Προς το περιεχόμενο

Μετρό μέχρι τις 2 τη νύχτα;;;

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν ήσουν στρατό γιατί γούσταρες να πάρεις άδεια?Για να "διασκεδάσεις" ή για να ρίξεις λίγο ύπνο?Το δεύτερο γιατί στο στρατό δεν το χόρταινες?Όταν ήσουν μικρός γιατί έπαιρνες πορνοπεριοδικά ?Μήπως γιατί σου λειπε το φίκι φίκι ?Ενώ όταν μεγάλωσες δεν παίρνεις πια πορνοπεριοδικά έτσι δεν είναι?

Δεν εχω παει στρατο παρολο που ειμαι 25 χρονων γομαρι...Αλλα δεν καταλαβαινω που κολαει ο στρατος με την δουλεια του καθενος...

Πορνοπεριοδιοκα, οχι δεν παιρνω ακομα, αλλα το βρισκω περιττο, καθως εχω γρηγορη συνδεση internet...Εξακολουθω να μην καταλαβαινω την αναλογια σου...:fear:

Σοβαρα ομως, εσυ ειδικα, καλο θα ειναι να αποφευγεις αναλογιες που περιεχουν σεξ,ερωτα και γονιμοποιηση μεσα τους...

@ Λουσι...

Εγω που παω σε σπιτια φιλων μου και παιζουμε UNO ή βλεπουμε καμια ταινια οταν δεν παιζουν φραγκα, ειμαι αριστερος ή δεξιος? :lol:

Να ξερω τι θα πω και στην μανα μου που εχει αγχωθει...:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Όταν ήσουν στρατό γιατί γούσταρες να πάρεις άδεια?Για να "διασκεδάσεις" ή για να ρίξεις λίγο ύπνο?Το δεύτερο γιατί στο στρατό δεν το χόρταινες?Όταν ήσουν μικρός γιατί έπαιρνες πορνοπεριοδικά ?Μήπως γιατί σου λειπε το φίκι φίκι ?Ενώ όταν μεγάλωσες δεν παίρνεις πια πορνοπεριοδικά έτσι δεν είναι?

Μάλλον κακοπέρασες στο στρατό φίλε! B)

Μπράβο ρε και γω θέλω δωρεάν μεταφορές με τα μμμ, και έκπτωση για τους φοιτητές από την επαρχία στα μπουρδέλα.Α και στο 040 επειδή βρωμάει να μη βάζουν μέσα τους μετανάστες αλλά τους trendy .Γενικά να απαγορεύσουν την είσοδο στα μμμ σε όποιον άνω των 25 δε φοράει κουστούμι .

Α καλά εσύ έχεις huge problem! Συνδικαλιστής φαντάζομαι ε?B)

Δημοσιογράφος είσαι?:whistle:(Εκτός και αν είσαι χτιζοσπιτάς ή χτιζοδρόμος οπότε πάω πάσο)

Όχι, προφανώς εσύ είσαι Δημόσιος Υπάλληλος ή δεν έχεις εργαστεί ποτέ!B)
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό με το φίκι-φίκι είναι εξαιρετικό.

Ομολογώ ότι δεν έχω συλλάβει απόλυτα το νήμα της λογικής πίσω από αυτή τη φράση, αλλά και με τον οργασμό χρειάστηκα μια-δυο αναγνώσεις για να διακρίνω το μεγαλείο του επιχειρήματος.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά, και με την επιφύλαξη να είχε δίκιο (ο pukny ήταν;) εκείνος που υποψιαζόταν πως κάποιος μας χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα σε άσκηση ψυχολογίας, οφείλω να αναγνωρίσω στον omni πως δε διστάζει να τα βάλει με τους πάντες.

Ως εκ τούτου, keep on rocking in the capitalist world.

Υ.Γ. Τα πνευματικά δικαιώματα του φίκι-φίκι εκχωρούνται για χρήση σε υπογραφή;

Δημοσ.

Οι άνδρες Λαγοί -σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο- συχνά έχουν πολύ καλή κρίση και είναι πολύ διορατικοί σχετικά με τους ανθρώπους. οπότε κομμένα τα πολλά πολλά με τον όμνι που κακοπέρασε και στο στρατό και είναι και λαγός.

Δημοσ.
Ανήκοντας στην κατηγορία "μαλακο-Έλλην ο βλαχαδερός", θα συμφωνήσω ότι ο Θεός δεν είναι Κομμουνιστής... Επίσης, θα συμφωνήσω (ΠΑΝΤΑ ως "μαλακο-Έλλην ο βλαχαδερός") ότι τα πλουσιόπαιδα ΑΣΦΑΛΩΣ δεν περνάνε καλά γιατί έχουν κι αυτά τα προβλήματά τους : Να αφήσουν μαλλί ή να το κόψουν ? Να πάνε Αμερική για Πάσχα ή Ινδία, που κάνει και πιο εγκεφαλική- μυστηριακή ? Να ζητήσουν από το μπαμπά να τους αγοράσει σπίτι στην Αγ. Παρασκευή ή στη Γλυφάδα ? Να πάνε Deree ή εξωτερικό ? Τέλος, ως "μαλακο- Έλλην ο βλαχαδερός" ΣΥΜΦΩΝΩ ότι καθένας είναι ΑΞΙΟΣ της μοίρας του και θα ευχηθώ η δική σου (κι η δική μου πρωτίστως) να είναι άλλη, από του παιδιού των φαναριών, του νέου που βγαίνει μόνος με το λεωφορείο πάσχοντας από σκλήρυνση κατά πλάκας, της γιαγιάς που ο τύπος της ρίχνει μπουκέτο για να τη ληστέψει, του παππού, που του μειώνουν και αυτή τη λιγοστή σύνταξη και περιμένουν τα "κοράκια" να πεθάνει για να μην του τη δίνουν πια, του μετανάστη, που έρχεται για μια καλύτερη ζωή κι εμείς (οι κωλοέλληνες) του δείχνουμε τι σημαινει να είσαι μετανάστης στο μπου***λο μας...

Μου φαίνεται δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπα, όταν ειρωνέυεσαι το σχόλιό μου πως τα πλουσιόπαιδα δεν περνάνε καλά. Πίστεψέ με, τα πιο σημαντικά αγαθά αυτού του κόσμου ο θεός και η φύση προβλέψανε να μην αγοράζονται: αγάπη και ευτυχία. Ο πλούσιος και ο φτωχός παλεύουνε για αυτά κάθε μέρα. Δεν είδα πολλούς πλούσιους να έχουν βάλει τα εκατομύριά τους στην τράπεζα και με τον ετήσιο τόκο να μένουν μπαχάμες. Όλοι εδώ είναι να πήζουν κάθε μέρα για να βγάλουν και άλλα....Όσο για τους κληρονόμους που δε δούλεψαν ποτέ αλά hilton, οι περισσότεροι είναι στην κόκα.

Τώρα αν θες να συζητήσουμε για τα κοινωνικά μοντέλα και τις ιδεολογίες, καμία μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει την ευτυχία. ΌΛΕΣ αποτύχανε με τη διαφορά ότι ο καπιταλισμός σε αφήνει ελεύθερο, στην μοίρα σου. Μαύρη μοίρα αλλά ελεύθερο. Ο αλλοδαπός των φαναριών προτιμά να λιώνει στο κρύο παρά να είναι με το μαστίγιο του αγά.

Αλλά μην υποτιμάμε το πρόβλημα του υπερπληθυσμού. Εδώ το οχτάωρο καθιερώθηκε με αίμα και πέθανε σε μια νύχτα με τη σύμφωνη γνώμη όλων.

Τελικά επειδή γενικέυεις πολύ, εσύ τι λύση δίνεις???

Δημοσ.
Δεν εχω παει στρατο παρολο που ειμαι 25 χρονων γομαρι.

Ε άλλοι δεν έχουνε τα κονέ που χεις εσύ.Με συγχωρείς.

Πορνοπεριοδιοκα, οχι δεν παιρνω ακομα, αλλα το βρισκω περιττο, καθως εχω γρηγορη συνδεση internet...Εξακολουθω να μην καταλαβαινω την αναλογια σου...

Ρε συ απλά στο λέω αν πηδάς δεν έχεις αναγκη από τσόντες (εκτός και αν φτιάχνεσαι πριν το γλυκό)η δεν έχεις τόσο συχνά.

Γενικά αυτό που θέλω να πω είναι πως αν κάποιος περνάει καλά τις 14 ώρες της ημέρας του δεν έχει ανάγκη από διασκέδαση τις 2 υπόλοιπες.Γι αυτόν διασκέδαση είναι όλη η ημέρα όχι το δυωράκι του clubbing και του mpoyzouking.Άρα λοιπον εσύ (και εγώ) που έχουμε παρόμοιο τρόπο διασκέδασης, εσείς παίζετε uno , εμείς πίνουμε και οι δυο σε σπίτια φίλων κ γνωστών δεν έχουμε αναγκη από τραμ και μετρά.Εχουμε τα ποδαράκια μας

Υ.Γ. Τα πνευματικά δικαιώματα του φίκι-φίκι εκχωρούνται για χρήση σε υπογραφή;

Ναι βεβαίως:-)

Οι άνδρες Λαγοί -σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο- συχνά έχουν πολύ καλή κρίση και είναι πολύ διορατικοί σχετικά με τους ανθρώπους. οπότε κομμένα τα πολλά πολλά με τον όμνι που κακοπέρασε και στο στρατό και είναι και λαγός.

No offense αλλά το Σάββατο έτρεχες(εσύ ή το συνάφι σου):devil:

Δημοσ.
Ε άλλοι δεν έχουνε τα κονέ που χεις εσύ.Με συγχωρείς.

Καλα ναι...

Το κονε μου ειναι φοβερο...

Εχω κονε στην γραμματεια μιας σχολης που φοιτω, ενα γκομενακι το οποιο επειδη του αρεσουν τα μελια μου ματια, μου εβγαλε ενα χαρτι (βεβαιωση σπουδων λεγεται) το οποιο και πηγα στην στρατολογια....

Εκει λοιπον, ενα αλλο γκομενακι, επειδη της αρεσε ο στητος μου κωλος, δεχτηκε αυτο το χαρτι και μου εδωσε αναβολη 8 χρονια...

Απο τοτε, επειδη ειμαι ο μοναδικος στην Ελλαδα που εκανε τοσο μεγαλη μαγκια, κυκλοφορω με μπλουζακια που λενε "Pwnz0r" και "I'm imbaH", και την λεω σε οσους εχουν παει στρατο...

Και ολα αυτα επειδη ειμαι ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ...

Grow up...

On-topic

Δεν μενουν ολοι φιλοι μου διπλα μου, οποτε θα ηθελα τα ΜΜΜ να ειναι στην διαθεση μου, ποσο μαλλον οταν τα πληρωνω απο την τσεπη μου, εγω και ο καθε Ελληνας πολιτης...

Δημοσ.
No offense αλλά το Σάββατο έτρεχες(εσύ ή το συνάφι σου):devil:

no offernse αλλά η λαγομπηχτή ήταν για την ηλικία σου όχι για την ομάδα σου.

Δημοσ.
no offernse αλλά η λαγομπηχτή ήταν για την ηλικία σου όχι για την ομάδα σου.

μαλλον ενοει τα επεισοδια με τους σκιναδες και τους εξαρχειωτες.

Δημοσ.
Δεν μενουν ολοι φιλοι μου διπλα μου, οποτε θα ηθελα τα ΜΜΜ να ειναι στην διαθεση μου, ποσο μαλλον οταν τα πληρωνω απο την τσεπη μου, εγω και ο καθε Ελληνας πολιτης...

Και το γιατρό πληρώνεις αλλά του δίνεις και φακελάκι.Δε στέκουν αυτά που λέτε σοβαρευτείτε.

Το άλλο που άκουσα είναι λέει για το αλκοολ.Ρε τρελαμμένοι μην πίνετε.Σας υποχρεώνει κανείς να πιείτε αν βγείτε έξω?Ακούστε τη μουσική σας χωρίς πιοτό.Δλδ όταν την ακούτε στο mp3 του corsa beat πρωί για τη δουλειά έχετε και ένα dewars μαζί σας?:PΚαι γενικά αφού είστε και θιγμένοι εσείς οι νέοι γιατί δεν παίρνετε ένα ουισκάκι μπουκάλι .Με 10-20 ευρώ βγάζετε όλη την εβδομάδα και όχι την μπόμπα που θα σου δώσουν στο κλαμπομπούζουκο.Αλλά είπαμε είμαστε μίζεροι δε γίνεται αλλιώς

Πάντως τελικά απότι είδα στο blog τους δε θα γίνει η κατάληψη.Κρίμα γιατί θα ρίχναμε γέλιο με τα σούργελα που θα μαζεύονταν.

Δημοσ.
εσείς οι νέοι

Εχω την εντυπωση οτι κοροιδευομαστε εδω μεσα...

Παιζει και να σου ριχνω 5 χρονια στο κεφαλι (συμφωνα παντα με αυτο που δειχνεις με τα γραπτα σου)...

Γενικοτερα εισαι ο πρωτος που θα κρινει τον αλλον χωρις να ξερεις το παραμικρο για αυτον, και χωρις να εχεις το τακτ να ρωτησεις...

Παραδειγμα η @@αρια που ειπες για τον στρατο και εμενα... Χωρις να ξερεις τι ειμαι θεωρησες δεδομενο οτι εχω παει στρατο, και υστερα οτι εχω κονε για να μην παω...

Και το κανεις αυτο πολυ συχνα, με διαφορους αλλους συνομιλητες σου με αποτελεσμα να καταντας κουραστικος...

Θες να μας πεις κανα δυο πραγματακια για εσενα, γιατι τουλαχιστον εγω, δεν θελω να κανω το ιδιο λαθος με εσενα... Θα ηθελα να ξερω την ηλικια σου, αν εχεις σπουδασει τιποτα και τι δουλεια κανεις, αν δουλευεις...

Εβαλες ενα 12-08 στο προφιλ σου και νομιζεις οτι κατι εκανες...

Παπαρολογεις και κατακρινεις χωρις να ξερουμε τι ρολο βαρας...

Τωρα βεβαια αν πιστευεις οτι αυτες οι πληροφοριες θα αφαιρεσουν απο την οποια βαρυτητα του λογου σου ή εχεις σκοπο να μας φλομωσεις στο ψεμα, μην κανεις καν τον κοπο, δεν χρειαζεται...

Δημοσ.

. . . . . . Για να λέμε την αλήθεια τσούζει κάποιους ΚΤΕΛητες και ταρίφες δεν τους συμφέρει η επέκταση και ενίσχυση ΜΜΜ στο Νομό Αττικής και στην προκειμένη περίπτωση ειδικά τους ταρίφες!!

κάνουνε μπαμ από χιλιόμετρα....

Δημοσ.
Καλα ναι...

ενα γκομενακι το οποιο επειδη του αρεσουν τα μελια μου ματια,

....

ο στητος μου κωλος

...

ειμαι ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ...

αχ και τι ζώδιο είσαι ? :P

Αγαπητέ Τζιμάρα θα σου απαντούσα αλλά, βαριέμαι... (νο οφένς)

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση οτι κοροιδευομαστε εδω μεσα...

Παιζει και να σου ριχνω 5 χρονια στο κεφαλι (συμφωνα παντα με αυτο που δειχνεις με τα γραπτα σου)...

Kαλά δέν πιστεύω οτι εδώ μέσα θα υπάρχουν και πολλοί πάνω των 30:mrgreen:

Στα άλλα που έγραψε έχει δίκιο άν θέλουμε να πιούμε μπορούμε να αγοράσουμε ένα μπουκάλι ουίσκι απο το LIDL με 5 ευρώ, είναι καλύτερο απο το να το αγοράζουμε στα βραδυνά κέντρα με 100 και να κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε απο πάνω με το αυτοκίνητο στην επιστροφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...