bells Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα σε μερικα παχνιδια (pes08 spiderman3)ξεκιναει διχνει το λογοτυπο ps2 αλλα μετα τιποτα σε αλλη κονσολα ps2 τα ιδια παιχνιδια παιζουν κανονικα τι μπορει να φταιει
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα σε μερικα παχνιδια (pes08 spiderman3)ξεκιναει διχνει το λογοτυπο ps2 αλλα μετα τιποτα σε αλλη κονσολα ps2 τα ιδια παιχνιδια παιζουν κανονικα τι μπορει να φταιει 99% η εγγραφή... και 1% το laser σου... (αν θέλει ψιλορύθμιση)
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 τι δισκακια χρησιμοποιεις για τις εγγραφες σου? παιζει μεγαλο ρολο και αυτο. (αν και το ps2,δεν ειχε τετοια προβληματα με τις μαρκες DVD,και με ασυμβατοτητα.)
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 τι δισκακια χρησιμοποιεις για τις εγγραφες σου? παιζει μεγαλο ρολο και αυτο.(αν και το ps2,δεν ειχε τετοια προβληματα με τις μαρκες DVD,και με ασυμβατοτητα.) μια χαρά δεν σου παίζουνε αν τα γράψεις σε υψηλή ταχύτητα.. 6χ το πολύ και υπομονή 4x προτιμώ εγώ για τα πάντα...
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 και σε 8χ μια χαρα πανε,μετα αρχιζουν το ζορια.
bells Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 τα παιχνιδια ειναι αγορασμενα απο το eshop προσφατα αυτο με την ψιλορύθμιση του laser πως μπορω να το κανω? αν αγορασω ενα cd καθαριστικο θα εχω αποτελεσματα? ευχαριστω!!!
v0rtex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 εμένα κάποτε είχε σταματήσει να παίζει το gran turismo (αυθεντικό) ενώ έπαιζε άλλα παιχνίδια... του καθάρισα το ματάκι του laser με μια μπατονέτα για τα αφτιά και πολύ λίγο οινόπνευμα προσεκτικά και από τότε το παίζει κανονικά και αυτό.
Mr_Terror Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Τοτε μιλαμε για αυθεντικα παιχνιδια.Το laser πρεπει να εχει προβλημμα.Αν εχεις το slim ps2 παρε μια μπατονετα, και ριξε ΜΙΣΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ (στην μπατονετα)Μετα ανοιξε το καπακι να φανει το ματακι του laser και κανε με πολυ ευαισθητες κινησεις ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ.Βαλε μετα τα παιχνιδια να δεις αν τρεχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.