαι να το πουλήσω γιατί θέλω κάτι με πιο μικρή οθόνη -> πιο φορητό (έχω desktop pc).

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πόσο να το πουλήσω, δεδομένου ότι το είχα πάρει 1299 Ευρώ;

Με όλες τις τιμές που βλέπω έχω μπερδευτεί! Σκεφτόμουν κάτι σε 850, είναι λίγα ή πολλά;

Cheers!

PS: Δεν είναι αγγελία, το laptop θα το πουλήσω στο νησί που μένω.

PS1: Λέω μετά να πάρω αυτό εδώ, τι λέτε;

Δημοσ.

το laptop ειναι πολυ καλο και ειναι κριμα να το σκοτωσεις !προσπαθησε να παρεις πανω απο 800!εκει που εχουν φτασει οι τιμες θα σε τρελανουν στα παζαρια!!!!

Δημοσ.

Εξαρτάται φίλε και από τα υπόλοιπο hardware του μηχανηματός σου.Για παράδειγμα τι κάρτα γραφικών έχει κ.τ.λ. Προτείνω να μας πεις το μοντέλο σου και τα ακριβή χαρακτηριστικά του φορητού σου.

Δημοσ.
Εξαρτάται φίλε και από τα υπόλοιπο hardware του μηχανηματός σου.Για παράδειγμα τι κάρτα γραφικών έχει κ.τ.λ. Προτείνω να μας πεις το μοντέλο σου και τα ακριβή χαρακτηριστικά του φορητού σου.

Παράλειψη μου, αυτό εδώ

+ τσάντα μεταφοράς και optical wireless mouse ;)

Δημοσ.

Κοίτα πια αυτό το λάπτοπ δεν αξίζει πια πολλά.Γιατί είναι παρωχημένη η κάρτα του και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο λάπτοπ με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά (απλώς με την ΑΤΙ Χ1400 αντί για την 7400) και ξέρω πως δεν πιάνει πάνω από 750 ευρώ.Πάντως αν το δώσεις τόσα,καλά είναι.Έχε υπόψιν σου οτι το Packard Bell έχει ενσωματώμενη κάρτα με ότι συνεπάγεται αυτού και ότι θα έχει χειρότερη απόδοση από αυτό που έχεις τώρα.

Δημοσ.
Κοίτα πια αυτό το λάπτοπ δεν αξίζει πια πολλά.Γιατί είναι παρωχημένη η κάρτα του και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο λάπτοπ με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά (απλώς με την ΑΤΙ Χ1400 αντί για την 7400) και ξέρω πως δεν πιάνει πάνω από 750 ευρώ.Πάντως αν το δώσεις τόσα,καλά είναι.Έχε υπόψιν σου οτι το Packard Bell έχει ενσωματώμενη κάρτα με ότι συνεπάγεται αυτού και ότι θα έχει χειρότερη απόδοση από αυτό που έχεις τώρα.

Είναι απολύτως οκ, δεν παίζω καθόλου παιχνιδια. Τρέχω RDC, cvs, και amarok για τη δουλειά και θέλω ταινίες για leisure στα ταξίδια μου στο καράβι... Με ενδιαφέρει η αυτονομία και η φορητότητα κυρίως.

Πάντως είχα την εντύπωση ότι στα περισσότερα λαπτοπ η κάρτα είναι onboard.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...