Προς το περιεχόμενο

22'' ή 20'' wide?

james1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

imho 22αρα...η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη...

εκτός βέβαια αν θες να πας σε 20αρα με καλό S-IPS Panel (Dell 2008WFP)

Δημοσ.

Και εγω στο ιδιο διλημα ειμαι. Πιο συγκεκριμενα μεταξύ της L226wtq και της L207wt-pf. Τιμη εχουν ιδια, μονο το μεγεθος διαφερει. Το θέμα ειναι οτι η 22 μου φαινεται τεραστια για μισο μέτρο αποσταση στο οποίο καθομαι...από την αλλη σκέφτομαι οτι 22 ειναι πιο value for money αλλα μονο αν σκεφτεις ιντσες ανα ευρω. Δε νομιζω να εχουν καμια διαφορα στη ποιότητα οπότε το διλημα ειναι 20 ή 22 με βαση το μεγεθος κ την αποσταση. Κάθε γνώμη στο συγκεκριμένο διλημα ειναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.
Και εγω στο ιδιο διλημα ειμαι. Πιο συγκεκριμενα μεταξύ της L226wtq και της L207wt-pf. Τιμη εχουν ιδια, μονο το μεγεθος διαφερει. Το θέμα ειναι οτι η 22 μου φαινεται τεραστια για μισο μέτρο αποσταση στο οποίο καθομαι...από την αλλη σκέφτομαι οτι 22 ειναι πιο value for money αλλα μονο αν σκεφτεις ιντσες ανα ευρω. Δε νομιζω να εχουν καμια διαφορα στη ποιότητα οπότε το διλημα ειναι 20 ή 22 με βαση το μεγεθος κ την αποσταση. Κάθε γνώμη στο συγκεκριμένο διλημα ειναι ευπρόσδεκτη.

Εχουν μεγάλες διαφορές οι 22αρες φοράν κυρίως ΤΝ πάνελ, τωρα δε ξέρω για τι χρήση σκοπεύεις να αγοράσεις την οθόνη...αλλά καλύτερα κάτι ποιοτικότερο παρά απλώς μεγαλύτερο σε ίντσες..

Δημοσ.

Sorana εγώ λέω 20" μιας κι έχεις περιορισμένη απόσταση από την οθόνη.

Σ'αυτή την περίπτωση η μικρότερη διαγώνιος με ίδια ανάλυση είναι αβαντάζ.

Δημοσ.

Ήμουνα και γω στο ίδιο δίλημμα με σένα και πήγα για την 22άρα τελικά... Βέβαια εγώ κάθομαι και 80 πόντους μακριά απ'την οθόνη.

Βασικά για να δεις πως θα είναι στο χώρο σου κόψε ένα χαρτόνι στις διαστάσεις της οθόνης και κότσαρε το εκεί που θα κάθεται η οθόνη για να συνειδητοποιήσεις πόσο χώρο θα πιάνει γιατί στα καταστήματα που τις βλέπεις παρατεταγμένες δεν καταλαβαίνεις...

Δημοσ.

Πάντως να έχεις υπόψιν ότι λιγότερες ίντσες στην ίδια ανάλυση σημαίνει και μικρότερο βήμα κουκκίδας δηλαδή μικρότερα γράμματα στην οθόνη, κάτι που ίσως αποδειχτεί κουραστικό στην καθημερινή χρήση. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά οι 20άρες έχουν το μικρότερο βήμα κουκκίδας σε σχέση με όλα τα άλλα μεγέθη, μέχρι τις 22 τουλάχιστον ίντσες που είχα κοιτάξει. Για αυτό εγώ δεν τις θεωρώ και τόσο καλή επιλογή.

Δημοσ.

Κι εγώ για 22" πήγαινα, αλλά έλα που η LG επέκτεινε τη 0 pixel εγγύηση και για τις 20 ίντσες...Τι κάνουμε τώρα; Πάμε στην WT207-PF;

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχω την LG226WTQ κ σαφώς είναι πολύ πιο χορταστική στο μάτι κ για games κ για ταινίες...

έχει αρκετούτσικο input lag...http://www.behardware.com/articles/689-2/22-inch-lcd-monitors-the-3rd-wave.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...