Προς το περιεχόμενο

NOKIA 6230i sos

orpheas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 6230Ι ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ .FLV ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ PC.ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.ΑΥΤΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΔΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΩΒΑΖΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!!:-)

Δημοσ.

Ο τύπος που υποστηρίζει το κινητό σου είναι 3gp.... Σ'αυτό θα πρέπει να το μετατρέψεις

για να μπορείς να το δεις. Τώρα μετατροπείς έχει πολλούς ψάξε στο google για flv to 3gp converter.

Δημοσ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ.ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΑΠΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

Δημοσ.

Υπάρχει η λύση του Quicktime PRO που μπορείς να το κάνεις μετατροπή με δικές σου

επιλογές στα frames, μέγεθος, κλπ. ...από εκεί και πέρα μην περιμένεις θαύματα...

Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις το προγραμμα super που ειναι και freeware. Εγω το κατεβασα και το χρησιμοποιω για να κανω οτι video εχω σε h264 mp4 ωστε να μπαινει στο n95.

http://www.erightsoft.net/SUPER.html

κλικαρε οτι λεει για download και κατω κατω στην οθονη θα σου εχει ενα μηνυμα να περιμενεις 10 sec ωστε να βγαλει το λινκ. Σε περιπτωση που δε στο ανοιγει για οποιο λογο σου βγαζει ( και μαλλον θα εχεις firefox η καποιο αλλο browser ο μονος τροπος ηταν να ανοιξω το λινκ με IE.... )

Δημοσ.

κοιταξα στη σελιδα της nokia για το κινητο σου και στα options του super μπορεις να βαλεις τα εξης:

otmsciovbb.jpg

AAC audio codec ειναι πολυ καλη ποιοτητα ηχου. Αν θες να μειωσεις το μεγεθος βασικα με fps και bitrate kps στο video θα παιξεις. Αμα νιωθεις οτι το video δεν ειναι ' smooth' σημαινει οτι παρακατεβασες τα fps. Εγω θα ελεγα νo το βαλεις στο 15 το fps. Bitrate μη το πας πανω απο 240. Γενικα παιξε με τα options μεχρι να βρεις κατι που σου αρεσει ( ποιοτητα / μεγεθος).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...