soublakemporas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Αγαπητοί συνφορουμίτες θα μπορούσατε να μου πείτε ποιές εταιρίες δίνουν ελληνικό (voip) νούμερο, έτσι ώστε να δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις και με τι κόστος; To icall έδινε, αλλά από ότι βλέπω στον τιμοκατάλογο πλέον μάλλον όχι (έκτος και άν το έχει κάπου κρυμμένο). ευχαριστώ εκ των πρωτέρων... υ.σ: γράφτε λάθος το icall δίνει ακόμα. Άλλοι που πουλάνε νούμερο; έχει δοκιμάσει κανείς;
tarrasque Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 εγώ έχω i-call IN παίζει μια χαρά και είναι 1euro το μήνα
bikini Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Θα συμφωνήσω με tarrasque, το i-call IN δουλεύει πολύ καλά, δεν έχουν μείνει όμως και πολλά διαθέσιμα νούμερα. Κάνει μόνο 1 ευρώ το μήνα.
MaTRiX57 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω και η algonet δίνει? και η cosmoline??? αλλά νομίζω πως ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις και ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ για τις εξερχόμενες μεσω αυτών...
soublakemporas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 τελικά πήρα και εγώ ένα νουμεράκι i-call μου φαινόταν η πλέον αξιόπιστη λύση .. στο site της hol δεν δούλευε ούτε η εγγραφή και από σχόλια χρηστών είδα ότι είναι λίγο αργοί. Υ.Σ: μάλλον όχι τόσο γρήγορα! ζητάει ΑΦΜ και δεν έχω και βρίσκομαι εξωτερικό ... καμμια ιδέα υπάρχει περίπτωση να δουλέψει αν βάλω το ΑΦΜ του πατέρα μου π.χ;
_filippos_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 η HOL δίνει δωρεάν νούμερο. Είχα βγάλει κι εγώ παλαιότερα call-in νούμερο αλλα οταν βγήκα εξωτερικό η ποιότητα του ήχου οταν χρησιμοποιούσα iCall ηταν χαλια. Για εντός Ελλάδος πάντως είναι μια χαρα και τα 2!
soublakemporas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Το πρόβλημα με την HOL είναι οτι δεν μπορώ καν να γραφτώ... δεν μου έρχεται το μειλ επιβαιβέωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.