Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εντάξει, πιάσε τον πακιστανό και γράψ'του πρόστιμο να του σταλεί με τη φορολογική του δήλωση. =ρ Και πάλι, αν το 90% του προβλήματος είναι μόνο αυτοί, το άλλο 10% δεν βγάζει τα σπασμένα. Άσε που σε όσους ελέγχους έχω τύχει δεν έχω δει να πιάνουνε κανέναν, πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία βαράει εισιτήριο. Και όσον αφορά σε αυτούς που πάνε να μπουν πριν βγεις, χρησιμοποίησε τους ώμους σου αδερφέ -έχεις προτεραιότητα και δε χρειάζεσαι σέρβις μετά το τρακάρισμα.
1980 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 αυτο που πανε να μπουνε πριν βγεις πραγματικα δεν παλευετε και αναγκαστικα παιρνεις παραμαζωμα κοσμο. νομιζω οτι συμβαινει επειδη ο χρονος που μενουν ανοιχτες οι πορτες στο μετρο δεν ειναι στανταρ ωστε να υπολογιζει ο αλλος πανω κατω. καλα δεν μιλαω για λεωφορειο εκει ειναι μαχη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 κυριως το κανουν κατι παλιογριες για να προλαβουν τους αλλους πριν ανεβουν και τους παρουν την θεση.
kleidokratwr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εντάξει, πιάσε τον πακιστανό και γράψ'του πρόστιμο να του σταλεί με τη φορολογική του δήλωση. =ρ Και πάλι, αν το 90% του προβλήματος είναι μόνο αυτοί, το άλλο 10% δεν βγάζει τα σπασμένα. Άσε που σε όσους ελέγχους έχω τύχει δεν έχω δει να πιάνουνε κανέναν, πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία βαράει εισιτήριο. Φυσικά με την υπάρχουσα κατάσταση αν πιάσεις τον πακιστανό δεν έχεις κάνει τίποτα. Σε ελεγχόμενη είσοδο όμως ο τυπάς τρώει πόρτα. Σκοπός μου δεν είναι η κακία, δηλαδή "να μείνει απέξω ένας κατακαημένος", αλλα το οτι "πληρώνω που πληρώνω γιατι να μην μπορώ να μπώ στο λεοφορείο που είναι ήδη γεμάτο και να πρέπει να περιμένω το επόμενο;". Χώρια που όσο περισσότερα έσοδα τόσο πιο εύκολο να προσλάβεις κόσμο για να κάνει αυτό το τιμημένο δρομολόγιο του 310 [που "τρώνε συστηματικά κάθε τρείς τέσσερις μέρες] και να διατηρηθεί το "δύο δρομολόγια στην ώρα" χωρίς να χρειάζεται να τον δαγκώσει ο κάθε καημένος στην στάση για καμια ώρα. Και όσον αφορά σε αυτούς που πάνε να μπουν πριν βγεις, χρησιμοποίησε τους ώμους σου αδερφέ -έχεις προτεραιότητα και δε χρειάζεσαι σέρβις μετά το τρακάρισμα. Δεδομένου του σωματότυπου μου και του οτι είμαι στον όΝγκο [μόνιμα ], η χρησιμοποίηση του όμου μπορεί να θεωρηθεί "αντιαθλητικό" και όχι "τζατζάρισμα" αυτο που πανε να μπουνε πριν βγεις πραγματικα δεν παλευετε και αναγκαστικα παιρνεις παραμαζωμα κοσμο. νομιζω οτι συμβαινει επειδη ο χρονος που μενουν ανοιχτες οι πορτες στο μετρο δεν ειναι στανταρ ωστε να υπολογιζει ο αλλος πανω κατω. καλα δεν μιλαω για λεωφορειο εκει ειναι μαχη. Και στις δύο περιπτώσεις το κλείσιμο της πόρτας είναι ελεγχόμενο απο τον οδηγό. Στο λεωφορείο σίγουρα κοιτάει απο τον καθρεφτη. Ακόμα και στο μετρό για να κλείσουν οι πόρτες ο οδηγος βγάζει το κεφάλι απέξω να δει αν τελείωσε η "συναλλαγη" του κόσμου με τον σειρμό. Στον ΗΣΑΠ τα βαγόνια όταν είναι σταματημένα σε μερικούς σταθμούς δεν σχηματίσουν ευθεία γραμμή αλλα καμπή. Εκεί υπάρχουν ανα κάποια βαγόνια "οδηγοί" που βλέπουν τι παίζει γενικά στις στάσεις, και σίγουρα βλέπουν αν πρόλαβαν να μπουν όλοι. Συνοψίζοντας για την βιασύνη μάλλον καταλήγουμε στο απο κάτω: κυριως το κανουν κατι παλιογριες για να προλαβουν τους αλλους πριν ανεβουν και τους παρουν την θεση. Οπου θεωρώ απαράδεκτο μέσα στο μετρό που πηγαίνει σαν βάρκα δεξιά-αριστερά να εχεις τη γιαγιά και τον παππού να είναι όρθιοι για να αράζεις την κωλάρα σου εσύ που είσαι 15-30 χρονών. Δηλαδή έλεος. Πόσο λογικό φαίνεται στον ευαγγελισμό [μετρό ή λεοφορείο ή τρόλει] να μπαίνει κάποιος με χτυπημένο χέρι ή παππούς ή έγκυος ή οτιδήποτε και να μην νιώθει κανένας; Δεν λέω να μην κάθεσαι καθόλου, αλλα δεν θέλει και πολύ μυαλό να σηκωθείς με το που μπει κάποιος που έχει ανάγκη να καθίσει περισότερο απο σένα. Αρκεί να μην πεταχτεί κανένας άνιωθος και καθίσει στην θέση που μόλις άδειασες για τον παππού. Εκεί έχεις κάθε νόμιμο δικαίωμα να ανοίξεις το εορτολόγιο και να πάρεις τους αγίους με τη σειρά.
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δεδομένου του σωματότυπου μου και του οτι είμαι στον όΝγκο [μόνιμα ], η χρησιμοποίηση του όμου μπορεί να θεωρηθεί "αντιαθλητικό" και όχι "τζατζάρισμα" Ο εισβολέας ξεκίνησε το άθλημα φίλος -ας μην πόνταρε εκεί που δεν έχει φύλλα.
Berolinezos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά να σας πώ την δική μου περίπτωση πόσες φορές έχω μπεί στο μετρό δέν τις έχω μετρήσει 50,100 πάλι λίγες είναι. Ποτέ μου δέν έχω πετύχει ελεγκτή ενώ πάντοτε ακυρώνω κανονικά το εισητήριο μου, όχι μόνο αυτό αλλά και με πιάνει το άγχος μή τυχόν και παραβώ τα επιτρεπόμενα όρια. Για την ακύρωση όλους βλέπω να το κάνουν έχω βλέπετε κακή εμπειρία παλιότερα απο τον ηλεκτρικό όχι για δική μου περίπτωση εγώ πάντοτε ακύρωνα αλλά απο περιπτώσεις άλλων παραβατών που τύχαινε να πιάσουν.
FilipposMD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά τι έγινε χθες; Πήγε κανείς στο Σύνταγμα;
^guestina^ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 @kleidokratwr άψογο άψογο το τελευταίο σου post τα σέβη μου όπως και των περισσοτέρων.. Τελικά τι έγινε χθες; Πήγε κανείς στο Σύνταγμα; το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008 από τις 24:00 έως τις 02:00. δες εδώ ----> Γενιά των 700 ευρώ Είμαστε υπέρ της ενίσχυσης και επέκτασης των ΜΜΜ στο Νομό Αττικής Και εμείς από την Ανατολική Αττική θα είμαστε εκεί! Θέλουμε να εξαλειφθεί η μωρία επιτέλους! έχουμε επενδύσει εδώ, θέλουμε να χαρούμε αυτά που φτιάξαμε χρόοοονους τώρα. Να Χαίρονται τα Παιδιά μας να Μετακινούνται Άνετα! Οικισμός Νέος Βουτζάς 08’ εν έτη 2008 . . . . μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αγ. Παρασκευή <<τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι κοινωνικό αγαθό!>>
Berolinezos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Καλά και οι Ανατολική Αττική απο συγκοινωνίες σκίζει. Άν νδέν έχεις δικό σου μέσο μεταφοράς είσαι καταδικασμένος να μήν μετακινήσαι σχεδόν απο τον τόπο κατοικίας σου.
jimarass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Κοίτα, η ετήσια που έχω περιλαμβάνει και τον Προαστιακό μέχρι Κορωπί (όχι Αεροδρόμιο) από τη μία και μέχρι την Μαγούλα από την άλλη. Είναι η κάρτα των 500 ευρώ και "παίζει" σε Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ (τρόλλεϋ), λεωφορεία. Πα-ντού. Υπάρχει και πιο φτηνή, αν θυμάμαι καλά 375 ευρώ, άνευ Προαστιακού όμως. Αν το χάσεις ή σκιστεί?
Ather Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν το χάσεις ή σκιστεί? Ισχύει ότι και στα χαρτονομίσματα Ευρώ.
afentiko7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Καλά και οι Ανατολική Αττική απο συγκοινωνίες σκίζει.Άν νδέν έχεις δικό σου μέσο μεταφοράς είσαι καταδικασμένος να μήν μετακινήσαι σχεδόν απο τον τόπο κατοικίας σου. Ωπα ώπα μισό.Αν εγώ πάω και χτίσω σπίτι στον Όλυμπο θα βρίζω το κράτος που δε θα μου παρέχει συγκοινωνία?Ποιος μαλάκας τους είπε να χτίσουν στη μέση του πουθενά(Κάντζα κι ας έχει αστικό) κόβωντας δέντρα.Τα ίδια ισχύουν και για τους Νότιους που χτίσαν σε Γλυφάδες και Βούλες και πραγματικά τις μαμήσαν αυτές τις περιοχές.Ε ας γίνουν πολυκατοικίες, τσιμέντα για να μπορεί ο αστός να πηγαίνει με την κουρσάρα του πιο άνετα στη δουλειά και να του χουμε και μετρό με ακριβό εισιτήριο για την κορούκλα του μην συνωστίζεται με τον κάθε Πακιστανό . Το ότι τα μμμ κατασκευάσθηκαν για τη στήριξη του καπιταλιστικού συστήματος τώρα το καταλάβατε.Ποιος μαλάκας θεώρεισαι θέσφατο το ότι πρέπει να ξυπνάμε πρωί και να πηγαίνουμε στις δουλειές μας.Ε εγώ γουστάρω να ξυπνάω απόγευμα και κατά τις 2 η ώρα να βγαίνω στο Σύνταγμα να βαράω εμο.Ναι και ο οι δρόμοι για να πηγαίνουν οι αστόυληδες στις δουλείες τους γινήκανε.Πόσες φορές έχετε χρησιμοποιήσει την ΑΟ για διασκέδαση και πόσες για δουλειά Εγώ προτείνω το μετρό να λειτουργεί όταν δύει ο ήλιος.Γιατί εγώ ζω με άλλα ωράρια και όχι με αυτά που μου επιβάλλει ο καπιταλισμός.Καιρός να πράξετε και εσείς το ίδιο και να αφήσετε τα τσιτάτα 700 ευρώ και τα χω 400 .Γράφει ο καθένας ένα blog και νομίζει ότι συντάραξε τπτ θεμέλια. έχουμε επενδύσει εδώ, θέλουμε να χαρούμε αυτά που φτιάξαμε χρόοοονους τώρα. Δε νομίζω να σε εμποδίζει κανείς να γυρίσεις πίσω στο έκτρωμα(Αθήνα)
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ προτείνω το μετρό να λειτουργεί όταν δύει ο ήλιος.Γιατί εγώ ζω με άλλα ωράρια και όχι με αυτά που μου επιβάλλει ο καπιταλισμός. Μόνο πες τα ωράρια να ξέρουμε πότε να πρασινίζουμε και τα φανάρια να περνάς ε. Δε νομίζω να σε εμποδίζει κανείς να γυρίσεις πίσω στο έκτρωμα(Αθήνα) ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΟΥ.
-nick- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 afentiko7, ξεφεύγεις (και μ'αρέσει εξού και το thumbs up) Στην πρώτη παράγραφο μάλιστα μπορώ να σου δώσω και δίκιο. Τώρα στις υπόλοιπες νταξ.. Εγώ προτείνω το μετρό να λειτουργεί όταν δύει ο ήλιος.Γιατί εγώ ζω με άλλα ωράρια και όχι με αυτά που μου επιβάλλει ο καπιταλισμός.Καιρός να πράξετε και εσείς το ίδιο και να αφήσετε τα τσιτάτα 700 ευρώ και τα χω 400 .Γράφει ο καθένας ένα blog και νομίζει ότι συντάραξε τπτ θεμέλια. Turn On / Tune In / Drop Out ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.