χάπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ο χρήστης The Saint παρακαλείται να αλλάξει το πόστ του σε ελληνικά γιατί θα του το σβήσουνε.. Εγω η ίδια δε, θα κάνω το report άσε ρε (κρυφο)τσιράκι της εξουσίας...
Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 άσε ρε (κρυφο)τσιράκι της εξουσίας... Για σας ωραιοτάτη μου, απλά Αρτέμης
lary7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Πως προκύπτει αυτό; Εγώ όσες φορές έχω τύχει σε έλεγχο δεν έχω δει κάποιον να μην έχει εισιτήριο να επιδείξει. Καμια 30 φορες που το έχω χρησιμοποιήσει α)παρατηρούσα πως παρα πολλά ατομα δεν χτυπούσαν εισητήριο β) Ποτέ δεν μου έχουν κάνει έλενχο στο μετρό. Δεν λέω καλο είναι να είμαστε cool, χωρις μπαρες και τέτοια όπως στο Λονδίνο αλλα μπορεί άραγε ενα τετοιο σύστημα να βασιστεί απλά στην τιμιότητα των πολιτών?
χάπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Για σας ωραιοτάτη μου, απλά Αρτέμης πειράζει να σε λέω Μάκη ? Τέλος ! Μη φάμε καμιά φάπα πάλι, στα καλά καθούμενα ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Καμια 30 φορες που το έχω χρησιμοποιήσει α)παρατηρούσα πως παρα πολλά ατομα δεν χτυπούσαν εισητήριο β) Ποτέ δεν μου έχουν κάνει έλενχο στο μετρό. Δεν λέω καλο είναι να είμαστε cool, χωρις μπαρες και τέτοια όπως στο Λονδίνο αλλα μπορεί άραγε ενα τετοιο σύστημα να βασιστεί απλά στην τιμιότητα των πολιτών? Συμφωνώ ότι το σύστημα δεν πρέπει να βασίζεται στην τιμιότητα των πολιτών. Αυτό όμως που είδες ίσως δεν είναι ενδεικτικό. 1. Οι "σοβαροί παίκτες" των ΜΜΜ δεν βγάζουν ποτέ εισιτήριο: έχουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Κοστίζει φτηνότερα και βολεύει απίστευτα. Δεν σου λέω ότι όλοι έχουν κάρτα αλλά τουλάχιστον 5-6 δικοί μου γνωστοί έχουν κάρτα γιατί κάνουν τουλάχιστον 2 διαδρομές με συγκοινωνία καθημερινά. Προσωπικά έχω ετήσια κάρτα (ούτε καν μηνιαία), είμαι μέγας fan των ΜΜΜ. 2. Ελέγχους πετυχαίνω με συχνότητα γύρω στις 3-4 φορές την εβδομάδα. Καθόλου άσχημα αλλά δεν θα με πείραζε να είναι πιο συχνοί. Έχε δε υπ'όψιν σου ότι δεν γίνονται μόνο μέσα στις αμαξοστοιχίες του Μετρό αλλά και στους σταθμούς (στάνταρ στο Σύνταγμα πρωί-πρωί). Τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Μπορούν όμως σίγουρα να βελτιωθούν.
χάπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Προσωπικά έχω ετήσια κάρτα (ούτε καν μηνιαία), είμαι μέγας fan των ΜΜΜ. Τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Μπορούν όμως σίγουρα να βελτιωθούν. ΕΥΓΕ ! Μήπως μπορείς να μας πεις, εσύ που έχεις την ετήσια, αν περιλαμβάνει και τον προαστιακό ?
lary7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ ότι το σύστημα δεν πρέπει να βασίζεται στην τιμιότητα των πολιτών. Αυτό όμως που είδες ίσως δεν είναι ενδεικτικό. 1. Οι "σοβαροί παίκτες" των ΜΜΜ δεν βγάζουν ποτέ εισιτήριο: έχουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Κοστίζει φτηνότερα και βολεύει απίστευτα. Δεν σου λέω ότι όλοι έχουν κάρτα αλλά τουλάχιστον 5-6 δικοί μου γνωστοί έχουν κάρτα γιατί κάνουν τουλάχιστον 2 διαδρομές με συγκοινωνία καθημερινά. Προσωπικά έχω ετήσια κάρτα (ούτε καν μηνιαία), είμαι μέγας fan των ΜΜΜ. 2. Ελέγχους πετυχαίνω με συχνότητα γύρω στις 3-4 φορές την εβδομάδα. Καθόλου άσχημα αλλά δεν θα με πείραζε να είναι πιο συχνοί. Έχε δε υπ'όψιν σου ότι δεν γίνονται μόνο μέσα στις αμαξοστοιχίες του Μετρό αλλά και στους σταθμούς (στάνταρ στο Σύνταγμα πρωί-πρωί). Τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Μπορούν όμως σίγουρα να βελτιωθούν. Θα συμφωνήσω πως μάλλονε έχεις δίκαιο, αλλωστε η εμπειρία μου με το αττικο-μετρό είναι αναλογικά πολύ μικρή. Απλά αναφέρω την γενική εικόνα πουέχω σχηματήσει, σε σχέση και με τα 3-4 άλλα μετρό που έχω χρησιμοποιήσει. Ουσιαστικά όμως θα περίμενα πρώτα να κοιτάξουν να επιτύχουν απόδωση 100% και μετά αμα δεν βγαίνουν να προχωρήσουν σε αυξήσεις. Και επι του θέματος, είστε τυχεροί εκεί στην αθήνα που οι τοπικοί άρχοντες έχουν τέτοιες ιδέες. Εδώ στον βορά, είμαστε τόσο έξυπνοι που αποφάσισαν να ξανα-βάλουν τα ταξί στις λεωφορειολωρίδες,μετά απο παρέμβαση των δύο ''φωστήρων'' τοπικών αρχόντων.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ΕΥΓΕ ! Μήπως μπορείς να μας πεις, εσύ που έχεις την ετήσια, αν περιλαμβάνει και τον προαστιακό ? Κοίτα, η ετήσια που έχω περιλαμβάνει και τον Προαστιακό μέχρι Κορωπί (όχι Αεροδρόμιο) από τη μία και μέχρι την Μαγούλα από την άλλη. Είναι η κάρτα των 500 ευρώ και "παίζει" σε Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ (τρόλλεϋ), λεωφορεία. Πα-ντού. Υπάρχει και πιο φτηνή, αν θυμάμαι καλά 375 ευρώ, άνευ Προαστιακού όμως.
χάπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ΕΥΓΕ (δις) παρεδώσε ! α'μ σο πράουντ οβ γιου !
χάπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Συμφέρει ετήσια με διακοπές κ ιστορίες; Νομίζω ότι συμφέρει, αν λάβεις υπόψη σου ότι θα τη χρησιμοποιείς 9-11 μήνες το χρόνο κάθε μέρα, για όλα τα μέσα...
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 2. Ελέγχους πετυχαίνω με συχνότητα γύρω στις 3-4 φορές την εβδομάδα. Καθόλου άσχημα αλλά δεν θα με πείραζε να είναι πιο συχνοί. Έχε δε υπ'όψιν σου ότι δεν γίνονται μόνο μέσα στις αμαξοστοιχίες του Μετρό αλλά και στους σταθμούς (στάνταρ στο Σύνταγμα πρωί-πρωί). επειδη εμενα μονο στον σταθμο με εχουν ελεγξει, το βρισκω λιγο ακυρο, αν δηλαδη εχω παει να αποχαιρετισω κανα φιλο μου αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει τον συρμο μπορει να μου πει γιατι δεν εχω εισιτηριο; αφου δεν πηγα πουθενα...
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ε μπορείς να το τραβήξεις στο "πάμε στο καταγεγραμμένο βίντεο να δεις ότι δεν ήμουν μέσα". Γενικά πάντως και έξω συνηθίζεται αυτό, ειδικά αυτοί οι Πράγοι είναι πολύ ψαρωτικοί -βοηθάνε και τα 4 κεφάλια που σου ρίχνουν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 επειδη εμενα μονο στον σταθμο με εχουν ελεγξει, το βρισκω λιγο ακυρο, αν δηλαδη εχω παει να αποχαιρετισω κανα φιλο μου αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει τον συρμο μπορει να μου πει γιατι δεν εχω εισιτηριο; αφου δεν πηγα πουθενα... Όταν έχεις περάσει τη 'ζώνη εισιτηρίου' (πέραν δηλαδή των ακυρωτικών μηχανημάτων) και έχεις εισέλθει στο σταθμό, υποχρεούσαι να έχεις εισιτήριο. Οπότε για αποχαιρετισμούς, προτίμησε τον χώρο πριν τα ακυρωτικά μηχανήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.