Προς το περιεχόμενο

Klassikh Mousikh & Opera

scientist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητε scientist η κλασσικη μουσικη (κατα την γνωμη μου)ακουγεται απο καποιον μετα απο καποια ηλικια και που πρεπει να εχεις πολυ σωστο μηχανημα και ηχεια για να την ακουσεις σωστα.

Τωρα για ανταλλαγες εγω προσωπικα δεν ακουω κλασσικη μουσικη εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.

Μπορω ομως αν θελεις να σου στειλω μια λιστα απο

καποιους πολυ παλιους δισκους του πατερα μου με κλασσικη μουσικη και ηχογραφησεις του '50 & '60.

Καλη Χρονια.

Δημοσ.

ego exo mia arketa megalh (kamia 200 CD & allous tosous diskous) syllogh klassikhs mousikhs. Tha Kano mia lista an einai (tora den eimai spiti & fysika den ta thymamai ola). Pantos sthn pleipshfia einai Chpin,Liszt, Rachmanninof, klp... (piano paizo ti perimanate ? :-))

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>η κλασσικη μουσικη (κατα την γνωμη μου)ακουγεται απο καποιον μετα απο καποια ηλικια <hr></blockquote>

Kai pia einai h idanikh hlikia kurie M.electronic? Ego akouo apo 13 xronon. Scientist apo klassikh akous baroque, klassikismo, epoxh romantismou? Ti apo ola? h ola? Ego pantos ektos apo classic kai ligakh opera akouo kai polu soundtrack orchestrical, en to metaksu grafo kai mousikh style soundtrack poio polu entelos erasitexnika...

Δημοσ.

1)LA TRAVIATA-VERDI 1RECORD

2)THE BARBER OF SEVILLE ROSSINI 1RECORD

3)HIGHLIGHTS OF PAGLIACCI LEONCAVALLO 1RECORD

4)IL TROVATORE-VERDI 1 RECORD

5)OPERA HIGHLIGHTS(CARMEN/MARRIAGE OF

FIGARO/LUCIA DI LAMMERMOOR/BARBER OF SEVILLE)

6)RIGOLETTO-VERDI 3RECORDS

7)MOONLIGHT SONATA BEETHOVEN & CHOPIN 1 RECORD

8)VIENNESE WALTZES BERLIN SYMPHONY ORCHESTRA 1 LP

9)FAMOUS TENOR ARIAS KURT BAUM 1 LP

10)LA BOHEME PUCCINI 1 LP

11)CAVALLERIA RUSTICANA

12)BOLERO MAURICE RAVEL 1 LP

13)MADAME BUTTERFLY PUCCINI 1 LP

-----------------------------------

14)TANGOS XAVIER CUGAT 1 LP

15)MARIO LANZA BECAUSE YOU'RE MINE<p>

Να σου θυμισω οτι ολες οι ηχογραφησεις ειναι του

1950-1952 σε δισκους και οπως καταλαβαινεις ακουγεται και λιγο θορυβος μεσα.Οποιος σε ενδιαφερει πες μου να σου αναφερω λεπτομερειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...