psyduck Δημοσ. 25 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2001 Εχω το Video Philips VR-600 και το εχω συνδεσει με το Hi-Fi Aiwa NSX-500.<BR>Οταν ενεργοποιω την εισοδο Video\Aux του στερεοφωνικου (με αυτη εχω συνδεσει το Video) ακομα και οταν το Video ειναι κλειστο στελνει ηχο,ενα φυσημα(ετσι φφφ) που ακουγεται απο τα ηχεια.Μια μερα που ενεργοποιησα την εισοδο Video\Aux και<BR>η σταθμη της εντασης του ηχου ηταν ψηλα,ακουστηκε δυνατα το φυσημα.Οταν μετα επελεξα CD η κασετα η οτιδηποτε αλλο ακουγεται απο τα ηχεια ενα τακ-τακ συνεχεια.Οσο αυξανεις την ενταση,τοσο πιο δυνατα ακουγεται.Αυτο το τακ-τακ ακουγεται και πριν πατησεις το play για το CD η τη κασετα,και ακομα οταν παιζει μουσικη.Μηπως εχει καποιος να προτεινει κατι για το τι φταει για το φυσημα που ακουγεται απο τα ηχεια?
ODT Δημοσ. 25 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2001 an ayto to fyshgma akougetai synexeia,dhladh akomh kai otan den exeis syndesei tipota sthn eisodo Video/Aux tote na pas to stereophoniko sou sthn Aiwa na sto ftiaksei.An to fyshgma akougete mono otan syndeis mia syskevh,allakse to kalvdio poy xrhshmopoieis.Ayta gia arxh.
psyduck Δημοσ. 25 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2001 Το φυσημα ακουγεται μονο οταν συνδεω το video.Θα παρω αλλο καλωδιο.<P>Αλλα το χοντρο προβλημα ειναι και το τακ-τακ<BR>Σε ευχαριστω πολυ φιλε.
M.electronic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2001 Φιλε psyduck κατι μου λεει οτι εχει "αρπαξει"<BR>η εξοδος σου,ειδικα αν το τελικο σταδιο του ενισχυτη ειναι με I.C.Για να σου φυγει η απορια δοκιμασε κι ενα αλλο ζευγαρι ηχεια.
ODT Δημοσ. 26 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2001 kat arxhn ap'oti katalaba to stereofoniko sou einai monokomato etsi? Ayto to "tak tak" akougete genika? diladh,exoume fusigma kai tak tak otan paizei to video kai tak tak sketo otan paizei as poume h sidiera???
psyduck Δημοσ. 27 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2001 Προς M.electronic:<BR>Τι εννοεις εχει "αρπαξει" η εξοδος?<BR>Δυστυχως δεν εχω αλλα ηχεια για να δοκιμασω,αλλα θα προσπαθησω να βρω.<P>Προς ODT:<BR>Τι εννοεις μονοκοματο?Ειναι το κλασικο Mini Hi-Fi.Με τη συσκευη και 2 ξεχωριστα ηχεια Left και Right.<BR>Το τακ-τακ ακουγεται οταν παιζει οποιαδηποτε μουσικη ειτε απο βιντεο,ειτε CD,ειτε κασετα,ειτε ραδιοφωνο.<BR>Ενω το φυσημα ακουγεται ΜΟΝΟ οταν ενεργοποιω την εισοδο Video/Aux.Οταν πατησω play και αρχισει να παιζει το βιντεο με εικονα και ηχο,τοτε αρχιζει και παιζει ο ηχος απο τη ταινια.Αυτο το φυσημα θελω να το διορθοσω για καποιον αλλο λογο.<P>Σας εχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας παιδια και ολους.Ειμαι ακομα στη προσπαθεια για επιλυση του προβληματος...
M.electronic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2001 Αυτο το τακ-τακ που ακουγεται ειναι "ταλαντωση" του ενισχυτη και προκλιθηκε<BR>μαλλον απο την φαση που ειχες τερμα το VOLUME<BR>του ενισχυτη και τον αναψες.Με αλλα λογια εχει ψιλοκαει η εξοδος σου.Αν το προβλημα συνεχισει και με τα αλλα ηχεια θελει "ανοιγμα" ο ενισχυτης και αντικατασταση<BR>των εξαρτηματων του τελικου σταδιου.
psyduck Δημοσ. 27 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2001 @#$@^#$*%^#@!#$<BR> <P>Αυτο πρεπει να ειναι φιλε,να ψιλοκαηκε η εξοδος.<P>Και ποσο θα κοστισει περιπου να το παω και να μου το φτιαξουν αλλαζοντας τα εξαρτηματα?<P>Οποτε δηλαδη ανοιξεις το Hi-Fi και η σταθμη του ηχου ειναι πολυ υψηλη υπαρχει κινδυνος να παθεις αυτο?
ODT Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 Kala ama to pas sthn AIWA ypologize apo taliro ws 10 xhnes mono kai mono gia na to koitaksoun, eite dhladh ftiaxtei eite oxi,twra apo kei kai pera mporei na xreiazetai na allaxtoun kana dyo pyknotes kai kostisei fthna alla mporei na xreiazetai allagh kamia eksomalynsh aki na paei akrivotera.Opws kai na xei ypologize giana eisai mesa apo taliro ki apanw.Kai meta molis to ftiakseis pistevw einai kairos na arxiseis na skeftesai sovara thn agora enos sovarou hxosysthmatos
M.electronic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 Πρεπει να ξερεις οτι δεν αναβουν ποτε τους ενισχυτες οταν το VOLUME δεν ειναι στο 0.Ο<BR>πως και ναχει οτι εγινε,εγινε.Θα σου συνισ<BR>τουσα να μην προτιμησεις την αντιπροσωπεια<BR>για την επισκευη του αλλα καποιο εργαστηριο<BR>T.V. για πιο οικονομια.Εαν θελεις καποια<BR>συμβουλη πες μου.
psyduck Δημοσ. 13 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2001 Σας ευχαριστω πολυ παιδια,ολους!<BR>Μολις γυρισα απο διακοπες και αυριο θα παω το<BR>Hi-Fi για επισκευη στην AIWA.<BR>Στο επανιδειν...
psyduck Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Επανερχομαι στο θεμα.Δεν πηγα τελικα το Hi-Fi για επισκευη λογω δουλειων.Και σημερα, 2 μηνες μετα απο το κακο,που το ανοιξα δεν ακουγεται πια αυτο το τακ-τακ.Αλλα οταν πατησεις το Power(δεν παιζει μουσικη) οταν βαλεις το αυτι σου κοντα στο ηχειο ακουγεται ενα φυσημα(φφφφ )Και σε μια ταινια που ειδα κατα διαστηματα δυναμωνε αυτο και αλλοιωνε αισθητα τον ηχο της ταινιας.<P>Απο οσα ειπωθηκαν παραπανω απο τους φιλους μας συμπεραινω τωρα οτι με το καιρο μειωθηκε η περιοδος της "ταλαντωσης" του ενισχυτη(Βλεπε μηνυμα του φιλου M.electronic ).Και ετσι ο ηχος-φυσημα που ακουγεται ειναι η "ταλαντωση" του ενισχυτη που εχει μειωθει.<BR>Ισως και να κανω λαθος.Αλλα το ερωτημα ειναι<BR>οτι τωρα που εχω λεφτα στην ακρη να το παω στην αντιπροσωπεια ή θα φτιαξει τελειως μονο του?<BR> <BR>(Ξανα ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν με το θεμα)
psyduck Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Ο ηχος εχει προβληματα οταν βλεπω ταινιες.<BR>Οταν εχω ενεργοποιησει την εισοδο Audio/Vox.<BR>Και ενταξει το φυσημα των ηχειων ειναι απο τη στιγμη που ανοιγω το Hi-Fi.
Christos19 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Ψιλοάσχετο με το θέμα, αλλά η AIWA είναι απαράδεκτη εταιρεία σε θέματα αξιοπιστίας(έχω 4 παραδείγματα από φίλους και 1 το δικό μου που έχουν παρουσιάσει πρόβλημα το cdplayer)...Βέβαια ότι πληρώνεις,αγοράζεις.Συμφωνείτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.