Προς το περιεχόμενο

Μετρό μέχρι τις 2 τη νύχτα;;;

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.μεχρι τις 2...οκ παμε μετρο αλλα μετα θα στηνονται αλλοι τοσοι στις ουρες των ταξι για να γυρισουν σπιτι μετα απο καμμια ωρα που θα περιμενουν για ταξι...

2.οι εργαζομενοι δεν εχω διαβασει τι προβλημα εχουν περα οτι θα πηγαινουν τελευταιοι στις εξοδους τους!υπερωριες δεν θα πληρωνονται,τι μας πρηζουν κ αυτοι?

3.σε περιπτωση που δεν βγαινουν τα εξοδα για την λειτουργια του μετρο για αυτες τις 2 ωρες,γιατι να τα πληρωνουμε παλι εμεις για αυτους τους λιγους που μπορουν να βγαινουν μετα τις 12?

4.ειδαμε κ το τραμ που δουλευει 24ωρο τι κανει...μονο το καλοκαιρι η παραλιακη γραμμη την βλεπω γεματη το βραδυ...αντε κ φετος δωρο στο γκαλεα εκαναν,με την προεκταση που εγινε.

5.επισης το να μιλαει καποιος οτι η γενια των 700ε οτι μπορει να βγενει εξω καθε παρασκευη-σαββατο ειναι τουλ γελειο.σιγουρα αυτα τα ατομα δεν θα χουν να χαλανε το 50ε καθε π.σ.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μόνο πες τα ωράρια να ξέρουμε πότε να πρασινίζουμε και τα φανάρια να περνάς ε.

ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΟΥ.

Δεν το κάνω για τη πάρτη μου, αν ο άλλος γουστάρει να σηκώνεται στις 6 η ώρα το πρωί κανένα πρόβλημα, αλλά γιατί γουστάρει να ξυπνάει με την αυγούλα και όχι για να ταίζει τις τράπεζες και τα αφεντικά.;)

Για να κλείσω όλα τα μμμ είναι για να πηγαίνουμε στις δουλειές μας και να γυρνάμε από αυτές.Στον καπιταλισμό η παραγωγική διαδικασία ξεκινάει από τις 5,30 το πρωί και κλείνει στις 5(αντε 7 με υπερωρίες).Μετά ο καπιταλισμός έχει δώσει στον αστούλη λαμαρίνα για να κόβει βόλτες μαζί με άλλους μίζερους τύπους σε χαζορεστοράν με χαζογκόμενες και χαζογκόμενους για να ξεχνάει τον πρωινό βιασμό.Όλα τα άλλα για κακούς συνδικαλιστές, καλούς εργαζόμενους, γενιά των αιποδ και των γιορσπεις είναι κουραφέξαλα.

Στην πρώτη παράγραφο μάλιστα μπορώ να σου δώσω και δίκιο.

Εσύ νομίζεις δλδ ότι το μετρό έγινε για αγθαοεργίες?Καλά κάνετε και "επαναστατείτε" :lol:αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε πως κάποια πράγματα έγιναν για κάποιο λόγο.Όπως πχ τα γήπεδα έγιναν για μπάλα και όχι για συναυλίες(βλ Καραισκάκη) έτσι και το μετρό έγινε για να πηγαίνει ο κόσμος στις δουλειές του και όχι γιατί το κάθε κακομαθημένο κοριτσάκι των βΠ ή των ΝΠ θέλει να βλέπει τις φίλες του και ο νεόπλουτος μπαμπάς(συνήθως προερχόμενος εξ επαρχείας) βαριέται να κάνει τον ταξιτζή

Άσχετο για τους 700ίτες έχετε την εντύπωση πως παλιότερα παίρναν περισσότερα οι εργαζόμενοι?Και στην τελική μη βγείτε ρε μάγκες αν δε σας βγαίνουν.Οι μεν δείτε τον Παπαδόπουλο οι άλλοι κατεβάστε το ε σταιητ οφ τρανσ του μπαμπούρεν ή πως αλλιώς τον λένε

Δημοσ.

Για να κλείσω όλα τα μμμ είναι για να πηγαίνουμε στις δουλειές μας και να γυρνάμε από αυτές.Στον καπιταλισμό η παραγωγική διαδικασία ξεκινάει από τις 5,30 το πρωί και κλείνει στις 5(αντε 7 με υπερωρίες).Μετά ο καπιταλισμός έχει δώσει στον αστούλη λαμαρίνα για να κόβει βόλτες μαζί με άλλους μίζερους τύπους σε χαζορεστοράν με χαζογκόμενες και χαζογκόμενους για να ξεχνάει τον πρωινό βιασμό.Όλα τα άλλα για κακούς συνδικαλιστές, καλούς εργαζόμενους, γενιά των αιποδ και των γιορσπεις είναι κουραφέξαλα.

Εσύ νομίζεις δλδ ότι το μετρό έγινε για αγθαοεργίες?Καλά κάνετε και "επαναστατείτε" :lol:αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε πως κάποια πράγματα έγιναν για κάποιο λόγο.Όπως πχ τα γήπεδα έγιναν για μπάλα και όχι για συναυλίες(βλ Καραισκάκη) έτσι και το μετρό έγινε για να πηγαίνει ο κόσμος στις δουλειές του και όχι γιατί το κάθε κακομαθημένο κοριτσάκι των βΠ ή των ΝΠ θέλει να βλέπει τις φίλες του και ο νεόπλουτος μπαμπάς(συνήθως προερχόμενος εξ επαρχείας) βαριέται να κάνει τον ταξιτζή

Εσενα τι σε ενοχλει για να καταλαβω?

Οτι το μετρο το χρησιμοποιουνε και ατομα που βγαινουν για βολτα?

Οτι υπαρχει κοσμος που εχει την οικονομικη δυνατοτητα να βγαινει και να διασκεδαζει?

Οτι υπαρχουν ατομα που βγαινουν και διασκεδαζουν χωρις να χαλασουν δεκαρα?

Το μετρο εγινε για να πηγαινει ο κοσμος στην δουλεια του...:shock:

Να δειχνουμε τα ενσημα μας τοτε αντι για εισιτηριο...

Μηπως και οι δρομοι ειναι μονο για οσους δουλευουν?

Να ξερω ρε παιδι μου να μην κυκλοφορω μετα τις 17:00 αμα ειναι...

Να προσθεσω επισης οτι το Ιντερνετ ξεκινησε για να κανουν καποιοι πιο ευκολα την δουλεια τους (π.χ. πανεπιστημια), και οχι για να λεει ο καθενας την βλακεια του...

Οποτε κανε μας την χαρη και εφαρμοσε τα πιστευω σου...

Δωσε το καλο παραδειγμα...

Δημοσ.

Τον ενοχλει που δεν υπαρχει σεβασμος και στον υπολοιπο κοσμο που κυκλοφορει αλλες ωρες. Και μην ακουσω οτι δεν υπαρχει κοσμος που κυκλοφορει το βραδυ, χαμος γινεται...

Δημοσ.
Δεν το κάνω για τη πάρτη μου, αν ο άλλος γουστάρει να σηκώνεται στις 6 η ώρα το πρωί κανένα πρόβλημα, αλλά γιατί γουστάρει να ξυπνάει με την αυγούλα και όχι για να ταίζει τις τράπεζες και τα αφεντικά.;)

Άσχετο για τους 700ίτες έχετε την εντύπωση πως παλιότερα παίρναν περισσότερα οι εργαζόμενοι?Και στην τελική μη βγείτε ρε μάγκες αν δε σας βγαίνουν.Οι μεν δείτε τον Παπαδόπουλο οι άλλοι κατεβάστε το ε σταιητ οφ τρανσ του μπαμπούρεν ή πως αλλιώς τον λένε

Μου φαίνεται φίλε μου δεν έχεις μάθει κάποια πράγματα. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου στο παρελθόν οι άνθρωποι δουλεύανε με την ελπίδα μια μέρα, με τη βοήθεια της επιστήμης, να υπάρχει πληθώρα αγαθών και όλοι να δουλεύουνε 2 ώρες. Εγώ σου λέω ότι αυτό το έχουμε πετύχει. Ωστόσο πάντα θα υπάρχει αυτός που θα πει , εγώ θα δουλέψω 4 ώρες για να βγάλω παραπάνω....Οπότε αρχίζει ο ανταγωνισμός που είναι άλλωστε η αιτία της εξέλιξης. Βάλε και το μη αναμενόμενο για αιώνες προβλημα του υπερπληθυσμού και τότε θα καταλάβεις γιατί όλοι τρέχουνε σήμερα: Διότι απλά αν δεν τρέξεις παραπάνω από τον άλλο, θα μείνεις και να πεινάς. ΚΑι ο άλλος δεν είναι ο γείτονας, είναι ένα άλλο κράτος!!

Ο βλάχος νεόπλουτος δούλεψε και τα έφτιαξε και θα τα χαλάσει όπως γουστάρει. Όχι όπως του πεις εσύ. Την ικανότητα να πλουτίσει κάποιος νόμιμα με σκληρή δουλειά την αναγνωρίζει ακόμα και ο Θεός. Ο Θεός δεν είπε να γίνουμε κουμουνιστές, είπε δώσε το μισό χιτώνα στον φτωχό. Άρα αναγνωρίζει ότι υπάρχει αυτός που τα έχει και αυτός που πεινάει....Σίγουρα υπάρχει και η αδικία, αλλά κατά μέσο όρο στις αναπτυγμένες κοινωνίες, ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του.

Θα συμφωνίσω μαζί σου για την ψόφια κορούλα του πλούσιου, δηλαδή το κλασικό ελληνοτεμπελόσκυλο. Αλλά πίστεψέ με, δεν περνάνε και τόσο καλά όσοι τα έχουν όλα έτοιμα....

Τέλος όσον αφορά τα 700 ευρώ, αυτό είναι καθαρά ευθύνη του μαλακοέλληνα βλαχαδερού ,δηλαδή της πλειοψηφίας του έθνους, για του λόγους που ξέρουμε από την καθημερινή ζωή και επιβεβαιώνονται σε εκπομπές τύπου Μάκη και Ευαγγελάτου.

Να θυμηθείς φίλε μου όμως ότι τα χρόνια τα άσχημα τώρα έρχονται π[ου τελειώνουν τα λεφτά και οι περιουσίες των γονιών. Εκεί να δεις γλέντι και πόσοι θα βγαίνουν σκ....

Έχει να πέσει βίντεοκλαμπ....

Δημοσ.

νεόπλουτοι vs μικροαστοί?

Ναι εντάξει , μονο που στην περίπτωση αυτή, δεν αποδίδεις σωστά τους ρόλους.

Στο σωματείο των εργαζομένων και στις διοικήσεις και συνδικάτου μετρό, ταιριάζει καλύτερα ο ορισμός του νεόπλουτου, ενω του μικροαστού στην κοινωνία των πολιτών που καταδικάζεις.

Αλλά ολοι μας νοιώθουμε αδικημένοι…

Δημοσ.
Όπως πχ τα γήπεδα έγιναν για μπάλα και όχι για συναυλίες(βλ Καραισκάκη) έτσι και το μετρό έγινε για να πηγαίνει ο κόσμος στις δουλειές του και όχι γιατί το κάθε κακομαθημένο κοριτσάκι των βΠ ή των ΝΠ θέλει να βλέπει τις φίλες του και ο νεόπλουτος μπαμπάς(συνήθως προερχόμενος εξ επαρχείας) βαριέται να κάνει τον ταξιτζή

Το μετρό έγινε γενικά για όσους μετακινούνται, είτε πάνε στη δουλειά τους, είτε στη σχολή τους, είτε βόλτα είτε είτε είτε.

Δημοσ.

Πάντως σήμερα στο in.gr έγραφε οτι ξεκινάει αύριο (8/2) η πιλοτική παράταση των 2 ωρών καθώς οι αργαζόμενοι πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τις διοικήσεις των δύο εταιριών...

Άντε να δούμε πως θα πάει. Μακάρι να το στηριξούμε όλοι για να καθιερωθεί, είναι σίγουρα μεγάλη ευκολία.

Δημοσ.
Εσενα τι σε ενοχλει για να καταλαβω?

Οτι το μετρο το χρησιμοποιουνε και ατομα που βγαινουν για βολτα?

Οτι υπαρχει κοσμος που εχει την οικονομικη δυνατοτητα να βγαινει και να διασκεδαζει?

Οτι υπαρχουν ατομα που βγαινουν και διασκεδαζουν χωρις να χαλασουν δεκαρα?

Το μετρο εγινε για να πηγαινει ο κοσμος στην δουλεια του...:shock:

Να δειχνουμε τα ενσημα μας τοτε αντι για εισιτηριο...

Μηπως και οι δρομοι ειναι μονο για οσους δουλευουν?

Να ξερω ρε παιδι μου να μην κυκλοφορω μετα τις 17:00 αμα ειναι...

Να προσθεσω επισης οτι το Ιντερνετ ξεκινησε για να κανουν καποιοι πιο ευκολα την δουλεια τους (π.χ. πανεπιστημια), και οχι για να λεει ο καθενας την βλακεια του...

Οποτε κανε μας την χαρη και εφαρμοσε τα πιστευω σου...

Δωσε το καλο παραδειγμα...

2η ερώτηση.Δε διασκεδάζουν αυτοί που βγαίνουν έξω.Τρώνε το γαμήσι το πρωί και μετά πάνε να ξεσκάσουν , όχι να διασκεδάσουν

3η ερώτηση.Αυτοί ποιοι είναι?

Αν το μετρό έγινε για όλους τότε γιατί αρχίζει την ώρα που ξεκινάει ο κόσμος τις δουλειές του.

Ωστόσο πάντα θα υπάρχει αυτός που θα πει , εγώ θα δουλέψω 4 ώρες για να βγάλω παραπάνω

Το μετανάστη τον καταλαβαίνω, τον μαλάκα τον αστό , τον δήθεν σπουδαγμένο που έχει εμποτιστεί με την ιδέα ότι ευτυχισμένος είναι όποιος έχει υλικά αγαθά δεν τον επιάνω.

Γιατί ολοι αυτοί της γενιάς των 700 ευρώ και κουραφέξαλα δεν αγωνίζονται για εργατικά δικαιώματα(μείωση του ωραρίου εργασίας) αλλά πως θα αρπάξουν χρήματα δουλεύοντας περισσότερο για να τα ξοδέψουν .Και δυστυχώς οι μεν αντρες νομίζουν ότι θα χουν τη γραφειάρα τους και μια γραμματέα για τσιμπούκι και οι γυναίκες ένα τεκνό.Ποιος του εμφύσησε αυτή την ιδέα?Τ αφεντικά τους.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα.Σε στάση αστικού παρατήρησα μια διαφήμιση μάρκας light τσιγάρων με 3 αδύνατες κοπέλες.Οταν πλέον η έμφαση δε δίνεται στην ουσία του προιόντος (γεύση) αλλά στην εμφάνιση ε τότε κάτι συμβαίνει.

Γενικά πάντως η όλη η κατάσταση είναι σαν να μου πηδάει τη γυναίκα ένας ξένος 5 φορές την εβδομάδα (έχοντας εγώ γνώση της κατάστασης) και να διαφωνώ μαζί του αν θα τη φέρει αυτός σπίτι ή αν θα πάρει ταξί.

Δημοσ.
Μου φαίνεται φίλε μου δεν έχεις μάθει κάποια πράγματα. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου στο παρελθόν οι άνθρωποι δουλεύανε με την ελπίδα μια μέρα, με τη βοήθεια της επιστήμης, να υπάρχει πληθώρα αγαθών και όλοι να δουλεύουνε 2 ώρες. Εγώ σου λέω ότι αυτό το έχουμε πετύχει. Ωστόσο πάντα θα υπάρχει αυτός που θα πει , εγώ θα δουλέψω 4 ώρες για να βγάλω παραπάνω....Οπότε αρχίζει ο ανταγωνισμός που είναι άλλωστε η αιτία της εξέλιξης. Βάλε και το μη αναμενόμενο για αιώνες προβλημα του υπερπληθυσμού και τότε θα καταλάβεις γιατί όλοι τρέχουνε σήμερα: Διότι απλά αν δεν τρέξεις παραπάνω από τον άλλο, θα μείνεις και να πεινάς. ΚΑι ο άλλος δεν είναι ο γείτονας, είναι ένα άλλο κράτος!!

Ο βλάχος νεόπλουτος δούλεψε και τα έφτιαξε και θα τα χαλάσει όπως γουστάρει. Όχι όπως του πεις εσύ. Την ικανότητα να πλουτίσει κάποιος νόμιμα με σκληρή δουλειά την αναγνωρίζει ακόμα και ο Θεός. Ο Θεός δεν είπε να γίνουμε κουμουνιστές, είπε δώσε το μισό χιτώνα στον φτωχό. Άρα αναγνωρίζει ότι υπάρχει αυτός που τα έχει και αυτός που πεινάει....Σίγουρα υπάρχει και η αδικία, αλλά κατά μέσο όρο στις αναπτυγμένες κοινωνίες, ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του.

Θα συμφωνίσω μαζί σου για την ψόφια κορούλα του πλούσιου, δηλαδή το κλασικό ελληνοτεμπελόσκυλο. Αλλά πίστεψέ με, δεν περνάνε και τόσο καλά όσοι τα έχουν όλα έτοιμα....

Τέλος όσον αφορά τα 700 ευρώ, αυτό είναι καθαρά ευθύνη του μαλακοέλληνα βλαχαδερού ,δηλαδή της πλειοψηφίας του έθνους, για του λόγους που ξέρουμε από την καθημερινή ζωή και επιβεβαιώνονται σε εκπομπές τύπου Μάκη και Ευαγγελάτου.

Να θυμηθείς φίλε μου όμως ότι τα χρόνια τα άσχημα τώρα έρχονται π[ου τελειώνουν τα λεφτά και οι περιουσίες των γονιών. Εκεί να δεις γλέντι και πόσοι θα βγαίνουν σκ....

Έχει να πέσει βίντεοκλαμπ....

Ανήκοντας στην κατηγορία "μαλακο-Έλλην ο βλαχαδερός", θα συμφωνήσω ότι ο Θεός δεν είναι Κομμουνιστής... Επίσης, θα συμφωνήσω (ΠΑΝΤΑ ως "μαλακο-Έλλην ο βλαχαδερός") ότι τα πλουσιόπαιδα ΑΣΦΑΛΩΣ δεν περνάνε καλά γιατί έχουν κι αυτά τα προβλήματά τους : Να αφήσουν μαλλί ή να το κόψουν ? Να πάνε Αμερική για Πάσχα ή Ινδία, που κάνει και πιο εγκεφαλική- μυστηριακή ? Να ζητήσουν από το μπαμπά να τους αγοράσει σπίτι στην Αγ. Παρασκευή ή στη Γλυφάδα ? Να πάνε Deree ή εξωτερικό ? Τέλος, ως "μαλακο- Έλλην ο βλαχαδερός" ΣΥΜΦΩΝΩ ότι καθένας είναι ΑΞΙΟΣ της μοίρας του και θα ευχηθώ η δική σου (κι η δική μου πρωτίστως) να είναι άλλη, από του παιδιού των φαναριών, του νέου που βγαίνει μόνος με το λεωφορείο πάσχοντας από σκλήρυνση κατά πλάκας, της γιαγιάς που ο τύπος της ρίχνει μπουκέτο για να τη ληστέψει, του παππού, που του μειώνουν και αυτή τη λιγοστή σύνταξη και περιμένουν τα "κοράκια" να πεθάνει για να μην του τη δίνουν πια, του μετανάστη, που έρχεται για μια καλύτερη ζωή κι εμείς (οι κωλοέλληνες) του δείχνουμε τι σημαινει να είσαι μετανάστης στο μπου***λο μας...

Δημοσ.
2η ερώτηση.Δε διασκεδάζουν αυτοί που βγαίνουν έξω.Τρώνε το γαμήσι το πρωί και μετά πάνε να ξεσκάσουν , όχι να διασκεδάσουν

3η ερώτηση.Αυτοί ποιοι είναι?

Μπορει να σου φανει παραξενο αλλα δεν ειμαστε ολοι μιζεροι... Μερικοι διασκεδαζουμε επειδη γουσταρουμε να διασκεδασουμε, και οχι επειδη δουλευουμε και νιωθουμε την αναγκη να ξεσκασουμε...

Επισης υπαρχουν αρκετοι τροποι να βγεις με την παρεα σου και να περασεις μια χαρα χωρις να χαλασεις το μισο μηνιατικο... Τα μπουζουκια και τα club δεν ειναι ο μοναδικος τροπος διασκεδασης...

Δημοσ.

Λάητερ, δεν καταλαβαίνεις.

Διασκέδαση είναι να χορεύεις πόλκα με 2 φιλαράκια και στα μεγάλα κέφια να σκίσεις το δελτίο που παίρνεις ζάχαρη.

Οτιδήποτε παραπάνω είναι δυτική παρακμή και καπιταλιστική φιληδονία δίχως ψυχή. Παίζεις ταμπού; Είσαι μεγαλοαστός -παίζεις σκραμπλ; άρα δεν είσαι ΟΥΤΕ αναλφάβητος, διασκεδάζεις κι όλας -είσαι βολεμένος και βουτυρόπαιδο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι στο καλό πια... Κανείς σας δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό??? Όταν θα δείτε πως είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέσα μαζικής μεταφοράς εκτός της Ελλαδίτσας, θα καταλάβετε! Έχουμε την καραμέλα του συνδικαλισμού (συνδικαλισμός σύμφωνα το λεξικό του Έλληνα βέβαια...) και την πιπιλάμε συνεχώς!

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλέκεται τους μπουζουκόβιους με αυτό το μέτρο! Ξέρετε πολλούς που γυρίζουν μέχρι στις 2 από αυτά τα μαγαζιά??? Υπάρχουν και πιο ρεαλιστικά σενάρια: πας να δεις μια ταινιούλα που αρχίζει στις 22:00, τελειώνει κατά τις 12 και έχεις και χρόνο να πας να φας κάτι μετά και να γυρίζεις πίσω με κόστος 1 ευρώ το πολύ και όχι 5-10 ευρώ που θα έδινες στο ταξί!

Και για όσους πιστεύουν ότι το Μετρό δεν είναι για διασκέδαση έχω και άλλο σενάριο: ξενυχτάω στη δουλειά μέχρι στις 12:30 το πρωί και ξέρω ότι μέσα σε 10 λεπτά θα φτάσω σπίτι (πάλι με 1ευρουλάκι) με το μετρό και δεν θα πρέπει να φάω άλλη μια ώρα μέχρι να βρω ταξί!

B)

Δημοσ.
Μπορει να σου φανει παραξενο αλλα δεν ειμαστε ολοι μιζεροι... Μερικοι διασκεδαζουμε επειδη γουσταρουμε να διασκεδασουμε, και οχι επειδη δουλευουμε και νιωθουμε την αναγκη να ξεσκασουμε...

Όταν ήσουν στρατό γιατί γούσταρες να πάρεις άδεια?Για να "διασκεδάσεις" ή για να ρίξεις λίγο ύπνο?Το δεύτερο γιατί στο στρατό δεν το χόρταινες?Όταν ήσουν μικρός γιατί έπαιρνες πορνοπεριοδικά ?Μήπως γιατί σου λειπε το φίκι φίκι ?Ενώ όταν μεγάλωσες δεν παίρνεις πια πορνοπεριοδικά έτσι δεν είναι?

πας να δεις μια ταινιούλα που αρχίζει στις 22:00, τελειώνει κατά τις 12 και έχεις και χρόνο να πας να φας κάτι μετά και να γυρίζεις πίσω με κόστος 1 ευρώ το πολύ και όχι 5-10 ευρώ που θα έδινες στο ταξί!

Μπράβο ρε και γω θέλω δωρεάν μεταφορές με τα μμμ, και έκπτωση για τους φοιτητές από την επαρχία στα μπουρδέλα.Α και στο 040 επειδή βρωμάει να μη βάζουν μέσα τους μετανάστες αλλά τους trendy .Γενικά να απαγορεύσουν την είσοδο στα μμμ σε όποιον άνω των 25 δε φοράει κουστούμι .

ξενυχτάω στη δουλειά μέχρι στις 12:30 το πρωί

Δημοσιογράφος είσαι?:whistle:(Εκτός και αν είσαι χτιζοσπιτάς ή χτιζοδρόμος οπότε πάω πάσο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...